kort inlägg

Egentligen hinner jag absolut inte skriva här, min kompis kommer och hämtar mig om 10min, vi ska till Varnhem. Ungdomsmöte ikväll!

Jag fick dåligt samvete över min usla uppdatering, igår var jag på tonår och mådde inte bra när jag kom hem, så jag slocknade.

Såja, nu får ni nöja er med det här inlägget, tjing!

vilken underbar skitdag!

För att sammanfatta den här dagen behövs bara ett ord : SKIT!
Så om ni inte vill höra en sur Annie, så kan ni sluta läsa här :)

Det började med att jag vaknade och fortfarande inte mådde bra, men jag kände att jag var tvungen att ta mig iväg till skolan i alla fall eftersom vi hade två muntliga nationella prov. Jag kom dit och vi skulle ha klassråd, vi gick in i klassrummet och sen fick vi gå ut igen typ, eftersom Thord inte hade något att säga. Så efter en lång rast hade vi syslöjd (som vi inte har haft under en period nu), och jag blev förvånad över att jag inte hade hunnit alls långt på det jag började med förra året. Pust. Sen var det mat med typ "krämig kycklinggryta" eller vad det var det stod på matsedeln. EUW? Ja.
Efter det hade vi engelska, vi hade vikare och tittade på Ed Stone. Hm, otroligt intressant. Efter ett tag in på den lektionen gick jag med Erika, Rebecka och Marielle (som för övrigt är bland de pratigaste i klassen) för att ha muntligt nationellt prov i svenska. Efter det förstördes min dag. Behöver jag säga att det sket sig totalt? Det gjorde det i alla fall.
När jag gick in för att prata lite med min lärare efteråt så började hon med att säga :
P : - jaha, och hur tyckte du att det här kändes då?
A : - ehh, alltså jag hade kunnat göra det bättre. men jag hamnade nog i fel grupp, eftersom jag är så tyst..
P : - ja, det har du rätt i. men vad var det som gjorde att du inte pratade så mycket då? jag hade gärna hört mer från dig.
A : - men jag känner mig så taskig när jag avbryter någon, så jag vågar inte. då känns det som det verkar som att jag inte respekterar vad dom har att säga.
P : - jajo, jag förstår dig. och du är ju väldigt artig så, då blir det ju svårt. så jag förstår dig absolut. men jag vill väldigt gärna att du gör om det här, för jag har alldeles för lite att gå på här.

TACK, tacktacktack. Mm, underbart. Jag som älskar muntliga grejer och absolut inte är något nervös inför sånnahär grejer? Så utsätts jag för det en gång till endast för att DU satte mig i fel grupp. Tack för den!

Många tankar for i mitt huvud efter det och jag vet inte hur länge jag grät. SÅ ledsen blev jag, och är självklart fortfarande. Men men, jag får väl vara glad att jag får göra om det i alla fall.

För övrigt fick jag reda på mina andra svenska nationella-betyg. Dessbättre var dem! Väldigt, väldigt starka VG:n sa hon. Lite mer glädje på det, ohja.

Det engelska muntliga gick nog lite bättre, eller det kändes så i alla fall. Får väl se! Jag tar inte ut något i förskott...Nu blir det Du är vad du äter!

sjukdag

Sjukdag idag. Underbart, verkligen. Eller inte riktigt. Nå ja, jag mår i alla fall bättre nu än imorse. Tur det! Så sjukt förkyld, jag kunde typ inte prata imorse och kände mig helt död. Så idag fick det bli en vilodag, utan skola. Kanske bäst att vila upp sig?

Haha, jag satt litegrann här och tittade runt. I mina översnygga "morgonkläder" (megat-shirt och snygga blåa fleecebyxor) och morgonfrill, så ringer det på dörren. Åh, jag älskar att öppna dörren när jag är sjuk. HAHA! Så står det en man där med jobbarkläder som förklarar varför han kommer mycket tidigare än han skulle (haha, han skulle byta mätarn eller nåt i eftermiddag, o då skulle ju mamma vara hemma). Jag hade helt glömt bort det, lite pinsamt, men jag sa att det gick bra i alla fall.
"- Jahaja, vart har ni mätarn då?
- Ehhh.. Ingen aning...
- Den kanske sitter i tvättstugan?
- Eeehh.. ja, det kanske den gör."

Så gick han in där och letade på massa ställen, som tur var hittade han den. Phu! Så nu hör jag massa ljud från tvättstugan. Haha, pinsamt.

felåt mig

Har inte haft tid att uppdatera tidigare idag. Feeelåt, men skolan har ju börjat igen. Pust och stön.
Dagen började med musikprov i matsalen, haha. Tack Alexsandra och Ellen kanske jag får säga. Nä, men jag klarade mig faktiskt ganska bra själv :) Gissar på ett G, eftersom det var det enda man kunde få, haha!
Sen fortsatte dagen ganska slappt med tyska, matte, NO och bild. Efter det var det bara att bege sig till musikskolan för klarinettlektion, som jag inte känner mig alls taggad till någon gång längre. Det här får bli sista terminen för klarinetten, mina föräldrar vill inte betala massa för något jag inte tycker är kul, haha!

