onsdag.

tjääännaaaa.
soft dag idag, sovmorgon o så :) iallafall, blev lite sen till bussen. råkade gå lite sent hemifrån, klockan var 08.47 när jag kom utanför dörren, och jag hörde att bussen kom till busshållplatsen! paniiiik. springaspringa. som en galning i halkan. uschja! jag överlevde iallafall, och kom med bussen som skulle gå 08.50 :D kom till skolan, hade spanska.. usch säger jag bara! jag orkar inte med det mer :S tror jag har bestämt mig för att byta elevens val.. efter ett tag var det matte, helt okej faktiskt! och amanda fick mms från sin mamma, på hunden som dom ska titta på imorgon. IIIIIIIH! den var så otroligt extremt sjukt uuuuuuuurgullig så det finns inte :D
iallafall, sen vare mat. pannbiff typ, det var faktiskt gott :) gjorde väl inte så mycket mer på rasten, ringde emelie bara :D hon fyller ju år idag!  GRATTIS EMELIE PÅ 20-ÅRSDAGEN! :D haha, tänkte sjunga först, men ångrade mig eftersom jag absolut inte var helt ensam i cafeterian ;)
yeahyeah, efter det hade vi tyska. i den liiiiiilla salen i källaren, bara för att tyck&tryck skulle ha presskonferens i våran sal ;P hade bara halva lektionen, sen fick vi gå upp och titta på presskonferensen :D hahaha! det var kul må jag lova. sen hade vi rast, efter det hade vi NO. mmmmmm, underbart. NOT!  tråkigt. men jag överlevde, och jobbade bra gjorde jag också ;) sådäså!
sen slutade vi, kvart i två :) gick till musikskolan, skulle spela klarinett. det gick faktiskt bättre än förväntat!
fast höll på lite länge, o så visste jag inte riktigt när bussen gick.. så jag gick ner till tingshuset, och när jag hade kommit en bit så såg jag ett blått busstak stå där vid hållplatsen. shiiiiiiit, tänkte jag och började springa (det var låååångt). o sen när jag hade kommit runt hörnet där, så såg jag att han stängde dörrarna.. jag började springa ännu snabbare så han skulle förstå att jag skulle med, o så åkte han.. jag blev skitsur :P men sen så stannade han precis brevid mig för att han hade förstått att jag skulle med :D den busschauffören gillade jag. han var snäll, och glad :D han blev inte ens sur för att jag kom försent vilket andra chaufförer säkert skulle göra. han sa bara : ojdå! vill du också åka med? :D
hahha, typ skitglad var han xP
sen gick amanda på vid skaraborgsgatan, så fick jag sällskap :D wihi. det gillar jag!

var helt dyngsur när jag kom hem! uuuuuusch säger jag bara. sånt skitväder det är nu! helt slaskigt överallt. uuuuuuusch!

när jag kom hem var jag blöt och posade framför spegeln ;) lalalaaaa. haha!

178381-3

tisdag.

dagen började inte fullt så stressig som det brukar bli. visst fick jag springa omkring och leta efter nycklarna en stund, men det är sånt man får stå ut med när man heter Annie Hildingsson. det bara är så ;)

gick till bussen typ lite efter åtta precis.. o så när jag kom förbi grannhuset såg jag att det redan stog en buss där. stresstress! började småspringa litegrann, för att inte missa den.. men när jag tittade nogare sen så stog det att det var 12:an. phuuu! stressade i onödan.. rätta bussen, 1:an kom iallafall tillslut och vi åkte in till skolan. gick till aulan direkt när vi kom dit, för alla åttor skulle titta på nån teater där. en aning fullt! men vi fick plats iallafall ;D trevligt.
hm, teatern var helt okej. men jag hade sjukt ont i huvudet, så jag höll på att somna. den var lite knepig, men tillslut hängde man med iallafall. den hade bra handling o så iallafall, fast oj så seg den var!
sen hade vi iallafall klassråd o läsning. fick valkataloger och valblanketter inför nian..
och jag har sån beslutsångest! det fanns ju hur mycket kul som helst.. fortsätta med spanska som c-språk eller digital bild. pratade med mamma om det precis, men det var inte mycket till hjälp. hon var ungefär lika velig som jag :P hmmm. bajs! valblanketten ska ju vara inlämnad typ 7 februari eller nåt! jag kommer inte klara det :S ååååh skit. hata beslutsångest! jaja, det blir säkert bra. sen vet jag inte om jag ska välja trä- eller syslöjd. för jag hatar våran syslöjdslärare! men jag är käääääss på träslöjd. hmm, äh. skitsamma!
iallafall, sen hade vi tyska. pratade om massa satsdelar eller nåt typ x) grammatik. usch!
sen hade vi matrast, kokt fisk. bläääh! äh, jag åt iallafall. sen hade vi so, hade thord. hm, kuuuuuuuul!
han är ju så hemskt bra! host. tittade på en film om franska revolutionen. mycket intressant. uschnej!
philip sa något mycket smart på so:n också.. (vi har pratat om franska revolutionen i två lektioner)
philip : öh, vad äre vi tittar på? andra världskriget?

haha, inte lite dum eller så ;)
efter det var det svenska, mycket trevligt faktiskt ;D skrev om sandor slash ida. fast vi pratade mer med angelica och louise ;) det var mycket roligare ;D haha! dom har sånna fantasier. för kul alltså ;) hahah!

sen slutade vi, klockan två. åkte bussen hem med amanda, pontus, anton och david. kuuuulkuuul! haha, dom är för roliga :)

sen har jag inte gjort så mycket mer, typ ätit bara.

öh, kul blogg ;)

haaaaaaaaaaaaj.

nytt!

öh, jag tänkte att det skulle vara kul att ha en blogg. jag fattar absolut ingenting av det här än så länge, men det ska säkert gå bra ;D haha.

hm, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag..
verkar som det blir en otroligt soft dag, bara jag hemma o så. mmmmys!
det tycker jag om. höhö, jäppjäpp.

har varit ute en sväng. skönt! så mys med snö :) mmmmums. i like it!

hm, igår var jag på lovsångsövning med bandet :) det var mycket trevligt må jag lova.
sjöng i tre timmar, huah. så nu har jag ont i halsen kan jag tala om. men det var kul iallafall!
efteråt blev det pizza med bella, åsa, fredrik och mathilda hemma hos fredrik.
det var mycket trevligt :D bara att jag var helt övertrött så jag blev hur jobbig som helst. satt och skrattade heeeela tiden, åt allt och alla. phu, stackars mitt sällskap ;) ungdomsmöte i varnhem 23 februari, där vi ska spela/sjunga. det blir säkert skitbra!

nä, nu måste jag lära mig lite om dethära..
kanske skriver senare, ingen som vet..

haaaaaaaaaj.

RSS 2.0