duktig flicka!

hej!

idag har jag varit mycket duktig och tränat med min bruuuud, erika ;)
på friskis&svettis, gymmet. jag hade inte varit där på typ två månader, det är ju hemskt! skärpning på mig :D
men det gick iallafall bra, skönt med lite pepp :D har ju alltid fått gymma ensam.. så tråkigt!

men nu kommer det bli bra, när jag har fått mig en kompis till gymmet ;) haha..

sen har jag skrivit klart min novell som ska vara inlämnad imorgon, den blev väl hyfsad :) den duger iallafall.

nä nu ska jag sova!
godnatt :)

woooooooow! ;)

eftersom jag precis har fått lära mig hur man lägger in videoklipp sådär från youtube, så firar jag det med att visa en otroligt spännande film över matfestivalen i skövde! :D haha. faktiskt rätt kul o se! okej, kanske inte. men jag firar iallafall med den ;)


jag hatar rubriker :D

hm.. ja, vad ska man skriva? :)

hade prov i torsdags, på första världskriget i so:n. det gick väl som det gick. okej, det gick bra. bättre än vad jag trodde. jag hade verkligen läst på så det kändes som jag kunde allting, men när jag väl satt där med provet framför mig så missade jag massor kändes det som. då steg paniken, och jag klarade inte av att sitta där mer. så jag lämnade in provet, min lärare kollade igenom det direkt. och eftersom jag hade missat endel så satte hon sig med mig och försökte peppa mig så att jag skulle komma på vad svaren var. lyckades inte speciellt bra, utan jag fick bara ännu mera panik och ångest och ah, jag vet inte allt vad det var.. så, tårarna bara kom. jag kände mig typ värdelös.. helt läskigt. så min lärare tog med mig in i klassrummet brevid, där satt vi och hade lite "psykologsnack". hon fick mig att förstå att det absolut inte gick så dåligt som jag trodde, och hon förstod mig så bra. typ hur jag kände mig och allt sånt.. jag har helt enkelt alldeles på tok för hög press på mig själv! om jag inte hade känt sån press på mig själv så hade det gått mycket bättre.. vi pratade om massa saker, kändes så skönt. man kunde verkligen titta henne rakt in i ögonen och bara prata. (jag kan aldrig kolla någon i ögonen när jag pratar, ingen lärare iallafall, så sjukt läskigt) så ah, det kändes riktigt skönt :) tack så mycket! okej, inte för att hon läser här men.. det betydde otroligt mycket att bara få prata sådär :) på kvällen åkte vi och firade mormor som fyllde år. GRATTIS!

igår, fredags alltså.. så hade jag och nellie studiedag och mamma var ledig från jobbet :) så vi åkte in till stan, handlade och fikade o så. det var mys :) på kvällen åkte familjen (inte emelie, hon kunde inte åka upp för hon mådde inte bra :/) till våran, mest pappas, kompis Lennart som fyllde 50, så vi firade honom där med lite folk ;D
det var trevligt! god mat, trevligt folk och roliga tävlingar ;D bara det att jag var så sjukt trött så jag trodde att jag skulle somna vilken sekund som helst redan halv åtta! kom hem typ elva, då slocknade jag direkt typ :P

idag har jag gjort läxor, tittat på tv, suttit bara lite här, och varit med familjen (inte emelie och pauline..). det har varit en skön dag, och imorgon blir det mer plugg! massa plugg. har novellinlämning i svenskan på måndag, uhh!

 haha, yeah.. posebilder i spegeln!

 hahaha, kan man se grinigare ut? :D

  mormors hund och nellie, när vi var och firade mormor :)

 jag med fula miner, och mina katter!

 min helt övernyttiga (och supergoda) frukosttallrik, består av havregrynsgröt, ett halvt rivet äpple, banan och andra halvan av äpplet skuret i bitar :D mmmums!


oj, hoppas ni uppskattar mina bilder :P hahaa..


vilka är ni som läser? skriv en kommentar :D

långt inlägg, tror jag!

hej!

