sjukvecka

Det känns som det inte finns så mycket att skriva här eftersom det inte har hänt så värst mycket de senaste dagarna.
I Lördags var jag inte frisk, men jag ansåg mig vara piggare och struntade helt enkelt i att jag kanske inte mådde helt hundra och åkte iväg först till mormor där vi var hela dagen och hade det riktigt mysigt enda till jag skulle till Varnhem i alla fall. Kvällen blev ganska.. hmm.. berg- och dalbaneaktig. Det kändes mest konstigt. Och jobbigt. Och jag kan inte sätta fingret på vad det var som gjorde att det kändes så konstigt. Hur som helst så fick mina älskade vänner mig på bättre humör, TACKTACKTACK. Ni är guld värda!

På söndagen när jag vaknade mådde jag verkligen inte bra, hela den dagen gick jag runt i kläderna jag sov i utan att göra någonting. Smidigt att gå och lägga sig sen, när man redan var ombytt!

På måndagen mådde jag lite bättre än på söndagen och åkte iväg till skolan, blödde näsblod och grejer pga förkylningen. Haha, mysigt. NOT! På tisdagen mådde jag veerkligen inte bra och stannade hemma igen.

Igår tog jag mig iväg till min APU på konditori Princess trots att jag absolut inte mådde bra. Jag hostade och snörvlade om vartannat, kändes mysigt i ett bageri. Men de som jobbade där verkade inte ha något emot det, dom tyckte bara så synd om mig för att jag verkligen såg RIKTIGT sjuk ut, som de sa. När jag hade varit där i fyra timmar gav chefen mig rådet att gå hem och vila upp mig. Jag tackade för det rådet och åkte hem efter en rolig dag! På eftermddagen hade jag så sjuukt tråkigt så jag näst intill tvingade Pauline att åka med mig till stan så jag slapp sitta hemma. Kanske inte jättesmart egentligen, men det är ju SÅ tråkigt hemma.

Och här sitter jag idag... med mina sovkläder och täcket virat om mig. Tänkte att jag skulle hämta posten kanske.. Och kanske steka mig lite pannkakor? Ja, vi får se hur många timmar det tar för mig innan jag har fixat båda grejerna :)

tack du, älskade förkyldning!

Jag skojar inte om jag säger att jag har ont i varenda liten kroppsdel. För det har jag verkligen!

Våran idrottslektion igår var galet jobbig, massa spring o grejer, sjuuukt jobbigt. När jag väl kom hem fick jag vara hemma i tjugo minuter, hann äta två pannkakor innan det var dags att packa om träningsväskan för att åka in till f&s på ett nytt medel puls-pass. Jag valde att inte ta ut mig så värst mycket eftersom jag började känna mig förkyld.

När jag kom hem där ifrån, efter att vi hade handlat o grejat så kände jag mig helt slut och förkyldningen hade verkligen satt sig. Jag gick runt o klagade på minsta lilla grej. Imorse när klockan ringde 05.15 var det ÄNNU värre, jag lyckades gå till toaletten och dricka massoooooor, mer orkade jag inte. Sjukt utmattande, så jag gick till sängen igen och vaknade inte förrän seent. Skönt. Och idag, min träningsvärk alltså... den är inte nådig.

Träningsvärk + virus i kroppen = ABSOLUT INTE SANT. Jag kan knappt gå, helt seriöst.
Jag ser värre ut än en tant. Tack för den, förkyldningen! Tack.

 
Imorgon ska jag i alla fall vara frisk. PUNKT på det.

ursäkta bloggdesignen ;)

Ursäkta mitt lite halvt desperata försök till att göra om designen litegrann.. jag fick ett ryck för det förra var ju bara en såndär grej jag hade börjat lite smått på för att jag inte orkade.. sen tog jag aldrig tag i det. haha :D Och det här blev ju inte bra, men det får vara så nu, för jag hinner inte!


Så som sagt, ursäkta :D

trötthet

Jag är TRÖTT. Att gå upp kvart över fem är inte mänskligt. Jag går och lägger mig nio på kvällen, inte heller det är mänskligt! Jag går liksom och lägger mig innan min åttaåriga lillasyster. Det känns bra! Not...

Hur som helst så är det helg nu och det känns välbehövt. Det har varit en relativt lugn skolvecka, men de tidiga mornarna tar kål på mig. UH! Jag kom hem från årets första tonår för en stund sen, det var mysigt. Korvgrillning (jag stod mer för ätandet än grillningen) och spelande av Retro. Roligt!


Mitt livs första begravningsdekoration som jag gjorde i tisdags i skolan :) Jag är nöjd för att vara första gången!

RSS 2.0