valborg

image282


God morgon! Eller nej, förmiddag. Jag har varit vaken i några timmar nu, duktig flicka!
Idag har vi studiedag, skööönt. Så det blir långledigt! Tjohoooo

Valborg idag, ja. Kanske årets största suparfest? Sånt håller dock inte jag på med, istället följer jag med mamma, pappa och Nellie till våra kompisar i Källby ikväll! Mycket mysigare, kan jag nästan slå vad om. Onödigt att slösa bort massa kvällar, (hjärnceller?) OCH pengar på att supa. Ohja!

lite rikare och snålare

Idag har jag blivit:

- ett No-prov snålare.
- en skoldag rikare.
- en tripp till skopunkten rikare.
- en tripp direkt ifrån skopunkten eftersom jag inte hittade något rikare.
- en väntan på bussen med en tant som hade många samtalsämnen att dela med sig av rikare.
- en tripp på bussen med tanten som fortsatte tjöta rikare.


Hmmm.... vad mer? Nja, jag vet inte. Det får räcka för nu. Håll ut, förhoppningsvis kommer det mer uppdatering idag!


grattis anna!

Tjo!

Dålig uppdatering, I know, I know... Var i Varnhem i princip hela Lördagen och förberedde inför Light som skulle vara på kvällen. Det var trevligt, trots vissa händelser.. Men det är lugnt nu iaf! Igår åkte vi till farmor en stund efter att jag hade vaknat, det blev fika. Mys.... och oj vad farmor är söt! seriöst.. Hon är nog bäst på att ge komplimanger! :D På eftermiddagen åkte vi till mormor i Tidaholm för ytterligare en fika! haha, fikafikafika.. massa fika :D Sen åkte Emelie hem, det blev lite sorgligt och Nellie satt o grät i bilen hem. Ahw sötnos :)


Förresten, Grattis bästa läraren Anna som har fått en bebis! En liten pojke blev det tydligen :)


Nä nu är det time for plugg! smack


lite bilder

image280
Lite utsikt över bla Skultorp, från Nabben. Mm, så mysigt!
Synd att man inte orkar gå dit oftare med tanke på backen upp.. haha :D


jag tänkte ju att jag skulle lägga in lite roliga bilder här.. men, till min stora förvåning upptäckte jag att jag typ inte hade tagit några alls! dåligt, dåligt. SKÄRPNING!

därför bjuder jag på en cambild från igår istället.
image281


Emeliiiie

Det blev ändrade planer, de tyckte att vi var för lite folk för att köra Catch the flag, så vi åkte upp till Biksborg och spelade fotboll och crocket istället. Det blev rätt roligt det också, även om det var riktigt kallt i slutet!
Nu har min kära syster Emelie kommit hit också, tjoho! Synd att jag inte hinner träffa henne något imorgon bara.. Jag ska nämligen tillbringa i princip hela dagen i Varnhem. Men det blir säkert trevligt det också!

Nu sa Emelie just åt mig att gå o lägga mig eftersom jag är helt övertrött och flummig. Haha, stackarn att få det allra första mötet när hon kommer hit genom att jag står framför henne med dubbelhaka och jättefult leende. Ungefär som en mupp! Hur nu dom ser ut.. Använd eran fantasi! Nu ska jag i alla fall följa Emelies råd och slå mig ner i sängen. Sov så gott!

Guten nacht.

image279
jag tror jag ska börja kalla henne för Näsborren. Passande, hah? ;)

catch the flag

Till att börja med kan jag berätta att nationella i matte är avklarat. I alla fall ett delprov. Eller två? Nej, ett. Eller jag vet inte. Jag vågar inte säga att det känns som det gick bra, för då har det säkert inte gjort det. Jag hoppas på G och om jag skulle råka få mer så får jag se det som en bonus helt enkelt! :)

Idag har varit en såndär riktig trött-dag. Jag trodde att det bara var något tillfälligt imorse, men det har inte gått över än! Haha, jag tror jag höll på att somna på NO:n idag, tur att vi inte gjorde något speciellt! Vi fick dessutom sluta en kvart tidigare eftersom ingen gjorde någonting!


Ikväll blir det nog Tonår hade jag tänkt mig, "catch the flag" tror jag det var som stod på programmet idag. Hmmm.. vet inte vad det är men!