Efter det gick jag till stan en jättesnabbis, köpte naturgodis. MUMS. På bussen hem satt pappa, trevligt med sällskap.

Ikväll har jag varit på Friskis & Svettis. Idag kände jag mig absolut så minimalt taggad att jag inte orkade köra någonting. Dessutom tror jag att jag håller på att bli sjuk, skulle ju inte förvåna mig eftersom min syster har feber och gojs. Bajs!

Gårkvällen (säger man så? Gårdagskvällen?)  var hemsk. Jag fick sån sjukt ångest och sånna ensamhets-tankar. Jag vet inte hur länge jag grät, det var verkligen hemskt. Tur att jag har min sms-vän som förstår mig och vet hur man tröstar. TACK!

håll en tumme, tack

Jag ska erkänna en sak.
Jag sitter i min pyjamas, fortfarande. Illa, Annie. Nej, jag har inte varit utanför dörren idag. Jag har bara gått runt här hemma, suttit och pluggat typ. Pinsam tanke egentligen... Nu när jag tänker efter är jag osäker på om jag ens borstade tänderna imorse. Oj, vad deprimerad jag låter. Men erkänn, plugga ÄR inte kul! Då FÅR man vara lite deprimerad.

För övrigt tror jag att jag kanske har lärt mig lite till musikprovet nu.. Får väl se hur det går. Ni får hålla en tumme eller två, kanske tre om ni har det?

irriterad annie

"OOOJ, är hon redan klar med läxorna?" kanske ni tänker nu.
Det kan jag dock försäkra er om att jag INTE är. Inte än på långa vägar. NO- SO- UK-arbetet (designa ett barn) är i alla fall färdigt. Duktigt Annie. Nu sitter jag (som jag har gjort i princip hela dagen) som en idiot och pluggar inför musikprovet. Mm, i love it. Not!

Kan någon berätta för mig vad man har för nytta av att kunna 21 klassiska musikstycken, veta titeln, kompositören och epok för varje stycke?
Varför behöver man kunna de åtta största epokerna och sätta dem i ordningsföljd?
Varför ska man till varje epok känna till
- trender och speciella kännetecken för musiken under perioden?
- musikens status i samhället?
- några av de största kompositörerna, deras viktigaste verk och i några fall lite om deras liv?
Varför ska man kunna 20 musikaliska termer och kunna förklara dem?

Allt det här för att få GODKÄNT.
Den som har något vettigt svar på mina frågor får väldigt gärna tala om det. För jag vill veta.

Den här dagen kan jag inte säga mycket positivt om mina lärare (sorry...), för jag är SÅ irriterad.

Jättestort musikhistorieprov (som ni kanske märkte?) direkt på morgonen dagen efter lovet.
NO- SO- UK-inlämning dagen efter lovet.
TVÅ muntliga nationella prov på Torsdagen efter lovet.


Glad är jag inte. Märks det?

läxdag

Tjo, tjohej, tja och tjena. Hej?

Har ni tänkt på hur många olika sätt det finns att hälsa på? Sjukt egentligen. Haha!

Bara en liten kort uppdatering. Jag håller på med läxor för fullt, pluggar till musikprovet vi har imorgonbitti. Jag har kommit på en ganska bra metod för att lära mig alla 21 musikstycken man ska kunna. Tjoho! Kanske att jag har en chans att lära mig alla nu? Det återstår att se.
Nu har jag och Pauline sjungt singstar, haha sjukt kul! Nu är hon dock supertjurig på mig för att jag var tvungen att sätta mig här och fortsätta med läxorna, mouahaha hon ville ha datorn ;) Synd för'na. Nåja, jag är färdig här nu så nu ska jag lämna över den till henne.

Återkommer kanske senare, när jag har pluggat färdigt!

image268

bilderTvå morgon-bilder. HAHA! Stå ut med att jag ser töntig ut, man kan inte alltid vara perfekt (HAHA! just a joooke), right? ;) På andra bilden kan man i alla fall se lite vad jag har fått.

