nellie gästbloggar!

hej jag heter Nellie och jag är sju år och jag fyler år den trettionde maj och jag är annies lila-syster och jag tyker om att spela fot-bol och pysla och leka med dokor joba med matte jag tyker om att leka med kompisar nu orkar jag inte skriva mer hej då

image170

grattis!

Hallihallå!

Kunde börjat det här inlägget med samma som min syster.. "Vad är det för en daag? Är det en vanlig daaag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är EMELIES födelsedag, HURRA HURRA HURRA... HURRA HURRA HURRA!" , och nu gjorde jag det :D haha!

Idag tog jag mig iväg till skolan, stoltstolt. Gjorde min provmiddag som bestod av klyftpotatis med grekiska köttfärsbiffar typ. Det blev iallafall godare än när jag gjorde det hemma, så det var bra! Smakade dock vääldigt mycket vitlök.. haha! Stackars Louise som tvingades äta ;) Annars hände det inte direkt något speciellt, förutom min svenskalärares skrattattack, HAHAHAHA! Har aldrig sett henne skratta så mycket, så fult. Och det var inte ens kul, haha! Hela klassen satt bara och skrattade åt henne för att hon såg så himla rolig ut! Och min engelskalärare höll på att tippa hela bordet, hon blev livrädd och började skrika "OOOH SHIT, OOHH J...." hahahaha!

För övrigt så opererades min pappa idag, vid ögat. Stackarn, han ser ut att ha så ont.. Men det blir ju säkert bättre så småningom i alla fall :) Tur att operationen gick bra!

image206

hårfunderingar

Jag måste erkänna att jag faktiskt ibland funderar på att klippa lugg. Men, jag är alldeles för feg. Tror inte att jag passar i det, så jag vågar inte. Ändå vill jag ha förändring, eftersom det känns som jag har sett likdan ut i hövvet i alla år. Hur ska jag göra? Åhh.. har ju inte haft lugg sen jag gick i fyran. Känner mig så grymt osäker. Ett stort problem är dock att JAG har sagt till mamma att hon måste säga åt mig att tänka om, att jag inte får klippa min lugg ifall jag skulle få för mig att göra det. Eftersom jag alltid blir missnöjd och aldrig lär mig gilla det, så har jag sagt det till henne. Och hon vägrar glömma det! Haha.

På något sätt behöver jag i alla fall klippa mig, behöver verkligen förändring! Nu är bara den stora frågan HUR!?
Jag blir tacksam för alla tips jag får, så tipsa på!




För erkänn att det här ser otroligt tråkigt ut?

sjukling

Hallådär :)

Mådde dåligt idag också, kände mig helt död imorse. Så det får bli en hemmadag idag igen. Var bara uppe och åt frukost imorse, sen gick jag och la mig igen. Skönt! Sov till elva..
Har suttit och försökt få till en lite roligare header nu, fast jag orkade inte mer så den fick bli som den blev. Jag har verkligen inget tålamod, haha! Jag får helt enkelt försöka göra en roligare nästa gång, för nu hittade jag massa spännande funktioner ;)

Väntar på att mamma ska komma hem, för jag vill ha maaat.. Hon skulle komma hem typ ett, så jag får hoppas på att bli mätt snart!

Imorgon fyller min syster Emelie 21 år, glöm inte det. ;) Vi ska ner till henne (hon bor i Jönköping) på söndag och fira. Och på Lördag är det öppet hus för sexorna, sjuorna och åttorna på min skola, så vi får ledigt på måndag! Skönt. Det blir för tidig kompensation för en danskväll som niorna ska ha framöver.


Nä nu ska jag nog gå och äta något litet, jag är svinhungrig.. ha det så bra! Stor kram :)


jag saknar min blonda (även om färgen inte var den vackraste just här) och bruna sommartid!
image204

sommarjobb?

Hej hej :)
Sitter nu här i min morgonrock, fortfarande.. haha! Kom med andra ord inte iväg imorse, eftersom vi hade friluftsdag och skulle vistas utomhus hela dagen (jag skulle vandra över en mil) så kände jag att det var bäst att stanna hemma, eftersom jag faktiskt är sjuk. Vet inte hur många gånger jag har snytit mig idag, huah! Haha, man kan nästan tro att jag är en kille som tycker så synd om mig själv så fort jag blir sjuk ;) Så är icke fallet! 