ALEXSANDRAAAAAA....... vet du vem jag lyssnar på nu? Ja, HELENE SJÖHOLM!
Du måste finnas, du måsteeeeeeeeeee!
(nu får du fortsätta :D)

klagklagklag...

Imorgon väntar mig ett nationellt prov i matte, vilket jag definitivt inte känner för då jag fullkomligt suger på matte och dessutom är jätteskoltrött. Jag börjar känna mig så fruktansvärt omotiverad till skolan så det är inte klokt... Det kom bara på några dagar. Jag vet inte vad som hände, helt plötsligt var det något som vände. Det känns sådär "jag orkar ingenting-igt". Jag vill bara ligga i min säng och gråta, hela dagarna. Och att folk ska tycka synd om mig. Haha, oj vad synd det är om mig? Nej verkligen inte. Men jag orkar inte mer nu. Jag har känt såhär för skolan förut, och det har inte slutat bra. Jag är lite skraj.... Men det här ska gå bra. Bättre i alla fall. Nej, det här ska gå helt bra! Peppa mig, nudå. Jag ska klara det här, utan massa sjuk-dagar. Det är ju trots allt 49 hela dagar tills vi slutar, imorgonbitti när jag vaknar är det 48. SKÖNT! Dessutom har vi lov och grejer, och självklart helger!

Det här klarar jag. Det gör jag! Jag ska klara det.



Sådär, lite eget pepp-snack skadar aldrig. Nu har jag peppat mig själv, och imorgon SKA jag klara det där himla matteprovet. Det SKA gå bra. Och om det skiter sig, så får det helt enkelt göra det. Jag gör i alla fall mitt bästa, och mer än så kan jag inte göra. Synd att det där måste bankas in i huvudet så man förstår det, på riktigt.

Nej, nu måste jag sova så att de här negativa tankarna kan försvinna litegrann. God natt!

panikångest-attack, typ..

Ursäkta den dåliga uppdateringen, som är standarduttrycket i mina inlägg! Men seriöst, det är vår nu för sjutton, då ska man inte sitta inne :) Igår var jag med Amanda på stan i några timmar efter skolan, premiärglassen på torget! TJOHO. Köpte två linnen, ökat sommarklädsförrådet lite ;) Jag köpte dessutom en ny mascara, välbehövligt. Det blev en Telescopic, som vanligt! När jag kom hem och hade ätit kändes det såå tråkigt att sitta inne, så jag följde med Amanda ut, så gick vi en härlig runda ;) Asskönt!

Idag, skoldagen.. tja, den kanske vi inte ska prata om. Eller okej, det gick bra större delen av dagen, men på NO:n brast allt, jag vet ärligt talat inte vad som hände. Jag fick rena panikångest-attacken, bara sådär av ingenting. Jag började störtlipa, skaka, frysa som jag vet inte vad och kände liksom sådär som att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, asäckligt! Men inte nog med det, nej nej. Sen började jag må aaaasilla, trodde jag skulle spy vilken sekund som helst, då kom den riktiga paniken.. sen fick jag tjippa efter luft o grejer, inte roligt vill jag lova. Jag var asrädd... Fick stanna kvar lite med min lärare sen, lite pinsamt när han frågade vad som hände och jag inte kunde svara på det.. "ehhh... jag har ingen aning om vad som hände!" blev svaret, hahaha. Jätteofta man får sånna extrema attacker bara sådär liksom. Men, så var det faktiskt i det här fallet. Jag tror inte jag har återhämtat mig helt efter det heller, mitt humör är inte att leka med. Uh!


Men ikväll blir det till att gympa av sig alla bekymmer. Kram!

videoinlägg

HAHA, förbered er på en överglad Annie som pladdrar om allt och inget! Känns underbart att vara så glad :D
TACK VÅREN!



SM-GUUUUUUUULD!

Åh, jag hade skrivit massor men självklart börjar internet krångla då och stängdes ner.

