matfestivalen

Den här röklukten känner jag igen. Den dyker alltid upp i kläderna vid den här tiden på året. Vad kan det bero på?
- MATFESTIVALEN såklart. Där har jag tillbringat gårkvällen och i princip hela lördagen. Jag åkte hem när jag var sådär kissenödig så jag inte kunde gå mycket längre. Bajamajor är inget för mig!

Nu ska jag sova, ska till Jönköping med familjen minus Pauline imorgon. Till och med Emelie ska med, för hon är här! WOHO.

God natt, sov så gott!

sovmorgon :D

Sovmorgon är party!
Men nu måste jag springa till bussen... börjar kvart i elva men det tar ett tag till Lidköping!

Har bara två lektioner idag :) Skönt! Och ikväll blir det nog lite matfestival..

Ha det så bra!


Grattis Jacob :)

hemmadag med promenad

Hej!

Eftersom jag hade den maximala oturen och åkte på migrän igår när min klass skulle iväg till Kinnekulle för mysiga lära-känna-dagar med övernattning så får jag vara hemma idag också, trots att jag mår bra. Lite tråkigt.. Hade väldigt gärna varit med klassen faktiskt.
Hur som helst så vill jag åka in till stan eller hitta på något sånt där annat kul, men det känns så dumt när jag faktiskt borde vara på Kinnekulle.. Eh, ni kanske förstår?

Nu ringde mamma, jag ska följa med henne på promenad nu under hennes rast i regnet. Hmm.. regnkläder på och sen får vi se vart det bär!

Så ja, ni får väl ha det så bra så hörs vi så småningom :)

Grattis till Felix och Niklas också! :) Och om jag inte skriver imorgon, så grattis Jacob!

skolsnack

God kväll vänner! Hur är det med er? Med mig är det bra :)
Vi har sovmorgon imorgon, jag kan sova två timmar längre än vanligt. Jag slipper gå upp kvart över fem, det är L Y C K A!

Skolan känns himla bra, vi har fått våran första läxa. I bild&form, vet ni vad läxan är? Vi ska lära oss måla streck! HAHA. Jag gillar läxan ;)
Lärarna vi har haft hittills verkar så bra! Speciellt matteläraren. Åh, vad jag tycker om henne! Äntligen kanske det kan bli roligt med matte? *hoppashoppashoppas*

En negativ sak är att vi inte har fått några skåp än, eftersom lokalerna vi är i är helt nya så är även skåpen helt nya, och lärarna har inte fått nycklarna än. Det innebär att alla måste bära runt på sina grejer dag ut och dag in. Jobbigt! Hoppas på att få nycklarna imorgon.


Idag har jag bara varit hemma och slappat järnet. Man orkar ingenting på helgerna! Så sjukt trött. I fredags somnade jag runt tio i mammas knä i soffan, släpade mig nästan sovandes in till min säng när hon väckte mig och vaknade inte förrän tolv timmar senare. SKÖNT! Och nu börjar jag bli trött. Klockan är bara lite efter åtta. Hallå, vad är det med mig? Haha.

Jag under min och Nellies promenad på berget tidigare idag. Mys!
jag lever :D

Jag kommer med goda nyheter. Jag lever!

Och skoldagen blev bra. Jag är GLAD! Tänk att det verkar vara så bra. Och jag var inte ens nervös innan vi började, den enda gången jag har känt mig nervös idag är när vi satt i bilen. Och vet ni vad jag var nervös för då? Tja, inte för skolan i alla fall. Jo, jag var nervös över att jag trodde att jag skulle bli nervös för skolan så att jag hade behövt spy i bilen, och det skulle vara så pinsamt att be dom stanna bilen för att jag måste spy! Haha. Men, jag klarade mig utan spyor :D

Klassen verkar bra. Vi är sammanslagna med måleri-klassen, så vi blir sammanlagt 22 stycken. Gissa hur många som är tjejer? 21! Med andra ord är det endast en kille, stackarn ;) Eller, det beror ju på hur man ser det.

Hoppsan! Nu ska jag visst iväg till Nellies skola. Jag får skriva mer sen, eller imorgon!

Hej :)

gymnasiet

Imorgon är det dags. Det är då det gäller!
Snacka om att jag är nervös. Men det blir bra, det blir det nog.


grattis annie

För exakt sexton år sen (eller, inte exakt. igår, för att vara mer exakt eftersom klockan är över tolv, alltså är det den sjuttonde nu) barnvälsignades (typ som dop) jag. Jag märkte det av en slump förra natten när jag inte kunde sova. För att framkalla lite trötthet tog jag fram massa gamla barnböcker, bland annat "min första bok", ni vet sån där som ens föräldrar har skrivit i? Jag bläddrade och läste det mesta som fanns att läsa, då fick jag se att jag hade barnvälsignats den sextonde. Lite roligt egentligen!
Då sa jag grattis till mig själv. Det kan jag göra igen, grattis på barnvälsignelsedagen, Annie :)


För att inte väcka hela familjen genom att scanna in någon bild så tog jag en med mobilen. Haha, den blev kass! Men hur som helst är det jag efter min barnvälsignelse på bilden.


