fönsjung!

Är det något jag avskyr så är det att föna håret. Så tråkigt, plus att man får ont i armen.
MEN, en sak är bra. Otroligt bra dessutom! Man kan sjunga, så högt man vill. Bra låter det också, för man hör inte om det låter falskt! Föna håret och sjunga samtidigt ska bli min nya hobby. Japp, jag ska alltid föna håret.

Men nu är det dags för att springa till bussen som ska ta mig till min föredetta (gah.) klasskompis Alexsandra som ska ha lite inflyttningsfest/filmkväll.

Tjipp & hoj!kort update

Idag har varit en bra dag!
Jag har kommit in på floristlinjen i Lidköping som var mitt första val, vågen har visat mer än någonsin när jag har ställt mig på den och det är lycka, pappa fyller år så vi har haft kalas. Hm, något mer? Nja, jag vet inte, men det har varit en bra och glad dag!

Förutom att vi fick stå i kö i 45 minuter för att få lite mat på Max. USCHuschdubbelusch. Skadevi cup-killar fanns det dock gott om där inne som man kunde glo på om man kände för det. Haha!

Jag och Caroline på skolavslutningen :)
Hur som helst, grattis pappa!

midsommarafton

På midsommarafton då vi hade tänkt att bara ha en liten mysig hemmakväll blev vi istället impulsbjudna till våra grannars stuga i Källby. Det var en mysig kväll med otroligt god mat! Tro't eller ej, jag åt till och med sillen, och svalde den med inte alls lika äcklade miner som jag brukar. På god väg att bli vuxen kanske? ;)
Killarna ordnade en fem-kamp som jag dock inte klarade vara med på pga huvudvärk, så jag agerade tidtagare och publik, typ. Verkligen superroligt att se! HAHA.


Hemresan som för övrigt blev ganska mycket senare än vad vi tänkte oss blev omtumlande. För det första, så bara en liten stund efter att vi hade svängt ut från en liten väg till en stor så blåste det förbi en bil i minst 160km/h. Grymt läskigt. Jag blev livrädd! En stund senare körde vi förbi gödselbrunnen där man hittade en kille för ett tag sen, det blev många funderingar och tankar kring det också, otroligt många. Sen när vi nästan var framme i Skövde mötte vi en bil som varnade oss genom att blinka. Vi tänkte att det säkert var poliskontroll lite längre fram eftersom det vore ganska passande på midsommarnatten. När vi kom runt krönet mötte vi den värsta synen jag har sett på en väg. En bil som såg ut att vara helt mos låg på taket mitt på vägen och ambulansen stod med blåljus precis brevid och sådär. Det hade precis hänt, jag lovar att vi kom max en minut efter att det hade hänt. Efter att jag hade sett det började jag skaka något alldeles förskräckligt, jag har aldrig skakat så av rädsla. Verkligen hemskt. Jag trodde verkligen inte att dom kunde ha överlevt  det, det verkade omöjligt. Direkt när vi kom hem satte vi på datorn för att se om det hade skrivits något om det, men hepp. Den natten blev det många vakna timmar, jag vet inte hur länge jag grät. Jag var verkligen så grymt rädd och ledsen! Så många "om" ploppade upp i huvvet på mig. Morgonen därpå fick jag reda på att dom hade klarat sig, allihopa. Det var tre vuxna som alla var påverkade och ett barn. Alltså hade dom kört rattfullt. Efter att vi hade funderat ett tag kom vi fram till att den bilen körde om oss bara en stund innan det hände. Grymt äckligt!

Som sagt, en MYCKET omtumlande hemresa. UCH!

myskväll

Vet ni vad?
Ikväll har varit en mysig kväll.

Först promenad inne på berget med mamma, 5km. Synd bara att mina fötter inte trivdes i mammas skor, mina hälsenor och hålfötter fick måttligt med stryk. AJ. Det var mysigt hur som helst!
När vi kom hem letade jag mig in på Paulines rum där min storasyster Emelie bor för några dagar då Pao ändå är i Tunisien. Där inne satt Emelie och tittade på film, eftersom det var A walk to remember hon tittade på tvekade inte jag en sekund på att slå mig ner, jag också. Jag lovar att hur många gånger man än har sett den, så GÅR det inte låta bli att få ögonen helt tårfyllda. Efter den filmen tittade vi på Se upp för dårarna som jag inte hade sett innan. Bra!

Men hörrni... nu väntar sängen och boken. Jag är fast i min bok, det känns som jag har läst hela dagen! Camilla Läckbergs böcker är grymma.

Tack för mig, hej. Och god natt!


hoppsan

Ojoj. Så det kan gå...

Ingen bloggning på ett tag nu som ni troligtvis har märkt, pga olika saker så som till exempel brist på tid och ork, ungefär :) Kanske att jag skärper till mig. Just nu orkar jag inte riktigt heller faktiskt. Men kanske att jag skriver ett inlägg senare under dagen, men massa bilder och gojs.


Kram A

jag hatar motvind

Vet ni vad?
Imorse cyklade jag massa kilometer (jag vet inte hur långt det är..) i VÄRLDENS motvind och i princip ständigt uppför för att komma till Simsjön och husets dag. Jag trodde jag skulle dö! Så äckligt jobbigt så det är inte klokt. Där uppe hade vi lite fyrkamp och tipspromenad. Jag hade alla rätt i tipspromenaden, kom femma och vann en påse godis! MUMS :) När dagen var slut ca klockan ett cyklade jag och Ellen hemåt igen. Lätt, eftersom det var medvind och nästan bara nedförsbackar. Huj vad det gick! Tror jag kom hem på typ en kvart. Dit tog det en trekvart. HAHA!

Imorgon är det dags för avslutningsmaskerad och sedan skolavslutning. Det är sorgligt. Väldigt sorgligt. Jag vill inte!

videoinlägg

Ett otroligt ovärt videoinlägg bjussar jag på också. Jag hade tråkigt förut, då blir det lätt så ;)kaninungarna

Vi lekte lite med våra kaninungar ute i "hagen". Supersöta!
Ni får dock bortse från min mes- röst och skratt. Haha!RSS 2.0