min syster som bor i jönköping kom upp i fredags, det var mycket trevligt :) det var tonår, tillsammans med trädets (ett litet pluttsamhälle) ungdomar, i trädet.. eller snarare utanför, mitt ute i ingenstans!
hade aldrig träffat människorna där förut, o när vi kom dit så presenterade alla sig o så.. sen ställde vi från vårat tonår i ett led, och det andra gänget i ett annat led brevid, så hamnade vi med människan som stod brevid oss.. haha :) så skulle vi gå tipspromenad. utomhus.
kul, det var öööösregn, verkligen ösregn! jag hade precis varit sjuk.. haha, congratulations annie ;) ahja.. det var bara att ta på sig kläderna man hade med sig (inte mycket..) och få låna en gammal jacka av henrik (våran pastor :D) haha, skitfult, men varmt o skönt :D dessutom var det bokstavligt talat kolsvart ute, såg ingenting! men tjejen jag fick vara med, malin, och jag trängde oss under ett paraply, med endast en mobildisplay som ficklampa.. hahhaa! såg absolut ingenting, men jaja :D gick lite vilse och fick inte alls många rätt på frågorna, men det är ju bra ;) hahaha! efter ett tag kom vi tillbaka, blöta och vackra.. fick grillad korv o så, gott :) sen var det dags för en lek för att se hur väl man hade lärt känna kompisen som man hade fått gå med.. haha, vi vann inte, men vi var bra :D
efter det åkte vi hem :)

i lördags åkte jag, emelie (min syster i jkpg) och nellie in till skövde. jag köpte en tröja, leggings och örhängen :)
på kvällen kom mammas o pappas kompisar hit, så det blev lite paj o så. gott var det!

i söndags blev det till att ställa väckarklockan.. uh! vaknade, gjorde mig iordning o sen åkte vi iväg till vårat lilla missionshus för installation av våran nya pastor, henrik :) jag och några flickor till sjöng, jag fick sjunga solo.. huah, läskigt. första gången jag gjorde det inför sådär grymt mycket folk :P haha, ahja, det gick bra trots att min röst inte var på topp efter förkyldningen :) efteråt blev det fika där o så.. sen när vi kom hem gjorde jag typ ingenting!

igår.. tja, vad ska man säga.. början av dagen vill jag helst bara glömma :P hade orientering på berget i stan.. så skulle jag få skjuts in av amanda o dom, så missuppfattade jag tiden, så jag satt och åt frukost och hade typ precis kommit ur duschen när hon plingade på dörren.. fick total PANIK! verkligen panik, började gråta asmycket.. usch. verkligen en riktig panikattack var det :P så jag fick ringa mamma och se hur jag skulle göra.. hon hade som tur va bilen till jobbet, så hon kunde komma och hämta mig! phuuu. så det blev till att göra sig iordning i räääääääserfart :P hahaha.. sen kom maami och hämtade mig. väl uppe på berget hade dom redan haft genomgång o skit när jag kom, haha. jaja, jag hittade iallafall mina kompisar som jag skulle vara med.
erika, tegeborg, angelica och lollo blev det. vi var nästan bäst... hahha, gick hela tiden men ah :D det var ju... intressant ;) var tvungen att GÅ tillbaka till skolan.. uuuhh, ahja :) gick med henke, kyrk och martin, så jag överlevde ;P haha. dom är KONSTIGA!  xD sen vare bara att duscha och klä på sig kläderna snabbt som sjutton, sen gå till maten.. sen blev det till att stå i cafeterian med amanda resten av dan.. jasmine litar helt toalt grymt mycket på oss :D så himla gött! mahahha. jaja, på kvällen gjorde jag inte speciellt mycket, pluggade lite.

idag blev det en vanlig dag, skönt faktiskt :) gjorde inte direkt något speciellt.. eller på no:n fick vi gå ner på stan i grupper och fråga i massa affärer om dom säljer ekologiska kläder/smink o sånt.. haha :) o på ungdomskunskapen fick vi massa gymnasieinformation hela lektionen! ahja :)

sen gick jag till klarinetten, i regnet.. uh. men det gick bra :) diskuterade med min lärare hur länge jag egentligen har spelat nu.. kom fram till att det måste vara fem-sex år, rätt bra ändå ju :) haha. han sa att jag tillhör en av veteranerna där nu! haha :D

kom hem, och somnade typ direkt. ingen aning om hur länge jag sov egentligen, frågade nellie ba :
- men oj, nellie.. har jag sovit länge? :S
- lite länge.


hahaha, det var ju också ett otroligt bra svar :D

nä nu ska jag sluta, blev aslångt det här känns det som :P


 (hahaha, det här måste vara världens hetaste bild ;D)



image63
jag och mina systrar i soffan, och ja.. jag har tofs och det ser hemskt ut, men det är SKÖNT :D

image64
alla systrar sitter och tittar på deal or no deal.. haha, spännande ju!
dessutom bjuder jag på den här bilden på mig i profil, jag hatar min profil. uhhh.


