helg

178381-8ao, i fredags hade vi då det första ungdomsmötet i varnhem, light :) vi sjöng lovsång, det var trevligt!
inte så mycket röj eller så, men det var bra ändå! folk tyckte att vi var bra, så det är ju positivt ;)
umgicks med folket o så där efteråt, hade verkligen jättekul :D fler bilder finns på ; http://aeni.bilddagboken.se/ kika in vettja :)

igår var jag inne i stan en sväng, gick lite där med pauline :) hittade två tröjor ;D mycket trevligt. när jag kom hem, tittade jag på paradiset. mycket bra film! orkade inte titta färdigt, för den var lite seg mitt i.. så jag satte mig vid datorn en stund, om jag kommer ihåg rätt ;) skulle tittat färdigt senare, men jag orkade inte det! tog en promenix med pappa istället, fast det var halt så vi gick inte så långt. kom hem, lekte med nellie lite.. sen gjorde jag och pappa tacos, eftersom mamma är sjuk så orkar hon inte göra något ;) så jag fick stå för köttfärsen, jag är bäst på det ;D haha! sen satte vi oss hela familjen framför tvn o tittade först på postkodsmiljonären, det är kul! sen var det dags för melodifestivalen. mycket kul! efteråt ringde eric, så jag pratade med honom ett tag, sen tittade jag lite på tv o sen gick jag o la mig ;D trevlig dag..

idag vaknade jag ganska tidigt, satte mig vid datorn o sen tittade jag färdigt på paradiset. åh, bra film!
sen har jag inte gjort mycket mer, tittat massa på tv :) och jajuste! jag har varit duktig och studat svenska. övat till provet, som vi har på tisdag :) hoppas det går bra..

men nu ska jag sluta ;D jag är hungrig, kanske ska ta något att äta? ;)


haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

torsdag

  mackaaa
mm, underbart när man är vråålhungrig, kommer hem och tänker äta lite mackor.. rosten var på för hög värme och MUUUUMS, vad eh, bränt det blev... starten till en irriterad annie :) äh, det är bara att bita sig i läppen och låtsas som att inget har hänt, slänga den är ett alldeles utmärkt alternativ :D

iallafall, har somnat med kläderna på klockan nio på kvällen TRE kvällar i rad nu :O skandal. och vaknat mitt i natten och fått ta av mig kläderna, åååh smarto! fast igårkväll vaknade jag igen vid elva, av att jag blödde näseblod. åååh, mysigt i sömnen :S så det var bara att springa upp snabbt :D sen tänkte jag inte på att ställa klockan, eftersom jag typ fortfarande sov när jag sprang upp... så imorse försov jag mig. skulle gått upp typ tjugo i sju, eftersom jag skulle duscha o så.. men mamma kom in och frågade om inte jag skulle gå upp när klockan var typ tjugo över sju! fatta att jag fick LITE panik eller. haha, jag satte mig upp o skrek när jag såg vad klockan var :D hann iallafall i tid till bussen.. skönt!

hemkunskap första lektionen, gled in på klackarna in till salen, HUAH! det var läskigt.. iallafall, hade nalle :) det var trevligt! gjorde kyckling och klyftpotatis, och ananas och glass till efterätt, MMMMMUMS säger jag bara! otroligt gott blev det :D och nalle tyckte att vi borde ha mvg+ hela gruppen för vi var så bra :D en av dom bästa klasserna han hade haft i hemkunskap sa han :D :D åhåj!

sen hade vi so, jag studade på som vanligt ;) blir så när man är med alexsandra och ellen ;D mahaha. men det blir bra!

sen hade vi matrast, åt bara knäckemackor eftersom jag var mätt efter hemkunskapen ;D

sen hade vi no, tittade på skid-vm hela lektionen :D på den där storbildsgrejen! så gött. det var trevligt :)

sen vare engelska.. gjorde hörövningen på provet, det gick nog bra tror jag :P sen typ översatte vi en text ;D

sen hade vi spanska, gjorde typ ingenting :D översatte där också, tror jag :P sen slutade vi, och jag åkte hem.. sen har jag inte gjort mycket mer :P

imorgon är det första ungdomsmötet i varnhem, TREVLIGT!


men nu ska jag kila, orkar inte sitta här mer :D

det är iallafall bestämt nu (tror jag) , att eric ska komma hit 16 mars :) IIIH!
jag saknar honom. uschkans alltså!

menmen, haaaaaj :) 

skolan.

lala,
sitter i skolan..
fick inställd gympa för att det blev krångel, så gött ;D går två och en halv timma längre... bajs!

men sköönt med inställd gympa iaf :) haha, vi sa till stig att vi ville jobba med so:n, så vi fick datorer :D mahahaa, so? sällan :D

jaja, nu ska jag nörda..

haaj

tisdag

ja, tiden går fort..
nu har hela lovet gått, har varit soft, men gått sjukt snabbt!
FÖR snabbt alltså. usch! borde vara två veckor...