Har precis skickat iväg en arbetsansökan till det där sommarjobbet jag nämnde för ett tag sedan (har dock aldrig sagt något namn, muahaha!).  HAHA, jag fick ta en paus på några minuter för att jag började nysa, nös huuur många gånger som helst på raken i några minuter, hjälp. Det var läskigt må jag lova! Dessutom gjorde det ont i ryggen.
Nåja, till saken igen.. Får hoppas att jag lät tillräckligt intressant och att jag får komma på en arbetsintervju, spännande! Måste verkligen ha ett sommarjobb, eftersom jag inte får några pengar i sommar med tanke på att jag hinner fylla sexton innan sommaren, åh!
Mamma håller på att göra Fåraherdens paj eller vad det heter, poatismos med köttfärs, tomater och ost. Eller något sånt, har inte ätit det på flera år, och jag älskar det! Så nu är jag glad :)

jag och min älsklings-simba (hon sover alltid sådär på min kudde tillsammans med mig) <3
image201


Ska fortsätta läsa lite bloggar nu, hoppas att någon av de jag läser har uppdaterat ;)
Puss och hej! ♥

ninas resa

Hej och hallå!

Dåligt med uppdatering idag, får ursäkta. Har bara inte haft något kul att skriva om. Känns som det inte kan vara så kul att läsa om hur synd det är om mig som är sjuk varje dag ;) Haha!

Gick till skolan idag, även om jag mådde jättedåligt och knappt kunde prata. Tittade på bio, Ninas resa hette den, den handlade om en tjej som överlevde i Warszawagettot under andra världskriget. Den var ganska bra, eftersom det var en verklighetsbaserad film så var det inslag när Nina satt i en studio eller något och berättade om vissa saker hon hade varit med om under filmens gång. Lite långtråkig ibland, men samtidigt hemsk med tanke på att det faktiskt har hänt. Efter filmen hade vi matrast i över en och en halv timme, så tråkigt! Sen hade vi tre lektioner, efter det slutade vi.
Har hunnit med att öva inför min provmiddag idag, som jag ska göra på torsdag. Blev dock inte jättebra, så mamma fick hjälpa mig att skriva om receptet!

Dessutom har jag anmält mig till ungdomshelgen Driven som är i Varnhems allianskyrka 29 februari-2 mars. Det blir nog kul :)


Nu vill min syster sitta här, bäst att kila. Puss och godnatt! ♥ /A

bjussar på en bild på mig och min vän fredrik från i fredags ;)
image200

hostmedicin, USCH!

Hej!
Ja, jag lovade ju ett till inlägg iallafall, och jag höll vad jag lovade, även om jag faktiskt borde sova nu. Mamma tvingade i mig hostmedicin förut för att hon inte klarade av att höra mig hosta flera gånger i minuten, haha. Den var äcklig, aldrig mer. Dessutom kom jag på att vi ska på bio imorgonbitti med skolan, klockan halv nio. Så våran sovmorgon till tio försvinner ju SJÄLVKLART!

Har sökt till gymnasiet nu också, var lite osäker på tredje- och fjärdevalet, men det fick bli som det blev :)

Nä, nu måste jag verkligen sova. Jag hoppas på att jag kan sova gott inatt iallafall, så att inte den här himla hostan stör min skönhetssömn (haha!).
Mina val kan ni se här nedanför, hoppas det syns..




image199

image198


Godnatt, puss och kram♥ /A

hosta borde dödas.

Är det inte så att alla älskar hosta?
Det gör iallafall jag. Inte.
Min hals kommer gå sönder när som helst känns det som, åh. Eller också kommer jag spy. Svår fråga. Hoppas innerligt att det här går över snart alltså, så det inte håller i sig i flera månader som förra gången jag var förkyld.

Idag har jag varit på stan med pauline och nellie. Hittade bara en enkel kofta och en sjal typ. eller scarf, hm.. vad säger man? Åt en hamburgare på donken också, en el nacho fick det bli, och OJ vad god den var!
När jag kom hem såg jag för första gången i mitt liv HELA lejonkungen. Var så rädd för scar, hyenorna och gnuerna när jag var liten, så jag har aldrig vågat se klart hela. Men jag tänkte att när man ska fylla sexton år så borde man inte bli så rädd för dem... tro det eller ej, jag blev faktiskt rädd. HAHA! Dom är asläskiga ju..