Till att börja med... SM-GUUUUUUUUULD! Bra kämpat, håve. Ni är de bästa!
image278
För övrigt har jag varit otroligt duktig idag, jag kämpade mig upp klockan åtta för att åka klockan nio till missionshuset där vi har haft loppis. Kom hem vid två, då var det bara att snabba sig att äta, sen blev det in till stan för att kolla på Skövde HF. DE VANN! Med 28-16. SM-final nästa!! Grattis, tjejer :) Efter det gick jag och mamma hem från Skövde. Det är nog ca åtta kilometer, rätt bra jobbat ändå ;) Men det var riktigt skönt, sånt superväder idag ju!

Om ni vill veta så har jag GRYMT ont i varje liten kroppsdel idag också, laserdome tar på musklerna. Jag lyckades hamna på plats 5 av 14. Rätt bra ändå!


Åh. Nu ser det här inlägget helt konstigt ut, bara för att min dator är helkonstig just nu. Men ni får överleva! Jag måste sova nu, tror jag. Ska vara i Stenstorp klockan tio imorgon.. Huah.

Godnatt! (jag bjussar på bilder imorgon förhoppningsvis!)

laserdome

Ikväll blir det tonår och Laserdome för hela slanten! I Skultorp. Ja, du läste rätt. Det finns Laserdome i Skultorp! Haha, så imorgon blir det träningsvärk. Tjohej :D

image277

dagens konstaterande

Jag tänkte bjuda på en dagens konstaterande... haha!

Jag gick förbi en kille i skolan förut (som jag för övrigt gick med på dagis och gör typ inget annat än hälsar på då och då), och helt plötsligt hör jag honom säga till sin kompis:
- Var det där Annie!?

Jag vände mig om eftersom jag hörde mitt namn, han hälsade.. o sen vände båda håll och gick igen. Sen hör jag efter några sekunder:
- SHIT! Annie, vad kort du är!! Jag har alltid tänkt mig dig som jäääättelång!


Hahaha. Den kommentaren lär jag aldrig sluta höra! Får höra det ofta, ofta, ofta. Kanske beror det på att jag var längre än de allra flesta för bara några år sen, och wipps har ALLA växt om mig! Haha. Kortis har jag blivit :)


man måste ju tacka?

Jag lovar att det var en av världens sötaste småpojkar på bussen förut när jag åkte hem. Misstänker att det var ett fritids som hade badat i Skövde som satt på bussen. När alla hade gått av och chauffören hade stängt dörrarna ser jag en liten kille i 8-9årsåldern som har sprungit från bakersta delen i bussen, fram till chauffören och sträcker upp handen som för att ta honom i handen.

Pojken: Tack! Tack! Tack så mycket för skjutsen!!
När han sedan skulle gå bak i bussen igen för att gå av så hade ju chauffören stängt dörrarna..
"MEN, NEEJ... jag skulle ju gå av!!", tur för honom att han öppnade ;) När han glatt hoppade av bussen väntade läraren där utanför, och jag hörde henne fråga skrattandes vad han gjorde.. då svarade han:
"Meeennn.... man måste ju tacka?"


Hahaha, naaaaw. SÅ sött! Jag har ALDRIG sett en så glad busschaufför, han sprack upp som solen!

klagomål, haha ;)

Oj, jag får lite dåligt samvete över att jag nästan aldrig uppdaterar längre när ni faktiskt är några stycken som kikar in varje dag. Förlåt! Men jag hinner inte, orkar inte, känner inte för det helt enkelt.
Det måste nog vara första gången någon hör mig sänga så? Om datorn! Nä, men ärligt talat så är det rätt tråkigt att sitta vid datorn. Jag vill hellre hitta på roligare grejer! Synd att alla mina vänner är sånna datanördar bara... (HAHA, ta åt er! :D)

Nä men seriöst, var med miiiiiig. Haha! Jag har så tråkigt! Idag ska jag dock till friskis och träna, gymmet får det bli idag. Känns inte som en skräll direkt att jag ska dit? Jag har blivit flitigare med träningen. TJOHO. Grattis till mig :)

För övrigt hade vi nationella i engelska idag, skrev uppsats. Jag skrev om min mobil... jag tog dock upp allt det här med den materiella världen, att jag inte tycker det är så kul i och med att de flesta bara sitter för sig själva vid datorn eller har med sig mobilen precis överallt och inte klarar sig utan den. Det är rätt sorgligt egentligen....

