tiden går fort, fort, fort..

Jag insåg just att klockan var mycket. Varför känns det som den bara är runt sex?
Det innebär alltså att jag måste sova snart, men hur kul är det? Nej vet du vad, usch.
Imorgon ska vi använda snittblommor för första gången på sviiiinigt länge, det blir till att göra brudbuketter för första gången, och i och med att jag har lovat Julia att bli mer positiv nu, och att jag står bredvid henne i floristsalen, så kan det bli problematiskt.. haha, eller också blir jag bara glad av att vara positiv? Man vet aldrig :)


Nej ni, nu ska jag gå och prova en hel hög med kläder som jag fått av Pao som rensade sin garderob. Haha, hygglig syster! Vi hööööööörs

Kram :)


håll i hatten- annie bloggar!

Oj.

Jag måste säga att jag fick lite av en chock när jag loggade in för första gången sen det förra inlägget skrevs, och insåg att det var över två månader sen jag färgade håret. Har jag gått runt grönhårig i över två månader?
HAHA. Skärpning nu, Annie. Jag tror att det är dags att köpa hårfärg, mhmm...


Är det inte typiskt att bara för att man inte har skrivit på flera månader, så får man ett sug efter att blogga preciiis när man har som mest att göra? Jag har prov på 24 blommor imorgon, som jag ska kunna svenska och latinska namn, säsong, färg, hållbarhet, behandling, allergi och blablabla... jag kan i alla fall namnen! Haha.
Jag börjar känna lite smått panik. Och vad passar sig då bättre än att sitta vid datorn istället för att plugga? Gah. Jag blir så trött på mig själv. trött. Nu är det skärpning som gäller!

Den här terminen ska bli bra, lika bra som förra om inte ännu bättre. Frågan är om det går med det schemat vi fått... sluta fyra tre dagar i veckan och halv fyra en dag är inte riktigt vad jag behöver just nu känner jag. Skoltröttheten är grymt nära! Och jag vet hur det var sist jag var sådär sjukt skoltrött, då man inte ens orkade gå till skolan en hel vecka för att allt var så jobbigt. Så FÅR det inte bli igen. FÅRFÅRFÅR inte.

RSS 2.0