Av mamma, pappa, Pauline och Nellie som grattade mig på morgonen fick jag :
- singstar, svenska hits schlager (tror den hette typ så)
- bröderna lejonhjärta-filmen (haha, nu har jag sett den, för första gången i mitt liv!)
- tröja/klänning. Eller, fodral säger man kanske?
- läppglans
- en groda som Nellie sytt själv i skolan
- en teckning
- en träningströja
- två chokladkakor, MUMS!

yes, jag är nöjd!1. haha, man kan inte alltid vara snygg. jag böjde mig fram och sa "okej, såhär?", då blir det inte vackert.
2,3. släkt.
4. Kusin Jimmy, jag och kusin Sebastian. Jag satt på en väldigt hög pall och kände mig jättefånig. Dessutom satt jag mitt emellan två bröder. Jag önskade att ingen av dem skulle släppa sig. HAHA! Hope they didn't.

Oj, har ni märkt hur internationell jag har blivit? ;)

GOD NATT!

16 år!

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag, för det är ANNIES födelsedag.

HURRA, HURRA, HURRA! HURRA, HURRA, HURRA!


Nu är jag stor flicka, grattis till mig!


image261


nedräkning pågår

En fråga jag ställer mig nu är vart alla håller hus den här kvällen?

På bilddagboken har jag 114 vänner och 20 som jag bevakar (hahaha, neeerd jag vet!). Och vet ni hur många som är inloggade?

NIO! Ja, ni läste rätt. Nio stycken. Haha, nio av 134. Hmmmm, jag börjar fundera. Är ALLA ute och festar? Njaa...


en timma och 52 minuter kvar.

farfars byxor och mormors bh

Tro't eller ej, jag har lyckats bli positiv. Kanske beror det på att jag la läxorna åt sidan ganska snabbt efter att jag hade börjat? Nu kommer jag troligtvis få dåligt samvete på måndag i stället. Men vet ni? Det skiter jag i. Jag får helt enkelt få det, och plugga ändå. För idag har det inte varit någon bra pluggdag, inte på min sida alls.

Istället har jag busat med Nellie. Bland annat lekt "farfars byxor" som senare övergick till "mormors bh", HAHA säger jag bara. Jag sög, totalt. Jag kunde inte hålla mig för skratt en enda gång. Jag bju'r på ett litet klipp från "farfars byxor". Varsågoda! (Nellie hade precis varit påskkärring, därav de röda kinderna!)Vet ni en sak? Det är ca 2½ timma kvar till jag fyller 16. Haha, det är stort!

man vet ju aldrig med ungdomar..

HAHA!

Jag sitter och lyssnar på klassisk musik för att lära mig vad de heter till provet på tisdag. Så står pappa bakom..
 
P : Har du börjat lyssna på sånhär musik?
A : Näää.. vi har prov på tisdag så jag måste lära mig dom.
P : Jaha.. tja jag tänkte att det kanske var det nya nu. Man vet ju aldrig med ungdomar...


HAHAHA. Oj, här hänger vi med! :D

nedräkning, stå ut!

10 timmar och 21 minuter kvar tills det var sexton år sedan jag ploppade ut, haha. ÅH... att jag ska vara så spänd!

på lov ska man vara ledig

Jag har funderat på en sak under lovet. Ska man inte vara ledig på lovet? Hur rättvist är det att vi ska behöva sitta hemma och plugga röven av oss för att vi har värsta stora musikprovet direkt på tisdag? Plus att vi har NO-, SO-, UK-inlämning på tisdag dessutom. Vad är det för stil? Jag blir irriterad.

Just nu sitter jag i alla fall och lyssnar på musikstycken som vi har prov på (klassisk musikhistoria), otroligt intressant och det känns inte som jag lär mig ett skit. Positiv jag låter va? Nja.. Dessutom har jag suttit och skrivit på min "Designa ditt barn"-uppgift. Åh, jag orkar inte plugga mer. Dessvärre går nog hela den här dagen åt till plugg. Underbart, va? N-E-J, NEJ.


Jag hade gärna åkt med mamma o pappa till stan, men hepp. Det fick jag inte, undra varför? Haha, är det så att jag fyller år imorgon kanske? Ohja.

Nu ska jag försöka plugga vidare, kanske återkommer med något lite mer positivt inlägg sen, who knows? :)

jag är som ett litet barn

Jag har insett nu efter att ha suttit och tittat på datumet nere i hörnet att det är den 22 mars. Imorgon är det 23 mars. Visst, jag ska hinna vakna två mornar till innan jag fyller år. Men ändå, logiskt sett så fyller jag ju faktiskt år imorgon. Haha, jag är som ett litet barn. Jag har varit sådär spänd och nervös i flera dagar nu, ni vet sådär som man var när man var liten?
Räknat ner har jag också gjort. "Vet du? Idag är det bara fem dagar kvar till jag fyller år!". Haha, åh. Jag längtar!
Jag älskar den traditionen. När man går och lägger sig så tidigt som möjligt för att det ska gå snabbare tills det blir ens födelsedag. Sen vaknar man av nervositet på morgonen, hör familjen som är uppe och fixar o donar inför gratulationen. När man hör att de börjar ta ton (HAHA, vad seriöst det lät) ute i hallen så blundar man snabbt, vänder sig om och sover räv. Undra vad de ska sjunga i år? Haha. Hörs det att jag är spänd?