Ni, mina vänner, som läser det här. Jag tycker att vi borde börja umgås oftare! Jag träffar nästan aldrig kompisar förutom i skolan längre.... "det var bättre förr" haha. Ärligt talat tror jag nästan att det var så!



Nu ska jag lämna över datorn till min syster, ha en bra kväll! Stor kram!

vila i frid...

Förresten... titta här : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2258869.ab

Det har tydligen dött två stycken i en lägenhetsbrand i Skövde imorse :/ FY! Vila i frid...

träning

Det blev inte mycket datorsittande för mig igår, jag orkade inte helt enkelt. Inte heller idag blir det mycket sittande här, jag ska nämligen iväg och träna. Huh, känner verkligen inte för det då jag är sjukt trött. Menmen, jag måste ändå!

Så ah, jag måste gå nu igen. Värt inlägg! Men, tjo..

stackars lilla Engla...

God morgon!

Har sovmorgon, börjar kvart över tio. Så egentligen skulle jag inte gått upp förrän om några minuter, men jag vaknade av mig själv klockan åtta och kunde inte somna om. Phu...

I alla fall, det kan väl knappast ha undgått någon att lastbilschauffören har erkänt att han har mördat lilla oskyldiga Engla? Det här är hemskt. Jag fattar inte varför, och HUR man kan vara så känslokall och dum i huvudet.
Det kommer nog finnas många tankar om det här framöver.. många, många tankar sänds till familjen.

Nu ska jag gå och äta. Puss och kram!

Och Engla, jag hoppas du har det bra där du är nu :)

när slutar morgonen?

God morgon. Eller nej, förmiddag. Haha, den där diskussionen har kommit upp ett par gånger i min klass. När slutar morgonen?

Jag var i alla fall uppe med tuppen, efter klockan åtta någon gång. Så kan det gå när man inte kan sova! Det känns ändå rätt skönt att ha varit vaken ett tag. Efter några timmar var det gudstjänst på tv:n, som jag tittade på med mamma och pappa.

Idag blir det troligtvis en mysdag med min syster Pauline, vi sa titta på film och lite så. Sen hoppas jag på att jag får i lite mer slingor i håret idag!

Ha en bra dag, puss.

jag är trött på min obefintliga rumpa

God kväll!

Felåt mig, dålig uppdatering. Haha, det känns som ni läsare börjar bli ganska vana vid den kommentaren?
Igårkväll tillbringade jag min kväll i hålan Stenstorp och GD-hallen o tittade på när alla andra på Tonår spelade fotboll, innebandy och volleyboll. Haha! Jag var för lat för att byta om, dessutom är alla såna sportnördar där, alla går in för det så sjukt mycket och då vågar man inte riktigt vara med om man är en riktig liten klenis, som jag.
När jag satt i bilen hem fick jag en sån extrem huvudvärk, så jag satte mig bara och kikade på de sista minutrarna i hockeyn (GRATTIS HV! hääärligt), sen var det raka vägen till sängs.

Idag följde jag med mamma och pappa till stan, ärligt talat så köpte jag ingenting. NEJ, nu kom jag på att jag ljög. Jag köpte faktiskt blonderingsmedel, kanske blir till att bleka mer slingor imorgon. Får se hur det blir med det! Jag provade ascoola byxor på gina tricot också, och jag tror att de hade varit riktigt snygga på om jag bara hade lite mer rumpa. Nu ska jag vara riktigt ärlig; jag är riktigt trött på min i princip obefintliga rumpa. Det finns nästan aldrig några byxor som sitter sådär perfekt. Jag vill också ha lite fläsk! Någon som har lite över? Give me... Jag hittade lite annat också, men jag hade inga pengar ute. Så det kanske får bli i veckan eller något. Åh, jag känner mig sådär shoppingsugen! Och det är inte ofta, kan jag lova...
Vi har även varit hos våran söta farmor idag, fikade lite som vanligt. Och spelade fia, farmors favorit! Och alltid ska hon hålla på att knuffa ut mig... Haha, hon och Nellie bildade en liten pakt mot mig där, trots att det gick sämst för mig. Men sedan, kan ni gissa? JAG VANN. Fyra pluttar ut samtidigt som de andra bara hade en var ute. Haha! Oj, intressant fakta? I'm proud.

