Vårgårda

Midsommar var fantastiskt fint! Jag har till och med lärt mig äta sill, bra var det!

Jag och Susanne har dessutom utforskat Vårgårda, helt otroligt fint ställe ;) Vi hade picknick på två olika gräsplättar, var på statoil och kissade och fick vänta en timme på tåget eftersom det vi tänkte ta inte gick, haha.

Dessutom vill jag bara uppmana er att inte vara lika mesiga som jag och vägra gå på toaletten på tåget, jag var kissenödig så jag trodde jag skulle dö i två timmar pågrund av det, inte okej! Ett stort problem är dessutom att man inte kan skratta när man håller på att kissa på sig, och när en kille på tåget helt plötsligt började sjunga lite diskret på Rammsteins Du hast (han trodde antagligen att han inte hördes, haha) så blev det problematiskt att hålla sig, bara så ni vet. Nog pratat om kissproblem, idag har min far fyllt år och även min underbara vän Julia har fyllt arton! Grattis till dom :)

Nu måste jag sova. Gooood natt!
picknick i Vårgårda


Nyhem

Nyhem var great. Trots att standarden var låg (fanns inget varmvatten vid toaletterna, haha), att det regnade en aning i helgen och jag bara hade tygskor och sandaler med mig och att det var kaaallt i husvagnen på nätterna så överväger ändå fördelarna.
Jag älskar seriösa samtal, oseriösa samtal, mina vänner, galenhet, möten, förbön, ett galet bra samtal med en tjej jag inte kände men som brydde sig så otroligt mycket ändå, konferenser och framförallt älskar jag Gud. Jag är så otroligt glad att jag har min tro, det är bättre än allt annat. Det är allt annat än tråkigt!

Nu har jag sommarlov och det är alldeles fantastiskt. Jag kanske ska fira midsommar med mina systrar i Jönköping och det lär bli mysigt :) Jag är glad på livet, gladgladglad! Det här ska bli en bra sommar, ett bra år.

TJING!


Drar till Nyheeeeem

Haha hej inaktivitet!
Jag har absolut inte tid att skriva nu egentligen, det är alltid då jag blir som mest sugen på att skriva.. Great!
Hur som helst, jag borde verkligen packa eftersom jag åker till Nyhem i eftermiddag, jag hoppas att det blir niiice.
Jag har dock sån himla otur, träffar bara vad man kanske skulle kunna kalla idioter. Okej, jag kanske inte är helt felfri, jag heller. Men jag utnyttjar inte någons känslor. Aldrig. Det värsta är att det påverkar mig så sjukt mycket, och nu har det varit illa i över ett halvår. Inte okej. Nu måste jag lära mig! Måste lära mig att skita i honom, måstemåstemåste. Jag har hört att man ska strunta i alla måsten, att man bara ska göra sånt man känner för. Men nu går det faktiskt inte, jag måste skärpa mig. Det värsta är att allt påminner mig om honom. Jag känner inte för någonting. Vill inte titta på tv, vill inte äta, vill inte sova, vill inte sitta vid datorn, vill inte lyssna på musik, vill inte läsa, vill inte vara ute. Vill ingenting. Jag tvingar mig själv att göra saker, och det är inte kul. Jag skulle vilja sitta i ett hörn och bara sitta, bara vara. Det är vad jag vill!
Okej, nu har jag dragit iväg en aning och jag borde inte skriva det här, men skit samma. Jag orkar inte ens bry mig.

Tacka vet jag vänner.

Nu ska jag packa. Puss!


RSS 2.0