Om jag har räknat rätt så är det mindre än 24 timmar kvar tills jag fyller sexton, exakt. 00.27 den 23 mars föddes jag, det måste väl vara mindre än 24 timmar kvar då? Haha, matten är inte riktigt så klar så här på natten. Jag får skylla på det!

För övrigt så har jag inte suttit något vid datorn idag, förrän nu. Dagen har gått åt till öh.. städning? Sen kom Källby-folket efter många om och men (snöoväder..), vi åt god påskmat men sedan var jag tvungen att lämna våra gäster för att följa med Bella in till Valhall i Skövde, där det var 100% Gud. Det var bra. Bra, bra, bra. Bra helt enkelt. Det var kul!
"- haha, det är väääldigt mycket pingstvänner här. Det är nästan så man känner sig lite pingstig!"
sant.


Nu blir det sängen nästa för min del. Sov så gott!

tävling

Nu har jag funderat ett tag, och jag har kommit fram till att jag absolut inte har någonting att förlora på't, så nu gör jag'et. Haha, har ni märkt hur västgötsk jag har blivit? ;) Det är dock grymt svårt att uttrycka sin dialekt i skrift har jag kommit fram till. Nå ja, till saken....
Jag är med och tävlar om 4 biobiljetter sponsrat av gratisbio.se. Tävlingen arrangeras av www.emeliehildingsson.blogg.se. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora. Skynda dig nu och var med, du har bara fram till 31/3 (måndag) på dig.


Varför inte vara med du också?

Självklart var det Kim Sulocki

Tjo!

Usel uppdatering, i know. Har inte suttit mycket vid datorn, så jag får skylla på det!
Det är nästan kusligt mörkt här för att vara mitt på dagen, mamma och pappa har målat taket här, så det är inga lampor uppsatta. Jobbigt, jobbigt. Nåväl, jag får vara tacksam att jag inte kör på "pappa-stilen" vid tangentbordet, tur att man vet vart tangenterna sitter så man inte får några jätteproblem. Haha :)

Gårdagen blev i alla fall trevlig, jag var på Balthazar med mina systrar, Pauline och Nellie. Där kunde man bland annat gå (och krypa!) i en kolsvart (och jag skojar inte, det var totally kolsvart) gång. Det var läskigt må jag lova, speciellt andra gången jag gick där med Nellie, då det var massa skitungar som gömde sig inne i gången, som började dra i mina ben. Haha! Nu ska jag dela med mig av en kul grej. Kim Sulocki (ni vet han som bla spelade Hugo i Nya tider, och även har spelat in rösten till Svampbob fyrkant) är med i en musikal här i Skövde, som heter Grymt. Så jag vet ju att han är här i krokarna. Men i alla fall, Pauline och Nellie skulle gå i den där mörka gången, så jag skulle vänta på dem vid utgången. Jag såg att det stod en väldigt liten man där, så jag tänkte väl typ "tänk om det skulle vara han.. haha, fy vad kul" eller nåt sånt, men sen tänkte jag inte mer på det utan gick och ställde mig där precis bredvid den korta mannen, som stod och tittade på sina barn. De var supersöta, så jag stod och tittade på dem och log, mannen märkte det och tittade på mig. Tror ni inte att det var han då eller? Självklart var det Kim Sulocki som stod där precis bredvid mig och LOG åt mig. Haha, vilket ögonblick ;)
Så kan det gå om man inte är såndär riktig storstadstjej och träffar på en kändis!


Idag har jag knappt inte gjort något alls. Tittade på EM i simhopp förut, och såg när Anna Lindberg vann guld! WOHOO, grattis säger vi till henne! Städat litegrann har jag även gjort. Duktigt! Även om jag kanske borde bli färdig med det också.. Haha :)1,2,3 : Nellie, Pauline och jag ligger på fruktbrickan ;)
4. Jag och Nellie är fiskar i ett akvarium.
5. En blandning av mig och Pauline, haha!
6. jag i spegeln. Synd att inte bilden blev så bra ;)
7. Nellie i spegeln
8. Pauline i spegeln
9. Smygfoto som Pao tog på Kim Sulocki
10. Pauline i akvariet ;)och så ett litet klipp på Pauline och Nellie ;)Tjingtjing. Tjong?

designändring

Det här inlägget skriver jag endast för att påminna mig själv om att jag måste ändra design snarast möjligt.
Jag klickade mig in på min sida och fick en liten chock över hur dystert det såg ut. Nu är det ju snart vår för sjutton, inte ska det se så trist ut då.