Lite promenad med pappa blev det också, synd bara att han har typ dubbelt så långa ben som jag och hade bråttom hem till tv:n, då blir det för mig att i princip kuta bredvid honom. Huhhh.... lite halvdåligt humör kan jag erkänna att jag var på när vi kom hem!


Idag har jag varit sådär extremt nyttig som man får vara på helger! Haha.
Massamassa pizza, sen massa fika med feta wienerbröd, och tacos! plus massa godis... Haha.
Som Nellie sa: Det här skulle inte Anna Skipper tycka om! Hon är åtta år och värsta Du är vad du äter-nörden. HAHA!

är du mätt? ta på dig underställ!

Pappa - Annie, du vill inte ut o gå en sväng eller?
Jag - Njaaa.. inte just nu. Jag är proppmätt!
Pappa - Okej.. Men då tar vi på oss underställ?


HAHAHA, det är bra att man lyssnar på svaret! Du är ju härlig du pappa... :)

videoinlägg

Håll i hatten, här kommer ett videoinlägg. Ointressant som vanligt, men jag orkade verkligen inte skriva!



undra hur stort XL skulle vara?

Dagen med Åsa blev supermys. Vi satt på rådhuscafét i flera timmar och bara pratade om allt och inget. Sen gick vi runt lite på stan och skrattade, skrattade och åter igen skrattade. Vi tittade bland annat på ööövertjejiga grejer och tänkte oss våran kompis Bella i dom. HAHA, så otroligt roligt! Dessutom funderar jag på hur stor man ska vara om man ska handla en klänning i storlek L på H&M. Vi hittade nämligen en klänning på rea (som förövrigt var skitful!) som såg ut att vara typ sju meter bred. HAHAHA, oj vad vi skrattade! Liksom, tänk då hur XL eller XXL skulle vara? Jisses. Jag tror seriöst inte att det finns SÅÅ stora människor. Tack för dagen, sötnos!

Dessutom har jag fått reda på de preliminära intagnings-beskeden för gymnasiet nu. Och som det ser ut nu har jag kommit in på mitt förstaval! Florist i Lidköping. OJ vad glad jag är!

image275

Underbart.

Ikväll har jag varit på F&S och kört gymmet, det var superlite folk där så det var skönt! Men nu väntar nog sängen tror jag... Jag är trött!

Kram och god natt!

studiedag

Vi har studiedag idag, skönt säger jag om det!

Jag skulle kunna välja att ha tråkigt och slappa hela dagen, men vet ni vad? Det gör jag inte. Jag åker hellre in till stan och träffar Åsa, fikar lite och har kul! Vi har nämligen inte setts på jättelänge.

Jag tänkte att jag skulle skriva något mer, men jag hinner inte. Jag sitter fortfarande i morgonrocken och min buss går om lite mer än en halvtimma. Nu gäller den snabba göra-iordning-sig-stilen!

Ha en bra dag! /Annie

deal

Haha, i'm dead. Okej, inte riktigt. Men väldigt nära känns det som. Mina armar blev trötta, den stora frågan för mig är hur i allsindar de kan ha blivit det.

I alla fall, jag TROR att jag sprang (okej, joggade) mer än vad jag gick, duktigt! Jag kan dock erkänna att jag blev lite smårädd när jag stötte på en militär med gevär och grejer i spåret. Kusligt.... haha ;)
Förresten så har jag och min gode vän Jonna kommit överens om att vi ska jogga 20min/2ggr per vecka och göra 15 armhävningar och situps varje dag. Det ska vi bannemig klara också!


Huhh... jag är hungrig. Och nu kom mamma hem, så jag hoppas hon vill hitta på något gott ;) Tvivlar dock på det, men hoppas gör jag!

image274
haha, såhär plågad var jag i spåret! heja, heja mig.

wish me luck

Håll i hatten och sätt dig stabilt, så du inte trillar av stolen nu.
Vet ni vad jag ska göra nu?

SPRINGA. Ja, ni hörde rätt. Jag ska springa, med min pappa. HAHA, förra gången jag försökte med det kom jag hem och hade feber, skakade och mådde kass. Får väl se hur det går den här gången ;)

Wish me luck, tack!

red-face

Utvecklingssamtalet gick finemang, tog bara några minuter. Han hade ingenting att säga, utan frågade bara oss om vi hade något att ta upp, värt om något!

