lite uttittad var jag nog..

halloj.

tror jag kan kalla mig själv för en otroligt dålig bloggerska, känns som jag har sagt det förr, undra vad det kan bero på....

har tillbringat större delen av dagen i varnhem.image185
otroligt trevligt, har sjungt massor idag. så kul! jag älskar att sjunga, även om jag faktiskt vet att jag kanske inte har världens bästa sångröst, men man kan faktiskt tycka att det är väldigt kul ändå!
ungdomsmötet light på kvällen blev mycket bra, tycker jag iallafall. folk som var där höll med, så det var nog så :)

igår uppdaterades inte bloggen någonting eftersom jag hade något migränliknande, var hemma från skolan eftersom jag hade väldigt svårt för att se i ljuset, asläskigt! känner faktiskt fortfarande huvudvärken litegrann, därför måste jag nog sova snart..
min syster emelie ringde mig förut, med videosamtal. haha, fy vad läskigt det kändes... hade aldrig gjort det förut, lite förvånad jag blev. så satt typ hela emelies pojkväns släkt där kändes det som, haha! "där är min syster, hejhej!", haha jag måste erkänna att jag kände mig lite uttittad ;)

förresten så kommer emelie hit imorgon, med dennis skulle jag tro. även min kusin william med hans sambo annie (så fint namn! haha..) och deras barn ebba kommer hit, kul! :)


en liten dagens outfit ser man till höger där också... fick bli en snabbisbild, hade inte ens gjort i ordning håret. så sådär hemsk såg jag inte riktigt ut ;) både klänningen, legginsen och knästrumporna kommer från h&m, tråkigt! men så fick det bli.
halsbandet är en julklapp av mamma och pappa, köpt på guldfynd tror jag :P


sängen nästa... hoppas ni har haft en trevlig dag, GOD NATT!

kram/ a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0