Så någon dag framöver får jag ta tag i det, ta fram min våriga sida och försöka få ihop något lite roligare. För det jag har nu är sjukt tråkigt, ursäkta!


Nu vill jag ha lite tips. Färger? Idéer? I need it.image250

Titta min fina påskkyckling som jag precis målade i paint. Åh så vacker!

späckad kväll, nästan

Oj, vad hungrig jag är. Min mage skriker. Eller, är jag hungrig? Nej. Jag mår bara illa. Hm, oj vad skumt det känns.

I kväll har jag hunnit med att spela teorispel på datorn, inför körkortet. Haha, man ska vara ute i tid ;) Nejmen jag ville bara testa om det var svårt. Jag hade långt över godkänt på alla test jag gjorde. Haha, ojoj. Körkort nästa? Njaaa.. Jag har inte ens fått börja köra än, så jag tror inte det ;) Jag har även hunnit med lite bus med Nellie, lite gympa med Nellie (haha, hon har i princip växt upp på friskis, stackarn.. hon är miljöskadad!) som hon ledde inne på sitt rum, lite skämt och skratt med pappa men jag har även tittat på film. Nördskolan som gick på någon canal+. Den var lite rolig, ibland. Men mest långtråkig. Eller också var det för att jag var så trött att jag låg och höll på att somna där i sängen? Så kan det ha varit. Någon som har sett den? 

Åh, jag har en dum förmåga att alltid försöka tänka bort hur kissenödig jag är, sen får jag springa i panik. Så nu måste jag springa, bara så att ni vet. Intressesmurfarna hoppar högt, typ.

Hicka, hicka, hicka. sluta!

Hicka är sjukt irriterande, håll med mig! Speciellt när man är trött och gäspar samtidigt. Dessutom luktar det målarfärg i hela huset, åh.
Haha, oj vilka problem jag har. Allt är så jobbigt ;) Nja.. nu skojade jag.

Vi har ju lov, då ska man vara glad. Ryck upp dig nu för sjutton!

Nu har det troligtvis tillkommit en grej i min planering den här veckan, höhö.

Onsdag: Balthazar med Pauline och Nellie
Torsdag: Troligtvis Erika
Fredag: Källby-folket kommer på dagen, sen på kvällen blir det något på Valhall tror jag det var, något som pingstkyrkan anordnar. Woho!
Lördag: Ledigt. Kanske blir lite bakning, tills på Söndag.
Söndag: Jag fyller år, det blir kalas och grejer. KUL!

Såja, nu kan jag komma ihåg lite vad jag ska göra också :) Jag vill träffa Åsa också!

image249

du är hemskt mager

Uh, det är inte bra med mensvärk. I alla fall inte enligt mig, då tröstäter man (kanske bara jag?) bara och får senare dåligt samvete över allt onyttigt som man har proppat i sig för att stilla smärtan.
Om jag hade sagt det där till någon i till exempel min klass, så hade de tyckt att jag var helt dum i huvudet och sagt något i stil med "men Annie... du ska ju inte få dåligt samvete över det där, du behöver lite fett. Det är ju bara bra om du äter onyttigt." Men nonono. Det handlar inte om fett och min vikt, utan om min hälsa och kropp. Man mår helt enkelt inte bra av att bara proppa i sig massa onyttigheter. Ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte särskilt mycket om hur jag ser ut, många verkar tro att jag inte äter något om dagarna, med tanke på vissa kommentarer man får. Men hey, jag har det i generna, jag kan inte bli tjock och har aldrig ens vägt över 50. Jag har mått dåligt över min vikt många gånger, när människor bara har tryckt ner mig genom att säga kommentarer som att jag aldrig äter och så vidare. En gång som tryckte ner mig rätt rejält var när min lärare kom fram till mig och frågade hur jag egentligen mår och att jag är så hemskt mager, att det såg ut som jag hade magrat väldigt mycket. Till saken hör att jag faktiskt hade gått upp i vikt just då, fatta hur det sårade att höra av min lärare hur hemskt smal jag är. Hemskt? Visst är det bra att de bryr sig, men man orkar inte hur mycket som helst. Det sårade enormt.

Om du har sagt något i stil med "du är sååå smal" främst i nedlåtande syfte, men även om du bara har sagt det för att säga det liksom.. Tänk efter nu, hur många gånger har du sagt likadant till någon som är tjock? Jag kan lova att det sårar minst lika mycket att säga så till en smal person som till en tjock. Så ja, tänk efter innan du säger något nästa gång!