Idag har jag blivit lurad, så totalt lurad. Och jag har konstaterat att jag inte är så smart som jag trodde. Under tiden jag stod och pratade i telefonen och fick förklaringen, så stod jag och tittade i spegeln. Det skulle jag inte gjort. Red-face! HAHA, så sjukt pinsamt. Menmen, man kan inte alltid vara smart!


Nu väntar sängen, god natt och sov så gott! :)


image273

time for utvecklingssamtal

Haha, gårdagens cykeltur blev inte rolig. Regn, regn, regn. Huah, jag frös nästan ihjäl om mina fötter, tur att de lever nu :).
Idag har vi haft en supersoft dag, som alla andra måndagar. Det är min favoritdag! Något som dock inte var kul var imorse, sju minuter innan bussen gick och mormor ringde när jag stod med tandborsten i munnen. Haha! Jag fick så dåligt samvete, så jag vågade inte säga att jag inte kunde prata mer. Men det förstod hon nog av mina stressade svar, sen var det bara till att skynda till bussen!

Och när jag kom hem idag tänkte jag att jag bara skulle slappa totalt, men så hör jag pappa fråga mamma
"- när var det annies började?"

Då slog det mig. Utvecklingssamtal. ÅH! Tråkigt, men ja ja. Det är bara att bege sig in till skolan för ett förhoppningsvis kort utvecklingssamtal. Nu kommer snart mina föräldrar och hämtar mig.

Smack!


kusinbesök

Idag har vi haft lite morbror-medfamilj-besök, de åkte nyss hem så jag har inte riktigt haft tillgång till datorn förrän nu. Trevligt att träffa dom ibland, och inte bara på släktkalas! De hade varit och hälsat på mormor på sjukhuset, så de åkte förbi här en sväng på hemvägen. Robin (min lilla kusin) hade köpt en jojo, och var superduktig! Jag har aldrig förstått mig på hur man jojar. Haha!

Nä, nu ska jag följa med mina päron och Nellie ut på en promenad/cykel-tur!
Skriver kanske mer senare. Puss!

jag blev berörd

Se upp i backarna, det är en icke-brunett-annie som skriver. Haha. Jag har blekt slingor, det blev dock inte som jag hade tänkt mig alls. Kul att jag för en gångs skull faktiskt gick in på Kicks och FRÅGADE om tips på färg, så tipsade hon om HELT fel visade det sig när jag hade sköljt ur det. När jag precis hade duschat färdigt, kom mamma in och sa
"Den här färgen skulle inte användas i hår som har färgats med röd ton innan."
Bra där, tjejen! Nåja, det blir väl bra det också. Bara jag får vänja mig ett tag, och sen får jag bleka mer slingor, med en färg jag är van vid, som jag VET har funkat i mitt hår förut.

Ikväll har jag varit i missionshuset på möte. Det blev jättebra, så mysigt! Bland de bästa mötena jag varit på i våran kyrka i alla fall. Vi måste göra på samma sätt igen, det blev så bra, så bra, så bra. Jag blev berörd! Sen blev det smörgåstårta, mums på det. Och tack till Viola som vi fick den av :)

Och du Sandra, lilla vännen... lycka till i dina drömmar om att bli popstjärna! :)
"- Pappaaa, du ska vara min livvakt. Och mamma, hon ska vara min chaufför. Och David, han kan vara min hund!" Naaaaw, sötis. Hon är sex år och har redan sånna drömmar :D

Absolut soft

Sådärja, kvällen avklarad.
Absolut soft skulle det kallas om det hade varit en skiva (hm, märks det att jag är trött?)

Det blev tonår, det blev film, det blev alldeles för mycket chips och alldeles lagom med sällskap. The Gospel tror jag filmen vi såg hette. Mycket bra, svängig musik! Älska gospel, så härligt - GLÄDJEFRAMKALLANDE om något! Det var inte jättelätt att hålla tårarna borta då och då heller.



Men nu ska jag sova tror jag, kanske dyker upp några bilder framöver om jag snor Bellas. Haha, min kamera är lite mobbad av sig och får aldrig följa med mig ut längre. Stackarn!