NU ska jag sluta skriva, äntligen :D jag ska bli bättre på att skriva varje dag här, så det slipper bli såhär mycket ;) haha.. pusshej!


fuldag!

idag gick jag till skolan även om jag inte direkt var på topp. fortfarande lite halvseg, så när jag kom hem från skolan var jag ungefär heldöd! jaja, iallafall glad att jag gick. jag hatar att vara hemma! :P
satt ju bara i cafeterian idag ändå :) ellerja, bara och bara.. det var rätt stressigt emellanåt, mycket kunder!
och huj så vi tjänade mycket :D jasmine (läraren som hjälper till i cafeterian) sa "ooj, det där blir mycket pengar att räkna sen innan ni slutar!" fleeeera gånger.. haha, och mycket blev det :) skönt ju!
dessutom fick jag höra att jag är bäst två gånger! hahaha :P trevligt med folk som muntrar upp en lite sådär.. (vi behöver inte låtsas om att det var jag som sa att jag var bäst först och att dom höll med) ;)
min mage är lite småkrånglig, ellerja.. krånglig och krånglig.. jag mår bara väldigt illa hela tiden, plus att jag hostar väldigt ofta. känns som jag ska spy varje gång jag hostar, det är inte så trevligt faktiskt :/
har inte direkt ätit någe vidare under sjuk-dagarna, ingen matlust överhuvudtaget! så min lilla mage saknar mat..
den skriker. men jag är inte hungrig, asjobbigt! men jag tvingade i mig massor förut iallafall :)

nu kallsvettas jag! huuuuuah, det är så läskigt. ja, jag känner mig fortfarande inte sådär överdrivet pigg faktiskt, men jag hoppas att jag kan gå till skolan imorgon iallafall. önska mig lycka till!

tror jag behöver sova snart.. så jag får väl göra mig iordning inför natten. bjussar på en otroligt vacker bild också, för att inte få det att se så tråkigt ut ;) hahaha..


okej, jag ser inte ut sådär egentligen.. men ibland får man göra sig fulare än vad man är ;) haha!

image57

irritation :P

åh, får inte gå till skolan imorgon heller, bara för att det är orientering typ halva dagen.
ellerja, får o får.. det vore väldigt osmart av mig faktiskt, eftersom jag mår dåååligt nu, bara hostar hela tiden. har jätteont i hela kroppen av allt hostande! uuuh, jobbigtjobbigt.
haha, nej nu ska jag katten inte klaga! jag fick såndär arg-känsla förut när vi satt och åt på alla som bara tycker så synd om sig själva.. hahaha :P min familj höll inte riktigt med mig, men ja.. jag kan bli riktigt irriterad på sånt!
typ om man säger...

person 1 : hur är det med dig?
person 2 : nja, det är inte så bra. är jätteförkyld!
person 1 : jaha, men tänk på mig då som.. blablablaaaa... och räknar upp alla deras problem :P

men jamenar, va katten! om dom nu frågar hur det är med en, då förväntar dom sig ju säkert ett svar. o när man säger att man inte mår bra, varför måste den rabbla upp alla sina problem som dom HAR HAFT då? :P

hm, okejokej.. det är inte meningen att få sånnadär irritationer, men det kan bli så ibland!

nu ska jag bli en positiv människa, försöka iallafall :D

pusshej.

godmorgon!

godmorgon!
vaknade för andra gången idag för ungefär en halvtimmasen..
ställde klockan på sju som vanligt, ifall jag skulle må bättre. vilket jag absolut inte gjorde, så jag fick kraxa (haha, ja.. jag kan inte riktigt prata normalt pga min ondaonda hals!) på mamma så hon fick reda på att jag inte skulle till skolan idag :P sen somnade jag om efter ett tags hostande, och vaknade för ca en halvtimmasen som sagt :) sköönt. vet inte hur många gånger jag har snytit mig bara idag.. såhär förkyld har jag inte varit på huur länge som helst! skönt att man inte är det varje dag. haha :)

skäms på mig som inte åt någonting efter lunchen igår, som jag åt typ vid tre eller nåt.. jag har ingen matlust, och jag som skulle börja ta tag i det här med min vikt! jaja, så jag fick iallafall mjukstarta med en liiten frukost som bestod av en mugg välling (sån där godmorgon välling, inte barnvälling!) med äpplebitar i, hade aldrig testat det förut.. det smakade lite speciellt, men det gick ner ;) och så åt jag ett äpple till, så får jag hoppas på att jag klarar äta mer idag.. villvillvill inte gå ner sådär sjukt mycket igen, så nu får jag katten ta o kämpa :)

hahahahah, jisses. jag gick upp i läsarrekord igår ;) hela 8 personer! hahahaha.. huj, duktigt annie xD

nej nu ska jag titta på film eller nåt :) ha en bra dag, puss!