Skriver säkert i alla fall ett inlägg till idag :) Får bli skärpning med min uppdatering nu alltså!

Tjingtjing!

ny header

okej, HAHA.. jag orkade inte ha kvar den förra headern, för den hade hamnat utanför och såg helt konstig ut, och det funkade inte när man försökte flytta den heller. så nu fick jag nog och bytte till världens enklaste grej, som jag gjorde typ när jag skaffade bloggen för att jag tänkte att jag skulle ha den.. haha :)

nåja, den får inte vara där länge. ska försöka knåpa ihop något lite roligare än så i alla fall :) NU är det dags för sängen... god natt!

ursäkta

jag måste ursäkta mig för det förra inlägget.. jag var bara så grymt ledsen, hade gråtit precis hela dagen och kände mig helt värdelös. så gick min ilska ut på mamma för att hon bara ville mitt bästa och sa att jag borde stanna hemma. men nu är det bra med oss igen, fick en myskväll med (den hemmabodda) familjen istället. aldrig fel det heller förstås. dock tror jag att mina kompisar har otroligt kul i falköping, menmen.. man kan inte alltid få som man vill!


haha och förut, så tog jag, Nellie och Pauline på oss asfula kläder, så utbrast Nellie (hon är sju år) : OH MY GOD! haha, inget uttryck varken jag eller Pao använder, så vi blev väldigt förvånade. sen sa hon att dom säger så i skolan ibland... och dom är SJU år. hallå?

nä, nu måste jag sova. har sån otrolig huvudvärk efter alla timmars gråtande idag :P haha!

image197
jag och min älskade mamma, julafton -07 :)

puss och godnatt ♥

inget oc för mig..

okej, nu har jag bestämt mig. och det var ett val som har kostat mig flera timmar av tårar, jag är så himla ledsen.
men jag fick helt enkelt bestämma mig för att inte åka till offcourse, eftersom jag har mått så pass dåligt. dessutom skulle jag ha sovit borta inatt om jag hade åkt dit, och jag vågar inte göra det när jag är sjuk ifall det bara skulle bli värre.. så det är egentligen det enda som har fått mig att tveka. därför vill jag till falköping ikväll igen.

men det får jag inte, mamma skriker åt mig. hon är dum i huvet, hon förstår verkligen INGENTING. är det mitt fel att inte hon är uppväxt kristen, så inte hon ville göra sånnahär grejer när hon var ung?

"NEJ DET HANDLAR OM PRINCIPER..... OCH JAG FÅR VÄL ERKÄNNA ATT JAG ÄR DUM I HUVET, MEN DÅ ÄR JU DIN PAPPA MINST LIKA DUM... OCH DÅ ÄR VÄL DU ÄRVT VÅRA GENER, SÅ SYND FÖR DIG ATT DU OCKSÅ BLEV DUM I HUVET!!"

är det det man vill höra när man känner sig sårad, besviken och ledsen? NEJ....... har aldrig hört från min mamma att jag är dum i huvet förut, så kommer den kommentaren bara för att jag är ledsen och hon inte orkar höra mig gråta... man kan ju undra vad hon tänker med.

Ursäkta det här inlägget, men jag är så grymt besviken. Jag älskar min mamma, men jag känner inte det just nu...

kibab-rule, ja tack!

image195
Haha, gick ut i köket och såg det här. Nej Nellie, jag ska inte ta din kibab-rule. ;) Haha!



Åh, jag bara hostar. undrar hur det kommer gå. Nåja, i nödfall får jag väl ringa mamma o pappa om det blir jättedåligt i Bankeryd. Hoppas på att mamma o pappa kommer hem snart, så jag kan få mina cashewnötter (som jag förövrigt nästan kan lova att dom glömmer köpa). Haha :)

Sitter och tittar på youtube nu, på ett klipp där min kompis sjunger. ÅH.. hon sjunger verkligen otroligt bra :D


Titta här vettja, Moa heter hon :)

känsloladdade låtar

Är jag fruktansvärt känslig? Det känns nästan lite så.
Nu när jag sitter och lyssnar på webbradion på crossnet, så kom låten På dig min Gud förtröstar jag.