Guten nacht.

nationella prov

image272 God morgon, god middag, god kväll!
Hur står det till med er idag?

Nu är engelska nationella avklarat. Eller, vi kanske har en del kvar? Äsch, jag vet inte.. Det gick i alla fall sådär, tror jag. Hörförståelsen och jag kom inte riktigt överens om man säger så, det var svårt! Men men, jag får hoppas på ett G!
Annars har dagen varit rätt slapp, som vanligt nu för tiden. Och snart bär det av till tonår, henkekväll eller något skulle det vara idag. Kan bli intressant ;)

Förresten, HEJA HÅÅÅÅÅÅÅVE! Nu är dom klara för final. Kom igen nurå, nu ska vi vinna det här! Vi håller ett par tummar var för er.


jag bjuder på en osminkad och ful bild på mig från när jag var ute och cyklade igår i det fina vårvädret!

liten, liten designändring

Nu har jag tagit ett litet, litet tag i saken och bytt bakgrund. Kanske blev det väldigt tråkigt, men det får vara så sålänge. Det är ju i alla fall lite gladare än den förra, så jag får nöja mig ett tag. 

Något jag dock aldrig kommer bli överens med är headern.. jag har INGET som helst tålamod till att sitta och pilla med sånt där och få det riktigt, riktigt bra. Så, om det finns någon vänlig själ där ute som är bra på sånt så.. hjälp mig!?

våren är här!

Aj, aj, aj.

Det känns sådär som att jag har bränt mig, på kinderna. Nä, det kan inte vara sant. Jag satt ute i typ en halvtimma, lite mer. Då hinner man väl inte bränna sig?

Ett stort plus för mig som har varit duktig och hurtig och varit ute och cyklat idag! SÅ skönt. Jag fullkomligt älskar den vägen, så lugn. Precis som på landet ni vet? En hund som skällde, en familj som var ute och barnet i familjen åkte lite trampbil på garageuppfarten. Hundra meter där bortom var det en pappa med barn som var ute och spelade fotboll. ÅH, våren är här, hörrni! Fåglarna kvittrade, så mysigt.
Går vi mot gladare tider? Ohja. Nu ska inte klagas, nu ska vi bara NJUTA. ÄLSKA VÅREN!

Om det är lika fint väder imorgon så tänker jag minsann cykla då också. Mysigast på länge!


äntligen vår?

Tjohi och tjohå!

Idag har jag spenderat min dag i skolan, som för övrigt var VÄLDIGT soft. Superskönt! Sådana dagar behövs ibland.

Klassråd - inget att ta upp, jag och Amanada satt på varsin stol och satt av tiden genom att prata om allt och inget, och fingrade på våra omdöme-kuvert som vi höll i händerna. Nervöst!
Syslöjd - Satt och sydde på min kudde, haha. Lappteknik!
Matrast - äcklig mat, men skönt med rast!
Engelska - Musik i öronen, översatte en låt. Kul!
Svenska - Tittade på Bröderna Lejonhjärta.

Sen var dagen slut eftersom våran Digitala Bild på en timma och tjugo minuter blev inställt. En fetingPUSS på det!

Jag och Erika tog bussen hem och hemma har jag hunnit sitta ute en stund på altanen i det fina vädret. Ljuvligt! Kanske har ytterligare ett par fräknar tittat fram? Haha. Hope not...

Ja just det, det glömde jag säga. Mina omdömen såg bra ut, och jag har höjt mig i några ämnen! TJOHO på det. Större chans att komma in på det jag vill nu. Underbart! Måste dock fortsätta som jag gör nu för att behålla mina betyg kanske :) Jag fick reda på vad jag fick på första delen i Tyska kommunprovet. 44/47! Jag är helnöjd! :D

Nu ska jag ta min mammas hoj och cykla en sväng, det är ju sjukt fint väder ute! Frågan är om man ska stoppa in musik i öronen eller om man ska njuta av alla fågelkvitter istället? Hm.. tål att tänkas på.

Nellie passade på att leka ute i det fina vädret!

image270


varför blir jag generad så lätt?

Gott folk, jag kan berätta en grej.