hahahha!

hahahha! jag måste bara berätta en sak som pappa just berättade för mig :D
ah, min mamma är inne i skövde på friskis & svettis och gympar väldigt ofta, absolut allra minst tre gånger i veckan.. så hade min sjuåriga lillasyster Nellie varit med henne där och lekt i barnhörnan härromdagen..
så hade pappas jobbarkompis (som nellie nästan aldrig har pratat med förut, typ bara träffat litegrann) kommit dit o sagt...

han : hej nellie! är pappa och gympar idag?
nellie : nää, mamma!
han : jaha, är hon här ofta och gympar, din mamma?
nellie : JAAAAA!!! minst femtiofem gånger i veckan!!!!!!


HAHAHAHAHHAA :D oj, vilken lillasyster också. så sjukt förvånande att hon är så framåt och oblyg, både jag och mina två storasystrar har alltid varit skitblyga, när jag var liten började jag typ gråta när någon vuxen pratade med mig för att jag var så blyg! hahahha, seriöst alltså. vi har det på film tror jag! :D hahahaha..


och ja.. här är hon, min supergoa lillasyster :)  :

image56

:)

och förresten.. det skulle vara intressant att veta vilka mina ytterst få läsare är! hahahah...

släng iväg en kommentar, vettja :)

sjuksjuk..

det är så sjukt underbart att vara sjuk, noooot! jag hatar det. vissa tycker att det är skönt att vara sjuk så man får vara hemma från skolan, det här året tycker jag absolut inte det! jag får bara extremt dåligt samvete, med tanke på mina miljoner dagars frånvaro förra året, varför det var så behöver vi inte gå in på. "må-dåligt-år" kan det kallas.
så ja, jag gick iväg till skolan imorse, men klarade bara vara med på so:n och musiken (som jag och amanda är BÄST på!!!!), sen åt jag pyyyttelite i matsalen, sen åkte jag hem. hemma la jag mig direkt och kollade på film.. somnade! så skönt. så nu mår jag litelite bättre, men absolut inte bra! men imorgon vill jag verkligen till skolan. jag får inte missa så mycket som jag gjorde förra året! dessutom kommer det en f.d knarkare som ska prata för oss på ungdomskunskapen, och det låter som det skulle kunna bli intressant. så ja, jag får hoppas att jag kan komma iväg imorgon :)

bjuder på en lite glad bild från i lördags :)

image55

förkyldning.

kuuuul o vakna av att man inte kan andas genom näsan, uh!
jag har skiiiiiiitont i mina bihålor, gör asont när jag sväljer och andas. aja, jag får överleva. hoppas på att det inte blir värre iallafall, vilket det troligtvis kommer bli. uusch..
idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, plugga lite kanske. städa rummet kan det hända att jag gör också.
ikväll blir det iallafall light i varnhem, ungdomsmöte :) det blir nog braaa, får hoppas att jag känner mig lite piggare då bara.
näe nu ska jag nog ta och äta frukost, puss!

sjuk.

några dagar varje månad (minst) önskar jag att jag vore en kille. blä för mensvärk säger jag bara! jag hatar det.
fick stanna hemma för det idag, asjobbigt ju. jag som hade bestämt mig för att inte vara hemma lika ofta det här året som förra, fast ah.. nu har jag en anledning iaf.
har suttit och tittat på tv det mesta hela dagen.. kulkul. hipp hipp har jag kollat på, hahahaha! det är så bäst ju :)

fick reda på att min storasyster har blivit arbetslös idag. hon fick inte vara kvar för att hon hade varit hemma för mycket för hennes magont.. fy vad jobbigt! jag tycker så synd om henne. det är något som går i släkten det där med magont.. uuuhh! jobbigt ju. jaja, får hoppas att det löser sig för henne :)

nu ska jag kila, blir förhoppningsvis mat snart!

pusshej.


idag..