När en av min familjs närmaste vänner gick bort i cancer förrförra året tror jag det var, så sjöng hennes dotter just den låten på hennes begravning. Jag var inte ens där, för jag visste att jag inte skulle klara av det. Men, varje gång jag hör den låten, precis varje gång, så börjar jag gråta. Tycker att hennes dotter var så grymt stark som klarade av att sjunga på hennes egen mammas begravning. Jag beundrar henne för det, faktiskt. Det har blivit en väldigt känsloladdad låt, verkligen.

Kommer ihåg när jag var liten, gick i tvåan tror jag, när min morfar dog. Han blev överkörd av en bil när han åkte moped och skulle göra en vänstersväng. Min lärare visste nog inte det, och varje gång på "musiken" i skolan så ville alla barn sjunga en låt om just en moped, som åkte in i ett staket eller vad det var. Varje gång vi sjöng den så började jag störtlipa, och ingen förstod varför. Jag berättade det för mamma efter ett tag och hon pratade med min lärare om det, så fick hon dåligt samvete, sen sjöng vi aldrig den mer. Åhfy, jag blir ju ledsen bara jag skriver det här.


Men ni har det bra nu, både Helen och morfar Birger. Det vet jag!
Och vi tänker på er, ska ni veta.


en låt som berörde mig..

Jag sitter just nu inne på en hemsida som heter crossnet, en kristen hemsida. Där kan man bland annat lyssna på en webbradio. Och jag satt o lyssnade, så kom låten Jesus is med Point Of Grace. Och jag tyckte texten var så fin på något sätt, och för att komma ihåg texten så skriver jag ner den här :)


That Jesus is
The way, the truth He is the light
For me, for you, for the world tonight
Our hope, the meaning of this life
Jesus is, Jesus is
Jesus is, Jesus is


image194

Vet du om att Jesus dog för DIN skull? För DINA synder.
Och vet du om att han gör under än idag?


Jesus älskar Dig. Och, Jesus älskar MIG!
Jesus älskar oss precis för dem vi är.

är jag lyckligt lottad? nej, jag tror inte det..

Ärligt talat så måste jag säga att jag har sån grym otur. Självklart har jag blivit sjuk nu, lagom till offcourse. JIPPIE!
Allt vad jag önskade ju, noooot. Liksom varför? Jag blir så trött på det.
Jag har aldrig feber annars, så har jag fått det lagom till offcourse två gånger i rad nu. Det är ju så man börjar undra vad jag har gjort för fel...Men jag ska åka ändå, även fast inte mamma tyckte det vore en bra idé.

Gårdagen blev lyckad iallafall, kände mig dålig på morgonen igår, men om jag inte klarade av skoldagen så skulle jag inte få åka till Falköping på kvällen, så jag kämpade som en.. tja, jag vet knappt vad. Och jag klarade det! Så jag fick åka till Falköping, det var ungdomsmöte och jag träffade massa kul folk. :) Det är så himla kuuuul med kyrkan och det folket. För i vanliga fall så är jag blyg, faktiskt väldigt blyg ibland tillomed. Men såfort jag träffar "kyrkfolk" (okej det låter asdumt, men ni fattar?) så blir jag heeeelt galen, helt konstig och SÅ himla glad! Jag gör massa konstiga saker som jag aldrig hade vågat göra annars. Haha, delvis därför ÄLSKAR jag att åka på kristna ungdomshelger och möten!

Nä, nu ska jag ta och äta lite frukost och hoppas på att jag blir bättre så jag klarar av kvällen.


Btw, Markus Olson (han som predikade) sa igår : Jesus tyckte att graven sög fett, så han drog!
hahahahaha, han är så himla cool, coolaste pastorn ever ;)

haha, kan man gissa att vi är systrar kanske? ;)

pauline kom utlunkandes från sitt rum och gick sakta från datorn...

P: anniiiiiiiiie......
A: ja, du FÅR sitta vid datorn SNART....
P: nej, alltså det var seriöst inte det... jag tänkte atteee... jo, får jag sitta vid datorn? *asgarv från pauline* näe, men är du hungriiiig? *blinkar lite med ögat, skaffar sedan fram lite hundögon*
A: om du betalar!


hahaha, oj vad vi förstår varandra bra ;)

skratta kan vi iallafall, grekland -07!
image193

du ska inte få hindra mig, ALDRIG!

Varför, varför, varfööör ska jag alltid bli sjuk lagom till Offcourse?
Jag blir så trött på det. Tänk om mina planer ändras nu pga det? Nej, det ska dom katten inte få göra.
En liten känsla av sjukdom (eh, förkyldning.. känns som feber är påväg) ska inte hindra mig!

