skolfoto..

Skolfoto, skolfoto, skolfoto.. Är det inte underbart, så säg?
Jag gillar inte skolfoton, stå på samma sätt i flera minuter och se till att inte blinka vid helt fel tillfälle, och dessutom se till att inte brista ut i skratt under den otroligt pinsamma tystnaden samtidigt som man vet hur alla runt omkring en även de står och håller minen. Sen måste man dessutom vänta i några månader innan den berömda skolkatalogen kommer, och vilken hysteri det blir kring denna skolkatalog! Man bläddrar, bläddrar och bläddrar och poff, som en smäll rätt i ansiktet ser man endast hur "fel" man själv ser ut, att det inte alls var så man trodde att man skulle se ut, och shit pommes! Den bilden ska hela skolan och ännu fler folk kunna se. GAH!
Dock märker jag att denna hysteri dog ut något under gymnasiet, och tur var väl det. Vem orkar stå en hel klass i ett litet omklädningsrum för att platta håret och sminka sig inför ett skolfoto som tar max en kvar? Haha, vi orkade uppenbarligen det på högstadiet, men jag är glad att det inte är riktigt lika hysteriskt i alla fall i min nuvarande klass.

Vad jag ville säga med detta var att jag ska ta skolfoto imorgon och jag ser inte fram emot det. Jag har dock förberett mig litegrann såhär kvällen innan genom att platta håret, så blir det lätt att bara dra igenom plattången lite lätt imorgonbitti, bra tänkt! Kläder måste också läggas fram. Jag menar, lite viktigt är det ju ändå, det där skolfotot kommer kunna ses av vem som helst i hur många år som helst. Lite läskigt är det trots allt!


måste säga att mitt allra första skolfoto är helt sjukt läckert, beundrar det varje gång jag ser det ;) Hur väl syns det att mina favoritfärger minsann inte var rosa, lilla eller nåt såntdär pluttigulligt? Nejnej. Här var det orange och svart som gällde! Underbettet och fräknarna är också ganska charmigt har jag hört.. HAHA!

 


studiedag

Ni anar inte hur great det känns med studiedag! Egentligen borde jag sitta och plugga typ hela dagen eftersom jag har engelskprov imorgon, men jag orkar inte.

Jag sitter här och gör ungefär ingenting förutom att lyssna på musik istället, men va katten, det är ju bättre än inget! Hoho, jag tar nog tag i pluggandet sisådär klockan nio ikväll, som vanligt.. Nejnej, positivt tänkande här ja :)

Äh, jag vet inte vad jag snackar om. Jag vill göra om designen här, så galet mycket. Men jag vet inte hur jag ska lyckas göra en bra header då jag inte har något program förutom paint (haha!) och jag förstår inte hur man laddar hem typ photoshop :(
Nå ja, det löser sig nog förr eller senare.

Ha en fin dag :)

Förresten, jag fick ett tredje kusinbarn igår, en liten pojke fick Niklas och Elin! GRATTIS :)

RSS 2.0