Ikväll har jag sönderspelat min handled ÄNNU mer. Jag och Pauline spelade i någon/några timmar förut, haha!
MEN, jag har varit nyttig också. Jag har varit och cyklat med mina föräldrar och min lillasyster, runt Hentorp och tillbaka. Mitt humör var väl inte det allra bästa eftersom dom hade GLÖMT mig, trots att jag hade sagt till alla tre att jag skulle med. Jag fick ringa och tjura lite, så cyklade jag iväg. Och oj vad jag cyklade. Jag cyklade av ilska, att bli bortglömd är inte kul! De andra fick skrika åt mig några gånger att vänta. Haha! Men nu är jag glad igen :) Ska väl sova snart, tror jag. Bäst att vända på dygnen igen innan skolan börjar, kanske. Då blir det uppgång vid halv sex varje dag! MUMS.

sönderspelad handled och cashewnötter som innehåller nötter..

Min vänstra handled är typ sönderspelad av all Guitar hero jag har spelat under de två dagarna vi har haft det. Haha! Bra Annie, braaaa!

Idag har jag varit på stan och fördrivit tiden tillsammans med mina föräldrar och min lillasyster. Inte jättekul, men bra tidsfördriv! Det var någon Arn-dag i stan, massa medeltidsklädda människor överallt som gjorde olika grejer. Haha!
Japp, jag är från "Arn-delen" av Sverige, och jag känner mig lyckligt lottad ;) Vi åkte till ö&b en sväng också, jag hittade en cashewnötspåse, vet ni vad det stod på den? "Obs! Innehåller nötter". Haha, NÄHÄ?

Nu ska jag följa med min farmor och handla en sväng, ha det fint!

Jag och min fina vän Lisa förbereder inför ett litet kalas i Gullbranna, PARTYPARTY!

det hände grejer i lidköping..

Tro't eller ej, det hände faktiskt grejer i Lidköping!
Hela stan var full med motorcyklister, jag tror vi valde fel dag att åka dit. Haha! Det måste ha vart någon slags cruising eller något, hur som helst kände vi oss ganska borta där bland alla motorcyklister :P
Vi gick runt, runt, runt och letade efter någonstans vi kunde äta. Det slutade med att vi köpte med oss en kebabrulle från stället vi hade tittat på först, haha. GOOOTT var det!

Nu har jag snott Paulines bilder, bara så ni vet ;)


Harley Davidson-lastbil på torget, haha. Ungefär vid den här tidpunkten upptäckte vi att vi kanske hade valt fel stad ;)men jag var glad ändå ;)


Vi satte oss vid något ställe där det var några från Moderaterna som stod o snackade, otroligt intressant :P haha!


HAHAHA, och såhär kan det se ut när vi lämnar platsen efter att ha ätit kebabrulle. SJUUUKT mycket kebabsås! Det droppade överallt :P


och en glad annie efter den mysiga lidköpingsvisiten :) TACK PAULINE!


we're going to lidköping

Vet ni vad jag och min syster ska göra?

Dra till Lidköping, haha! Impulsgrej. Vi har inget att göra, får la se om det händer mer där än här ;)

Ha det så bra, tjing!


i'm alive

Aaaw, några små tappra själar finns det allt som har kikat in här varje dag. Ack, ack, ack. Inte till någon nytta överhuvudtaget. Stackarna!
Jag känner mig galet opeppad till det här med bloggning. Jag har absolutely no idea vad jag ska skriva om! Svengelska är fräscht. Mmmm....

Om exakt en vecka börjar skolan för min del. De la gardiegymnasiet i Lidköping, det låter det. Låter lite annorlunda mot Vasaskolan i Skövde. Nervositeten börjar smyga sig på, lite sådär elakt och finurligt. Den kan ta sig i örat, för att låta grov.


Nå ja, var var vi? Ingenstans. Lägret! Vet ni? Det blev bra. Det blev galet bra. Det blev blött. Det blev blåsigt. Det blev UNDERBART! Förutom att det hade läckt in i Åsas väska första natten så ALLT var dyngsurt så klarade vi oss rätt bra från det där. Och en natt fick vi evakueras så vi fick sova inomhus, i Skeppet. Bland mååånga andra, det var skönt! :D Och alltså oj, jag kan inte förklara allt med ord. Hur som helst så blev det bra. Mycket bra! Och nu orkar inte jag skriva mer.

Hejdå

RSS 2.0