Jag TÄNKER åka ändå, kanske egoistiskt med tanke på att det faktiskt kan smitta?
Men jag VILL dit. jag får helt enkelt låta bli att låtsas om det, bra idé Annie!



ses vi i bankeryd?

image192

du är en sån man vill sitta bredvid på mcdonalds...

hola!
ohhhh, det är typ den spanskan jag kan efter att ha läst det i ett år, haha!

nåja, idag har det varit en relativt skön dag. image188började skoldagen med matte, o tro det eller ej, det gick faktiskt riktigt bra! och jag suger totalt på matte, helt ärligt. efter det hade vi gympa, rätt kul. min grupp fuskade rätt rejält, haha! dock inte lika kul att alexsandras knä hoppade ur led så hon låg typ och skrek i panik och det såg verkligen ut att göra så fruktansvärt ont, man ville bara ta bortbortbort smärtan! yeahyeah, sen hade vi matrast och det var underbart god (HOST!) fisk med cornflakesöverdrag.. hmm, mysko. JA! engelska efter det, hon missade nog läxförhöret eller något, ganska härligt även om jag faktiskt ansträngde mig för att plugga igår! tyska efter det, vi hade vikarie som inte kunde någon tyska, haha! sen no, vi satt mest och pratade om annat som vanligt. efter det var det so och vi gick igenom massa ord... spännande :P
sen var det bara att skynda ut där mamma skulle hämta mig, åkte till tandläkaren. och det gick faktiskt otroligt bra! gjorde typ ingenting. hade bara en tandsköterska, och kan man bli annat än glad när hon inleder undersökningen med att säga "du är en av våra finaste patienter... så eva (som min tandläkare heter) vill träffa dig så lite som möjligt, därför får du bara tandsköterskor varje gång, om du skulle undra :)" så sa hon typ att jag hade jättefina tänder och phuuu... kanske inte så konstigt att inte jag som många andra har tandläkarskräck? näe, jag är riktigt glad över mina tänder känner jag :)

fick nyss en komplimang på msn som löd "du är en sån god, mysig person som man vill sitta bredvid på mcdonalds.. typ :P" haha, så sött! jag frågade ju självklart hur han menade då eftersom det lät väldigt skumt.. haha! då forstatte han med "naemen typ duvet, när massa folk ska gå o äta.. Då är du en sån person man vill sitta bredvid... lite så... status typ :P" haha naaawww. åh vad söta och roliga kommentarer kan lätta upp ens dag :D idag får jag tacka dig för det, ifall du nu skulle få för dig att läsa det här. jag är OTROLIGT glad att jag fick lära känna dig, sån sjukt lättsam och rolig kille som man inte kan annat än skratta med! :D

och några webcam-bilder... haha!

image189image190image191


nu vill min syster sitta här, så tjingtjing!

nu får det vara slut med sökare ;)

halloj!

hoppas ni mår bra, det gör iallafall jag. trots att jag är sjukt trött, men så är det ibland :)
och vet ni?! idag ska jag få den efterlängtade maträtten som jag skrev om förra veckan.. - potatis, fläsk och löksås! mums :)

nu har jag bestämt mig för vart jag ska söka sommarjobb! kanske blir dumt att skriva vart här, ifall det mot förmodan skulle trilla in en massa läsare här ifrån trakterna som blir sugna på att göra samma sak ;) får väl skriva ett mail till dom antingen ikväll eller imorgon, eftersom det var det enda sättet stod det på hemsidan. kan nog bli riktigt kul! hoppas jag får det bara..

tittade dessutom gymnasiumskaraborg.se igår, och såg att hantverk florist hade fått tre sökare som förstaval! whoops... inte bra! kanske har kommit fler nu? hoppas inte.

och imorse när på EA-lektionen kom jag på att hemkunskapsläxan ska vara inlämnad på torsdag! vi ska göra provmiddag, så vi måste ha hittat något att göra, skrivit ner recept och massa grejer, o skrivit upp alla grejer man ska använda och hur mycket för att våran lärare ska kunna beställa.. wha, har ingen aning om vad jag kan göra! fast mamma erbjöd sig att hjälpa mig efter att vi har ätit sen, så jag tackar och tar emot hjälpen jag får :)

image186
lillasyster Nellie på bilden, när jag hade lockat håret på henne för ett tag sedan. :)

lite uttittad var jag nog..