Oj, det var absolut inte meningen att jag skulle skriva om det här, jag skulle bara komma fram till att jag äter chokladpudding och knäckemackor och känner mig väldigt onyttig, haha. Ursäkta den kanske väldigt osammanhängande texten där uppe, men jag blev så arg och kom att tänka på det min lärare hade sagt. Nå ja, så är det.
Nu ska jag fortsätta äta, höhö.

Btw, bättre lycka nästa gång syster. Du ska klara det!

3G

Först och främst vill jag säga GRATTIS till min älskade mamma som fyller 43 år idag!

Sen vill jag även säga förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men tågresan från Alingsås blev ganska läskig, jag blev rädd och var tvungen att skämmas resten av dagen. Haha! (ja, jag är känslig och OMKOLLs-konduktören kom och blev jättearg, varför behöver vi inte ta här. Men vi hade faktiskt biljetter!)

Helgen i Alingsås på 3G blev i alla fall kul, inte sådär "wow-det-här-är-det-bästa-jag-har-gjort-i-mitt-liv-känsla", men ändå kul. Vi kände knappt några, så det blev inte sådär jätteroligt. Dock var konserten med Christoffer Hiding superbra, underbart! Lärde känna helt supergoa tjejer, Olivia och Emmie. Verkligen SÅ härliga. Ni gjorde helgen mycket roligare, tack! Jag måste även tacka Amanda och Jasmine, som jag faktiskt åkte dit med. Ni är bra, SÅ bra!

För övrigt har vi påsklov nu, underbart! Och på söndag är det min födelsedag, så i helgen blir det kalas :) woho!
Annars är väl de enda planerna Balthazar med Pauline och Nellie på Onsdag, o så kanske Erika på Torsdag om hon har tid med mig ;)

Jag tänkte lägga in lite bilder här, men hepp. Det funkade inte!

bortahelg

Tro't eller ej, men jag överlevde gympan igår. Svettig och trött blev jag också. Konstigt nog älskar (haha!) jag att svettas, då kan man liksom känna sig stolt ;)
Jag måste verkligen plugga nu, har NO-prov imorgon som jag knappt har övat till. Åh, vad bra jag är. Nåja, det går nog bra ändå :)

Just det, i helgen blir det ingen uppdatering. Direkt efter skolan imorgon drar jag mig mot tåget som går mot Alingsås, ska nämligen på 3G med Amanda :) woohu. Kommer hem på Söndag, så ni kan ju hoppas på uppdatering då om ni känner för't, vill säga ;)

Dessutom skulle det inte sitta helt fel med några sms i helgen, kontakta mig! (a)

image247
precis nydöpt!

image248
henke (pastor), alex, pauline, jag och åsa. nydöpta!

grymt

Huah! Jag är så sjukt trött. Undra om jag kommer klara medel-passet som jag ska på snart? Nja.. Nä nu ska vi vara positiva :)

Ett matteprov blev avklarat idag, tror att det gick ganska bra. G i alla fall förhoppningsvis ;) Sen var det bara ett par lektioner innan vi var tvungna att sluta för att hinna ner till Eric Uggla eller vad det heter, för vi skulle kolla på musikalen Grymt med bla Kim Sulocki. Woho! Haha, han var så söt. Och liten! Verkligen jättekort. Grymt var i alla fall väldigt bra, lite konstig i vissa delar, men det var även många stunder som man skrattade.
På bussen hem märktes det på mig och Amanda hur trötta vi var, helt fåniga och övertrötta! B-b-b-b-bee-bee-bee-beeeeenidooooooorm!

Nä hörrni, nu måste jag packa lite till jympan. Tjingtjing ;)

hångla, usch!

Pauline och Nellie sitter och kollar på bobster, haha. Där pratas det bla om sex och sånt, tycker jag det låter som.

Nellie kom gåendes med en sjukt äcklad min från tv:n och fick fram något ljud som liknade :
- Åååhhhååhhhhhåååååååååhååååååhhhhhuuuuuuuhhååhhhhhuuhuhååhhh

- men Nellie, vad är det?

- ÅÅHHH..... hångla....!!! Det är äckligt ju.


HAHAHA, småtjejer alltså. :) De är ju för söta!

outsiders

Guten Abend!
Ja, ich kann sehr gut Deutsch sprechen. HAHA, oj hej skrytis? :)