yeahyeah, gjorde inte alltför mycket på lovet. åkte till eric på fredagen, MYCKET TREVLIGT :)
trevligaste på läääääääänge. stannade till på söndagen, då åkte jag hem och var mycket ledsen.
usch! hatar att bara åka ifrån sådär :(   hoppashoppashoppas att han får komma nu på sitt lov.
vore så sjukt kul! visa honom skultorp ;) haha! för det är så mycket att visa ;D
jag saknar honom, bajsmycket! avstånd borde dödas.

jaja, skolan började iallafall igår igen :) kul o träffa alla, men bajs vad tråkig skolan är!
redan skoltrött, efter två dagar.... det är illa! prov imorgon, i engelska. dom andra gjorde det torsdagen innan lovet, men eftersom jag var sjuk hela den veckan så får jag göra det imorgon, och jag har inte övat något än, BAJS! måste gå och göra det nu, i think.

iallafall, imorgon ska vi ha måndags-schemat i skolan, bara för att vi har missat så många måndagar. så vi måste gå en timma och 45 minuter längre tror jag.... så surt! många fler lektioner också :S
tycker det är SÅ dåligt, så jag är suuuuuur! men nu måste jag kila iaf...

ha det fint ;D

uppdaterar inte här så ofta, bilddagboken uppdateras oftare...

kika vettja?   http://aeni.bilddagboken.se/

haaaaaaaaaaaj.

sjuk.

åh, underbart.

har varit sjuk sen i tisdags nu. blev antagligen smittad av emelie när vi var hos henne i lördags, eftersom hon också är sjuk.

baaajs säger jag bara. gör ont i hela kroppen, o sen utan att tänka på det så sitter jag och skakar på benen.. o sen när jag kommer på att jag gör det och slutar, så värker det i hela benen. uuuh!

som tur är har jag ingen feber iallafall :) eller jag tror inte det iallafall.. känns inte så idag.

troligtvis någon typ av influensa, jobbigt må jag lova! men jag överlever.

har inte mycket att skriva, eftersom det inte händer så mycket på dagarna när man är helt ensam hemma.
bara längtar tills någon av mina kära familjemedlemmar kommer hem och håller mig sällskap :P
för det är sjuukt tråkigt att vara ensam hemma i tre dagar.

nästa vecka är det sportlov :D underbaaaart! ifrån skolan en hel vecka :) woho.
det roligaaaste jag ska göra på lovet är att åka till eric :D wihii! kulkulkuuuuuul!

o så ska vi öva med lovsångsbandet på torsdag, troligtvis :) det är också trevligt. mycket trevligt!
alltid kul att träffa varnhemsfolket :) o så ska erika troligtvis följa med den här gången också, guut!

jäähjäääh, nu ska jag inte sitta här och tråka mer, utan hitta på något annat.


ha det fiiiiiiint, haaj!

helgen.

jao, tänkte berätta om min helg dårå :)

fredag :
var i skolan som vanligt, och sen på kvällen var det tonårs-start. trevligt att träffa allt folk igen! eller det var inte så många där men, fick träffa några iallafall :) spelade euroquiz hela kvällen vilket jag är absolut heeeeelkääääääss på. så det var tråkigt :P men aja, jag sov lite istället (a) kom hem senare än vad jag har förväntat mig, så jag fick panik. total panik! eftersom jag visste att jag skulle till skolan dagen efter och att jag inte kunde sova så länge som jag behöver för att må bra.. så jag grät heela kvällen. kunde typ inte andas för att jag hade sån panik, det var riktigt läskigt! har aldrig haft sån panik förut :S somnade inte förrän typ ett, om inte ännu senare..