halloj.

tror jag kan kalla mig själv för en otroligt dålig bloggerska, känns som jag har sagt det förr, undra vad det kan bero på....

har tillbringat större delen av dagen i varnhem.image185
otroligt trevligt, har sjungt massor idag. så kul! jag älskar att sjunga, även om jag faktiskt vet att jag kanske inte har världens bästa sångröst, men man kan faktiskt tycka att det är väldigt kul ändå!
ungdomsmötet light på kvällen blev mycket bra, tycker jag iallafall. folk som var där höll med, så det var nog så :)

igår uppdaterades inte bloggen någonting eftersom jag hade något migränliknande, var hemma från skolan eftersom jag hade väldigt svårt för att se i ljuset, asläskigt! känner faktiskt fortfarande huvudvärken litegrann, därför måste jag nog sova snart..
min syster emelie ringde mig förut, med videosamtal. haha, fy vad läskigt det kändes... hade aldrig gjort det förut, lite förvånad jag blev. så satt typ hela emelies pojkväns släkt där kändes det som, haha! "där är min syster, hejhej!", haha jag måste erkänna att jag kände mig lite uttittad ;)

förresten så kommer emelie hit imorgon, med dennis skulle jag tro. även min kusin william med hans sambo annie (så fint namn! haha..) och deras barn ebba kommer hit, kul! :)


en liten dagens outfit ser man till höger där också... fick bli en snabbisbild, hade inte ens gjort i ordning håret. så sådär hemsk såg jag inte riktigt ut ;) både klänningen, legginsen och knästrumporna kommer från h&m, tråkigt! men så fick det bli.
halsbandet är en julklapp av mamma och pappa, köpt på guldfynd tror jag :P


sängen nästa... hoppas ni har haft en trevlig dag, GOD NATT!

kram/ a

kameran är återfunnen

har jag glömt berätta om min kameraupptäckt? :D
ja, det har jag nog......

så, tid att berättas; min syster är den smartaste jag känner.

not.


jag har frågat min syster fleeeeera, fleeeera gånger om hon verkligenverkligen inte har sett min kamera, varje gång har jag fått tillbaka ett irriterande svar om att hon inte har sett den någonstans. jag har verkligen letat på massor med ställen men har nästan varit HELT säker på att jag hade lagt den vid datorn när jag kom hem från sälen. så igårkväll när min syster hade kommit hem frågade jag lite sådär halvblygt min syster igen.
-pao, är du heelt säker på att du inte har sett min kamera någonstans?
- JAAA, jag har inte sett din kamera!
lite småbesviken började jag gå där ifrån, sen kom hon med:
-fast jag skulle ju iförsig kunna kolla i min väska, ifall jag har trott att det har varit min kamera.

ett litet hopp tändes, och jag gick som en svans efter pauline in på hennes rum där hon slängde upp alla miljontals saker hon hade i väskan. och vad fiskade hon upp till slut om inte... MIN KAMERA!
ibland kan jag faktiskt bli ganska irriterad på dig, pauline!

gymnasiehysteri

jag måste erkänna att jag känner en liten aning nervositet inför det här med gymnasieval. valmöjligheten (heter det så?) började 8 januari, och det är redan många som har sökt. och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska välja i tredjehand. good, good. jag får lugna ner mig lite med tanken på att det är många som inte har en aning ens om förstavalet.

det är en sådan hysteri kring det här med gymnasiet. visst, det värsta har redan varit. alla kataloger och miljontals papper fick man hem i höstas och redan då steg paniken. jag har väl ändå ganska tur som iallafall vet vad jag ska söka i första- och andrahand. andas annie, andas! gymnasieinformation hit, gymnasieinformation dit. det lär ju bli skönt efter 1 februari när det faktiskt är så att man inte får söka mer för den gången iallafall.
jag sitter just nu och tittar på gymnasiumskaraborg.se, där man kan se hur många det är som har sökt till de olika programmen i skaraborg hittills och även hur många av dem det är som har sökt programmen i förstahand. kanske har jag tur att det faktiskt inte är en enda som har sökt hantverk-florist i lidköping i förstahand? det är dock 15 som har sökt totalt hittills, och det finns 16 platser. hm, får väl se hur det går :)

har funderat en hel del på det här, om jag nu skulle komma in i lidköping, så innebär det troligtvis att jag inte kommer hinna träffa kompisar alls lika ofta som nu (även om jag umgås med kompisar väldigt sällan nu). men, det blir säkert skitbra iallafall. jag och mamma var ju på besök på de la gardiegymnasiet för ett tag sedan, när de hade öppet hus. och de tjejerna som gick florist verkade vara asbra kompisar allihopa, de verkade ha skitkul! så man lär ju troligtvis känna varandra väldigt bra där, tur!