I dag har varit en lugn dag. Sovmorgon, vikarie, lång matrast på nästan två timmar och ny lärare. Ja, softa lektioner också. Skönt, skönt, bara skönt!
För övrigt har det inte hänt mycket idag, promenad med pappa som vanligt. Det är så skönt att gå med honom, för man kan prata om nästan precis vad som helst! i löööööv papii.
Det blev en sväng förbi ica också, Anthon berg <3. En kväll framför tv:n har det också varit. Outsiders, det var faktiskt intressant. Handlade bla om en 15årig kille som var 211½ cm, o växer dessutom ½ cm varje månad. Och vet ni vad han hade för skostorlek? 54! Det låter ju sjukt. Tänk de fötterna? Jisses. Men alla är vi unika, och tur är väl det! Det handlade även om en kille som hade dykt från en brygga där det var alldeles för grundt. Han sa något i stil med "jag låg där på botten och kollade upp, jag försökte röra mig men det gick inte. då förstod jag att det måste vara något allvarligt". Fatta vad läskigt. Men ja, som han sa så fick han sig en läxa och nu tror han att det var meningen att det skulle bli så för att han skulle bli lugn och inse vad han egentligen hade hållt på med innan. Jag tror att min syssling eller något gjorde det när han var ung, så han sitter också i rullstol och så nu. Ganska läskigt om man tänker efter. Tur att man inte kan dyka! ;) skämt åsido.

Åh, jag tänkte ju att jag skulle skriva en dagens kommentar, men bara för att jag har tänkt på den så länge så har jag glömt bort den nu. Skit också. Nåja, det får väl bli en annan dag :)

Nu ska jag sova. Guten Nacht! (beundra gärna min tyska... hahaha!)

dop

I dag har jag, Pauline, Åsa och Alexander döpts. Det känns otroligt skönt!
Jag måste bara tacka alla för de uppmuntrande orden efteråt, och farmors tårar. Åh, så sött!
Och tack Amanda att du kom dit, jag blev jätteglad! Du är ju trots allt den jag har delat större delen av livet med, vi var bästa vänner i massa år och umgicks varje dag, jämt. Tyvärr är det inte så längre, men jag blev i vilket fall SUPERglad att du kom! Så, tacktacktack för det.

Åh, det känns som jag bara vill tacka alla. Så jag gör det, TACK alla. Om du känner att du ska ta åt dig, så gör det. Tack alla ni som har stöttat mig alla år. Tack alla ni som finns där alltid, både när jag är hopplöst ledsen och det känns som man bara vill ge upp, men även när jag är så sprudlande glad att ingenting kan få mig att sluta prata och skratta.

Haha, det här blev värsta tacktalet, det var inte riktigt meningen. Men jag fick sån känsla av att bara tacka alla. Jag tror att många av er inte förstår hur mycket ni betyder för mig. Jag är alldeles på tok för dålig på att visa sånt.. MEN, jag är er evigt tacksam. Allihopa, alla ni som någonsin har sagt något fint eller snällt till mig. Under dagar när allt känns skit och man inte orkar vända sig till den som står mig allra närmast, Gud, så räcker det att få en snäll kommentar. Det spelar ingen roll om det är i verkligheten eller på datorn eller sms. EN positiv kommentar kan göra en hel dag. En hel vecka. En hel månad. Ett helt år. Massa år. Ett helt liv! Tänk på det. Just DIN snälla kommentar till någon, kan få hela den människans liv att bli underbart.

Ojoj, jag har en förmåga att alltid styras bort från ämnet. Jag skulle egentligen bara skriva ett par rader och berätta att jag är döpt nu, men självklart flög det upp massa djupa saker i mitt huvud som jag bara var tvungen att skriva.
Men NU, nu ska jag sova. Vi har dock sovmorgon till 10 imorgon, skönt :)

Nu blir det sängen, god natt! 

Och glöm för all del inte nu det jag skrev. Det stämmer faktiskt, en enda positiv grej kan hjälpa en människa att VILJA leva. Du kan rädda ett liv genom att säga något snällt. Så, let's do it!

sött bröllop

Mitt humör är inte att leka med. Känner bara för att gråta massor, men jag har verkligen inte en aning om varför. Nåja, det blir nog bra :) Var på stan i förmiddags en sväng, skulle köpa en liten bröllopspresent. Jag passade på att smita in på H&M och köpte mig ett par skor också, wou! Vi mötte Emelie vid stationen, sen åkte vi till Värsås där det skulle vara bröllop. Vet inte hur jag ska förklara hur vi känner bruden riktigt, haha. Min systers gamla barndomskompis iaf, o mamma och pappa känner hennes föräldrar också. Ehh, ja ärligt talat så vet jag nog inte riktigt hur :) Säkert inom kyrkan o så.. Bröllopet var i alla fall jättefint, och det var svårt att hålla tillbaka tårarna. Jag vill också vara "gammal" och få gifta mig. Avundsjuka. Jag önskar dem all lycka i framtiden! De har förhoppningsvis många år framför sig att dela med varandra, med tanke på att de bara är 21 och 22 år :) ahwww.


Vi var dock bara på vigseln, eftersom vi inte känner dem jätteväl :)
Nu på kvällen har jag och mina två storasystrar suttit hemma och tittat på melodifestivalen, pratat om alltför privata saker som jag helst inte hade velat veta faktiskt (HAHA!) och fulat oss totalt, bla genom att sätta upp sånna här frisyrer och leka japaner eller något liknande :)
image246

kort inlägg

Hallihallå.