Jag har nu för första gången i mitt liv sett mig själv generad, jag blev paff när jag gick förbi spegeln och såg att mitt ansikte nästan var i samma färg som min t-shirt.
Konstigt nog har jag absolut ingen aning om varför jag blev generad. Kanske kan det bero på att det ringde på dörren, jag hatar att öppna när jag är ensam hemma, speciellt när jag har superfula kläder på mig (vilket jag har idag, oj utseendefixerad hej?). Jag blev dock glad när det bara var en liten tjej som ville sälja något idrotts-rabbathäfte eller vad det var, men ja... som sagt. Generad, VARFÖR?

Stackars lilla flicka, hon måste blivit livrädd när hon såg hur röd jag blev och undrat vad jag skäms för. GAH!

migrän och läxor

Jag som sa att jag skulle uppdatera igårkväll, fy skäms på mig. Men anledning, det har jag!
Vi gick över till våra grannar eftersom mannen i huset fyllde 50 år igår, grattis säger vi till honom! Det kändes lite skumt att vara där inne, eftersom jag inte har varit där på hur många år som helst, även om jag var där inne VARJE dag när jag var liten och lekte. Jag kommer ihåg när mamman i huset en gång sa något i stil med "Annie.. du bor ju nästan här hos oss!" haha, vilka minnen man har där ifrån alltså. En sak jag ALDRIG glömmer där ifrån är när Erik och Louise som barnen i familjen heter klippte av mitt hår, så det var över öronen och helt ojämt. HAHA! Iofs var inte jag mycket snällare, jag, eftersom jag var med och klippte av Louises hår. HAHA, oj vilket minne..
En lite rolig sak är att det gick massa millitärer ute på våran gata igårkväll, men vapen o grejer. En stridsvagn (tror jag det var?) hade dom också med sig. HAHA, på VÅRAN gata som är så liten! När vi gick hem vid nio ungefär så gick jag och la mig direkt, eftersom jag började känna av huvudvärk redan då.

Idag vaknade jag med världens migrän, som inte ens gick sova bort vilket brukar funka. Lite försvann den i alla fall under dagen, så nu har jag inte så ont längre. Måste göra min svenskaläxa. Gah! Därför sitter jag här.. ska söka lite fakta och gojs, sen måste jag skriva in det på datorn också. Hmm, hoppas innerligt att jag klarar göra färdigt det här alltså, det ska vara inlämnat imorgon!

Nå ja, nu ska jag fortsätta... Hoppas ni har en bra dag!

image269
bild från i lördags, ser en aning koncentrerad ut, inte så konstigt eftersom det var en svår låt.
men underbart blev det iaf!

helgen väldigt kortfattat

Sådär, nu har jag iförsig varit hemma en stund. FY vad skönt det var att cykla. RIKTIG vårkänsla. Det var till och med så att det var FÖR varmt att ha vårjackan på sig i solen. Huah! Jag var med Nellie en stund och kikade i hennes klassrum, massa gamla minnen från billingsdals-tiden dyker upp. Jag gick i samma klassrum som hon går i nu när jag gick i tvåan. Så mysigt! Och självklart skulle hon visa allt hon hade skrivit och gjort för mig, det är min söting det!

I Lördags var jag i Varnhem hela dagen. Vi övade, övade och övade inför kvällen, då det var Light. Det kom inte mycket folk, däremot var nästan allt folk som kom nya. Mötet blev underbart, enligt mig iaf! Dessutom lärde vi känna nytt folk efter mötet, otroligt roligt! Jag älskar att träffa nya människor! :D

I Söndags följde jag med familjen till sjukhuset, där min söta mormor ligger och har opererat bort hennes (ovanligt) stooora njursten. Stackarn! Som tur är har allt gått bra och hon får kanske åka hem imorgon :)

Igår och idag har jag bara varit i skolan och tagit det lugnt, eftersom jag fortfarande är lite småsjuk.

Kommer nog lite bilder senare! :)

Nelliehämtning

Jag hade tänkt uppdatera här nu, eftersom det var sjukt längesen (haha, några dagar, jag vet) pga bloggstoppet.
Men min kära far ringde mig och bad mig så snällt om att hämta Nellie, så nu ska jag ta hojen ner och hämta henne i skolan. Gah, jag som hade tänkt plugga... Nåja, det får väl gå. Uppdaterar mer när jag kommer hem!

RSS 2.0