försvarsmaktenJag börjar tro att försvarsmakten verkligen vill ha med mig (och förmodligen alla andra i min ålder, haha). Det känns som brev liknande detta kommer konstant. Och HAHA, det känns bra att de tror att jag har vad som krävs för att bli soldat eller sjöman. Öh, tur att de vet så mycket om mig! ;) Nu när de tror att jag har vad som krävs så kanske jag borde söka? Ehh not.

I stället ska jag packa inför Stockholm, tjohej!

öroninflammation

Det här tar mer eller mindre död på mig. Mitt immunförsvar verkar hata mig och har dragit så långt bort från mig som man bara kan komma! Jag var på vårdcentralen idag, eftersom mina öron gör så sjukt ont att jag inte kan sova på nätterna. Det visade sig vara öroninflammation, faktiskt bra eftersom man får mediciner så det försvinner! Åkte till apoteket och fick köpa fyra olika mediciner, crazy! Efter det var jag helslut, energin har jag lagt på hyllan, haha. Har precis tagit alla mediciner och tänkte försöka sova lite, det blir ingen skola imorgon så jag vill sova länge :) På eftermiddagen åker vi till Stockholm. Jag borde kanske inte följa med, men jag behöver inte anstränga mig så värst mycket och kan faktiskt vara på hotellet om jag inte skulle klara av det.

För övrigt är jag lycklig! Jag känner världens bästa och finaste människa som gör mig så tokigt glad, lycka!
Dessutom kom mina alldeles otroligt, fantastiska, underbara, gårintehittaordfördom vänner Julia och Susanne till mig igår för att överraska mig. Med sig hade de en Bananer i pyjamas-dvd, två dumleklubbor och världens finaste kort! Det gjorde helt klart min dag, de är så himla bra!

Nu ska jag försöka sova, ha det grrrreat :)

projektarbete

Även idag är jag sjuk, och det är så roligt att jag jublar! Har i princip inte gjort någonting på hela dagen, har så ont i öronen att jag knappt kan titta på tv, haha! Det blir ingen skola imorgon heller, men på torsdag hoppas jag innerligt att jag mår bättre för då vill jag hitta på roliga saker efter skolan, haha :)

Hur gött som helst att min projektarbets-kompis har fått tips från vår lärare idag, nu har vi förslag på vilket datum och vilken plats vi skulle kunna ha vår utställning, det känns riktigt bra!

Min mamma kom precis hem med pringles-chips till mig som jag bad henne att köpa, LYCKA! Det plir perfekt en kväll med Halv åtta hos mig och Idol, för glöm att jag tänker titta på fotbollen, haha!

Ingen fager bild, men jag befinner mig på Sveriges antagligen finaste ställe, Västra hamnen i Malmö för två år sen. Vill tillbaka!


32 muskler i varje öra

Käre barn, här snackar vi aktiv! Får se hur länge det håller i sig.

Det är så sjukligt jobbigt att gå upp på måndagmornar om man pendlar en och en halv timme till skolan och börjar åtta, ska ni veta! Och ännu jobbigare var det imorse, då jag upptäckte att jag hade blivit förkyld över natten. TACK! Åkte till skolan ändå, klarade mig fram till lunch även om det var med nöd och näppe. Vi gjorde brudsmycken och inspirationen flödade. INTE. Efter det fick det vara nog, bussen hem var en intressant upplevelse eftersom jag trodde mer än hälften av tiden att chauffören höll på att somna..

Sen dess har jag inte gjort något vettigt direkt, om man nu inte kan kalla sängen och tvn för vettigt!
Skolan kan glömma sin dröm om att det ska komma en frisk Annie dit imorgon, tyvärr. Jag vill vara i skolan!

Jag avrundar med lite viktig fakta :)

- Världens längsta namn på en stad består av 167 bokstäver.
- Datamusens riktiga namn är "X och Y bildskärmskomponent".
- Det finns inga svartvita kor med vita öron.
- En katt har 32 muskler i varje öra.

Viktig information!

Sjöbol

Den här dagen har spenderats på/i/vid (jag vet inte vad man säger) Sjöbol utanför Mullsjö med kretsen. Eller ja, en liten del av kretsen. Jag var den enda ungdomen men jag trivdes ändå! Det spelades brännboll, äldsta människan på planen var 83 år och det var party att alla var med må jag säga :) Ett stort plus till att vårt lag vann också! Det fikades, pratades och åts även en hel del och det var en riktigt mysig dag :)

När vi kom hem fick jag ett konstigt spring-sug så jag gav mig ut en kort sväng, men ack så jobbigt. Jag måste komma igång med det här på riktigt!
Imorgon har vi floristlektioner hela dagen, från åtta till fyra. Segt. Men om jag går och lägger mig tidigt ikväll så ska nog humöret vara på topp hela dagen ändå, haha! (för det skulle verkligen hända att jag gick och la mig tidigt, öh nej)

Hur som helst, nu ska jag gå här ifrån. Vi hörs!

trean

Hej, hallå, halloj, tja, tjenare, tjenixen, god dag/kväll/natt, välj själv!

Det dröjer alltid så lång tid mellan inläggen här, jag orkar aldrig.
Hur som helst, skolan har börjat, jag går sista året. Lite läskigt, känns ganska konstigt. Det känns som jag fortfarande är fjorton, max! Jag gillar fortfarande inte florist, hade helst bara gått teoretiskt, men vännerna gör så att jag står ut. Har jag klarat två år så ska jag klara det sista också :) Och hey, det kan bli kul med mässa och projektarbete och allt vad det innebär att gå trean!

Jag är glad, har egentligen ingenting att klaga på. Det är skönt! Så himla skönt.
Så glad att jag lyssnar på fjortismusik som jag har haft på hjärnan hela veckan, men hur party är inte stamp on the ground? HAHA!

Nu borde jag sova, god natt!


Här skulle det kunna vara en snygg underifrån-bild-med-läcker-pose-och-dubbelhaka som det råkade finnas gott om i sommar-albumet, men jag är snäll och låter er slippa se. Var glada och njut av en skrämma-änder-pose i stället!


RSS 2.0