idag vaknade jag tiidigt, halv nio ;) duschade o gjorde mig iordning och åt min meganyttiga frukost (havregrynsgröt med rivna äpplen och bananbitar) ;) sen åkte vi till stenstorp, på möte. vi i "kören" (vi var fyra personer som sjöng idag, plus en trummis och en pianist) sjöng. det gick jättebra, fast tre av fyra sångare var jätteförkylda, jag var en av dom. så ah, det var ju lite synd. men det gick bra iallafall. fick massa beröm :)
för övrigt var mötet väldigt bra, mysigt o så.
sen fick man fika, kladdkaka och grädde! mmmums ;D

har precis ätit ris och kassler med ostsås eller något. så nu är jag huuur mätt som helst :P

jag, mamma och nellie ska på shrek den tredje sen, vid fyra :) ska hämta ut biljetterna typ kvart över tre, så vi ska väl åka om ett tag ;D haha. det blir nog mysigt o kul :D uh, jag orkar inte skriva mer nu.

pusshej!

gårdagen!

ah, gårdagen blev väldigt mysig. tittade på Mojje, Arméns lejon (motorcykeluppvisning, aaascoolt!), Jimmy Jansson och Linda Bengtzing. Under tiden Linda Bengtzing sjöng kom det riiiiktigt mörka moln. så hon och hennes körsångare började dansa regndans! hahaha.. ackackack, det hjälpte inte. snarare tvärtom, när dom hade dansat klart kom det värsta ösregnet! så man såg typ ingenting för alla miljontals paraplyn (alla var likadana, eftersom man fick ett paraply vid entrén). haha :P Senare åkte vi i ett släp bakom en fyrhjuling, hahaa! det var skitkul :D fast man blev skiiitig!

 Mojje!
 Arméns lejon.
 Jimmy Jansson. haha!
 Linda Bentzing
 Publik under Linda Bengtzing.. haha!
 Linda Bengtzing (som förövrigt sprang in i mig när hon skulle hämta jacka och ny penna!) haha ;D


image53
image54

 
nellie och jag tog hoppbilder på igår!



 


lördag

igår började tonår, det var mycket trevligt :)
tre smålänningar kom upp och hälsade på också, trevligttrevligt!
jag var sjukt trött när jag kom hem, så jag åt lite tacos o sen gjorde jag mig iordning för att gå o lägga mig. somnade typ elva, och vaknade åtta imorse. haha, nio timmar iallafall, sköntskööönt :)
direkt när jag vaknade gick jag upp, och började göra iordning gröt, havregrynsgröt.

havregrynsgröt med rivet äpple och bananbitar, mmmums säger jag bara!
jag känner mig så nyttig, plus att det är så gott :D asbra ju!

dessutom börjar jag gå upp kilon nu.. det är också väldigt bra! kanske allt klag äntligen ska ta stopp?
jag är rätt trött på alla kommentarer om hur smal jag är och att det ser ut på mig som att jag inte äter någonting.
eller, jag är inte RÄTT trött på det, jag är JÄTTETRÖTT på det. jag hatar det, seriöst.

så nu vill jag väldigt gärna att det blir ändring på det :) inte så kul att höra det från ALLA liksom.. skolsyster har tjatat på mig i alla år, och det känns riktigt hemskt, eftersom jag inte kan göra något mer åt saken. för jag äter som jag ska.. uh!

jaja, nu ska jag sluta klaga och vara glad, för nu verkar det som det är på bättringsvägar ;)

idag ska jag till stan med min syster, för vi ville inte följa med till gjuteriet på volvo och kolla hur det fungerar, det är typ öppet hus på volvo idag, för det är familjefest där för alla volvoarbetare ikväll ;) så dit ska jag ikväll. haha! det kan nog bli mysigt, fast det ska nog regna. blä på det!

nej nu måste jag springa och göra mig iordning, mamma tjatar ;) pusshej!


skola, skola, skola hela dagen.

hej!

har varit i skolan idag, som vanligt dårå.
EA, tyska, engelska, no innan maten. efter maten hade vi bara ungdomskunskap, sen slutade vi.
alla fick värsta paniken i matsalen typ, nej.. men ah, våran klass åt assent, så när vi kom dit så var alla jättehungriga, så var potatisarna slut (!!!) och skulle inte bli klara förrän efter fem minuter, baaah! asjobbigt.
så vi fick stå där och vänta jättelänge, blä på det. men sen kom dom iallafall, och alla blev glada!

efter skolan gick jag till musikskolan, i regnet! spelade klarinett (som jag inte har gjort på typ hela sommaren, läskigt..) haha. efter klarinetten åkte jag hem :)

ska äta snart, sen om ett tag måste jag in till skolan igen. vi ska sälja fika till sexorna, sjuorna och åttornas föräldrar som ska på föräldramöte.. haha :) ska tjäna pengar till klassresan var det tänkt, brabra!

jaja, nu måste jag springa och äta något.

puss!

RSS 2.0