lördag :
vaknade tjugo i sju, skulle upp o duscha o så.. för att senare gå till skolan (öppet hus).. jag gick iallafall upp o duschade. men, sen kom paniken tillbaka.. så mamma sa åt mig att gå o lägga mig så behövde jag inte gå till skolan. tur det! annars hade jag aldrig överlevt lördagen. heelstressigt!
vaknade vid tio eller nåt sen tror jag. skulle åka till emelie vid elva om jag inte minns helt fel :P
iallafall, gjorde mig iordning o sen åkte vi och hämtade farmor. åkte vidare till dala för att farmor skulle köpa en blomma till emelie.. SEN åkte vi till jönköping, där vi skulle fira min storasyster emelie som har fyllt 20 år :) hade aldrig varit i hennes lägenhet där, så det var väldigt kul att komma dit! och oj, vad man saknar henne! var där i flera timmar, väldigt trevligt må jag lova! träffa nästan hela släkten. utom william, annie och mikael, tror inte det var någon mer som fattades.. vi var nog över 30 personer i emelie och annas trea tror jag :P fast alla satt ju i vardagsrummet men, aja. det var trångt iallafall ;) trångt och mysigt. hela tjocka släkten! när alla hade åkt hem och emelies kompisar hade kommit, åkte vi hem. nej, inte hem förresten! vi åkte till korsberga :) skulle på gudstjänst, där vårat lovsångsband skulle spela! (första spelningen..)  jag kom lite sent, och hade ingen aaaning om vart mina kompisar var eftersom jag aldrig hade varit där förut :P men det var någon vänlig själ som talade om för mig vart dom var, så jag hittade dom tillslut. streeessigt var det! vi visste inte när vi skulle spela och hade inte skrivit klart domdär over-head papprena när dom redan hade börjat gudstjänsten. bella och åsa fick sitta och skriva som gaaalningar, medan jag och fredrik satt och lugnade ner oss. haha, vi var väldigt stressiga båda två :P iallafall, sen vare våran tur att spela. bella på trummor, fredrik och någon mer från den församlingen på gitarr och jag o åsa på sång. haha, alla var ju inte där! vi hade varken piano eller bas ;P o så fick vi bara en mick först, så första låten hördes vi typ ingenting.. sen sprang det fram en tjej och gav oss två mickar, haha! folk tyckte iallafall att vi var väldigt duktiga ;) det är ju bra. fast jag tyckte inte att det gick så otroligt bra den gången men.. iallafall, nästan direkt när vi hade spelat klart var vi tvungna att åka vidare.. jag, bella, åsa och fredrik åkte med åsas mamma stina till bankeryd :) vi skulle till offcourse, ungdomsmöte! helt underbart kul var det :) fast vi fick inte sittplatser men.. det var kul ändå! kände inte så många där, men träffade några iallafall :) först kom gustaf fram, hoppade in mellan mig och åsa när vi stog och pratade och skrek : AAAAANNIE! hahah, hjälp.jag har nog nästan aldrig blivit så rädd. jag började skrika :P skiiträdd blev jag! sen träffade vi martin utan h ;) stog o pratade med honom läänge. sen kom vi på att vi kunde gå ner i källaren och sätta oss istället, så det gjorde vi. då kom tre av martins kompisar, väldigt underliga ;) haha. dom stylade honom iallafall, o pratade med oss litegrann ;D eller jacob gjorde iallafall. treeevligt! honom skrev jag till på crossnet sen, så nu har jag lärt känna honom bättre :) mycket trevlig pooojke!
skulle ha hälsat på niclas, men jag såg honom aldrig.. förrän i slutet, så gick han precis förbi mig, och han hälsade :O :O :O han dissade mig inte :D wohooooow. gut! haha, sen kom han fram igen o ba ; jasså, här står datanördisarna?   hahah, åååååh. han ska bara vara tyst! han är minst lika mycket datanörd själv ;P
iallafall, åkte hem typ halv två, kom hem halv tre typ :) myyyyyyyycket trevlig dag! men oj, så stressigt.

söndag :
jag gjorde nästan ingenting.. vaknde första gången vid nio tror jag, kunde inte somna om. så jag gick upp o satte mig vid datorn lite. där blev jag så trött att jag höll på att somna, så jag gick in o la mig igen.
sov till halv två, då kom pauline och nellie in och väckte mig. usch för dom! åt mat o tittade på reprisen av melodifestivalen. brukar inte gilla det egentligen, men det var faktiskt kul!
sen gjorde jag typ inget mer. hade trååkigt det mesta av dagen :P bara soooftade! schöööööönt.


jäähjääh, haaaaaaaaaj!



fredag

tjohej.
trevlig dag idag :) väldigt soft, och väldigt varm! kors. inte så lätt som man tror att stå i cafeterian.
men det var kuuul iallafall. haha, vi bjöd väl kanske lite för mycket men ;) äääh. amandas fel, mest :D
haha, jag bjöd faktiskt bara för 6,50 tror jag ;) hahaha.

öh, jag har väl inte så mycket att skriva...

tonår börjar ikväll :) treevligt.

liiite stressig dag kommer det bli imorgon, så jag kommer inte hinna skriva.
först nåt himla bajs-öppet hus i skolan :S börjar halv 9.. ska inte vara där hela dagen men, för vi ska åka till jönköping och fira emelie (min syster) som fyllde 20 den 31 januari. när vi har varit där, åker vi direkt till korsberga, för att kretsen är inbjuden dit. så ska väl dit på gudstjänst antar jag :P sen åker jag, åsa, bella och fredrik direkt därifrån till bankeryd, på det MYCKET efterlängtade offcourse! ungdomsmöte :) det blir ju typ som återträff från gullbranna. wihiiiiii!
hahaa. och jag SKASKASKA hälsa på niclas ;) fast han kommer dissa mig den ungeeen. haha!
yeahyeah, där är vi hela kvällen iallafall. kommer väl hem på natten nån gång gissar jag :) JAG LÄNTAR!

och wiiiiie. jag fick precis sms från eric (a) han är förförför söt! han är min (a) sådäså.



amanda i cafeterian ;)
178381-3

RSS 2.0