nä, nu måste jag gå och plugga. har inte börjat än, vi har hemstudiedag idag så vi har fått massa uppgifter som ska göras idag. bäst att göra det :)

puss!

potatis, fläsk och löksås. mmmmmums

image184konstigt nog är jag otroligt sugen på potatis, fläsk och löksås. har varit det nästan hela dagen, och jag måste erkänna att det var en liten besvikelse att komma hem och inte se något fläsk.

suget kom konstigt nog på no-lektionen, när min lärare frågade om det stavades flest eller fläst, och någon trodde att han sa fläsk. fy..

haha, jag känner verkligen hur hungrig jag är nu, jag måste be mamma laga den här maten snart :) SÅ gott, även om det är värsta bonnamaten.
jag kan också erkänna att det inte såg så överdrivet lockande ut på bilden, är mycket godare än det ser ut ju. haha :)

nu ska jag krypa till sängs, även om vi är "lediga" imorgon, okej nu skojade jag, lediga är vi faktiskt inte, men vi har hemstudiedag. så massa uppgifter har vi allt fått! dessutom ska jag samla allt mod jag har och våga ringa bilddagboken, för jag SKA ha tillbaka den och jag SKA kunna komma in på den, skaskaska.


sälen

jao, jag ville egentligen inte skriva något inlägg här förrän jag har lagt in sälen-bilderna, men min kamera verkar vara ganska mycket spårlöst försvunnen, har letat några dagar nu men inte hittat den. så det får helt enkelt bli ett inlägg utan bilder :)

klassresan till sälen var sjukt kul! åkte i erikas bil med hennes pappa, rebecka och caroline. kulkul!
väl framme i sälen sov jag i samma stuga som amanda, caroline,clary, alexandra, hellberg och mattsson. jag, amanda, hellberg och mattsson tog ett rum. ganska intressanta samtalsämnen där en kväll, haha! ;D
åhh.. det var verkligen SÅ kul, kan inte beskriva ju.

haha, sådär.. blev en tur under datorbordet där, fick en känsla av att någonting åkte ner bakom bordet härromdagen, och tänkte att det kanske skulle kunna ha varit min kamera, men icke sa nicke.. GAHH jag vill veta vart den är! dessutom funkar inte min bilddagbok, har inte varit inne där på en vecka nu. det är ju typ mitt liv, huj så sorgligt!
har skickat mail till dom, till två adresser för att vara säker på att dom ser det. men dom har inte svarat än och jag skrev det för tre dagar sedan, så jag börjar tappa tålamodet lite nu, så imorgon ska jag ringa dom!

skriver mer när jag hittar min kamera, om jag någonsin gör det :) annars kommer det nog ett och ett annat inlägg ändå ;)

kram/ a

klassresa

gah, jag som faktiskt tänkte skriva lite idag.. tror inte att jag hinner det iallafall!
måste nämligen packa nu, åker till sälen på klassresa imorgon och kommer hem på söndag :) vet inte ens vad jag ska ha med mig, woah! jobbigt läge.

ska ta mig iväg och träna på f&s sen också, får bli ett medel puls pass tror jag, gillar den ledaren såatt :)

nä, nu blev mamma grinig. måste gå härifrån och packa, om jag inte uppdaterar ikväll så får ni ha det så braaa!

dåligtdåligt

okej förlåt mig, vad kass jag är.. har inte orkat skriva helt enkelt, har loggat in flera gånger och tänkt att jag ska skriva, men sen har det inte blivit av iallafall.
har iallafall haft några få besökare varje dag ändå, haha stackarna som kommer in och aldrig får se något nytt ;)
nåja.. ska försöka orka skriva om unite i veckan någon gång.. kan säga att det var UNDERBART iallafall!

men nu måste jag sova, skola imorgon :)
och på torsdag blir det klassresa till sälen! woooou, kulkul :)

nä, godnatt på er! puss :)

RSS 2.0