Hann inte uppdatera något igår, hade inte direkt tid för datorn. Det var nämligen danskväll för niorna från helena, ryd, eriksdal och vasa på Olssons lada, så där befann jag mig hela gårkvällen :) Det blev jättekul, mycket roligare än de flesta hade förväntat sig tror jag :)

Nu kommer snart hela tonårs-gänget hit, vi ska slappa och umgås typ. Så ah, jag måste gå och plocka iordning lite i mitt rum tror jag :)

Pussokram!

beroende

Bara av att ha "spelat" det här i några minuter så blir man beroende och bara måste klara mer och mer. Jag är nere på 5.36 nu, men mer ska jag klara. Dock någon annan dag, för nu är det dags för sängen :) Godnatt!

jag älskar falska rykten

Haha, är det alltid så att man bara måste prata dubbelt så mycket om man har varit borta från skolan en dag? Det känns som jag bara tjötade hela dagen. Fick tillomed tillsägelser av lärarna, och det hör faktiskt inte till vanligheten eftersom jag är så blyg. Haha! Vi fick reda på engelska och tyskaproven idag, jag är faktiskt rätt nöjd :) Mest nöjd med tyskan, konstigt? Haha njae.. 2½ poäng ifrån mvg :) Lite halvsorgligt (egentligen väldigt!) att vi inte kommer ha Anna mer nu, och jag fick inte säga hejdå till henne. Åhh, jaja.. Efter skolan blev det ner till stan med Amanda för att köpa naturgodis, ÅHHH. vem gillar inte det? Tyvärr fanns det inga cashewnötter. Grrrr....Jajo, men annars är det ju kul att få anklagelser för att man har tjallat på någon som man inte ens har gjort? Bli lite mer säkra på vem det är som har sagt något innan ni kommer och tjurar på en människa.
Fast annars är det ju ganska kul att det kanske kommer spridas massa rykten om hur skvallerbyttig jag är? Ja, jag älskar falska rykten :)

migrän, mmmums :)

Ganska underbart med migrän tycker jag allt!

Nä, okej nu ljög jag. Så jag missade de tre timmarnas dansträning idag i skolan.. Inte bra, inte bra. Men vad gör man när man vaknar upp med dunkande huvudvärk och stjärnor som far framför ögonen på en, klarade knappt duscha och alvedonen hjälpte inte. Jo, då får man helt enkelt hoppa över skolan och sova istället. Sömnen var bra, jag lyckades sova bort huvudvärken, så nu mår jag bra igen :)

Håller på att skriva lite på min muntliga engelskaredovisning som jag ska ha på Fredag, tror jag.. Jag som brukar bli så sjukligt nervös inför sånt är faktiskt hellugn, kanske beror det på att Jennifer (min lärare) sa att hon absolut förstår oss när vi tycker att det är jobbigt att stå där uppe, men sen beror det nog också på att jag har hamnat i en bra grupp med Alexsandra, Rebecka, Ellen och Carro. Aa, det känns skönt att endast redovisa för fyra personer, plus Jennifer dårå.

Åh, vad tråkigt.. Jag tänkte att jag skulle klippa ihop en lite halvkul bild, men så fanns det ingen passande som jag kunde utgå ifrån. Ajsingenbajsingen.


jag saknar verkligen mitt hår.
image204

videoinlägghaha okej, ursäkta det här fula. men ah, man kan inte alltid vara normala :)

studiedag, mmm :)

Phu, jag ljuger inte om jag säger att jag älskar studiedagar! Sova hur länge man vill.. Mm, mina elva timmars sömn inatt var nog välbehövt.

Driven av kärlek (ungdomshelgen i Varnhem) blev helt kanon! Mycket trevlig helg med massa kul folk, Gudsnärvaro, bra konserter och ja.. det blev helt enkelt jättebra :) Mer sånna, tack!
Det enda som kanske inte riktigt blev jättebra var väl sömnen, haha. Mellan Lördag-Söndag sov jag bara 3½ timma. Inte jättebra för min hälsa och mitt humör. Haha! Menmen, det blir så när det har kommit dit kul folk. Då kan man ju inte bara gå och lägga sig, nä då måste man ta vara på tiden!

Men ja, det är sjukt bra med studiedag idag, så jag fick sova ut så mycket jag ville :) Ska nog ut och ta en promenad om ett tag, det ser ut att vara fint väder. Tror dock att det är kallt! Tur att det finns kläder :D

Jag har alltid undrat varför just jag blev så sjukt kittlig, det är inge bra när man är i närheten av Moa!

image240

RSS 2.0