intensiv dag

jisses, jag är otroligt trött nu. har knappt varit hemma idag, det gör mig fruktansvärt seg!
vaknade imorse och tittade på julkalendern (ett måste! alla avsnitts har setts), sen var det bara till att göra sig iordning för att senare åka in till skövde med mamma, pappa och nellie. jag fick inte med mig mycket hem, en liten söt flaska julmust, cashew-nötter, en chokladkaka och hårfärg! haha, det fick bli en tjockdag idag ;) gott var det iallafall!
när vi kom hem åt vi mat, direkt efter det åkte jag och pappa ut till farmor i borgunda, tog med henne in till skövde för att handla (hon har ingen bil, bor på landet och är 80 år, så hon behöver hjälp). så söt är hon! och glömsk. haha..
en chokladkaka rikare för min del åkte vi hem till farmor igen efter vi hade handlat, där visade hon glatt hur hon kunde böja sig ner med raka ben och nudda händerna i golvet. haha! det kan man inte tänka sig min farmor kunna, nejnej. inte ens jag kan det, hon bara skrattade åt mig när jag försökte, den elakisen ;D 
vi pratade lite om hennes glömska när vi var hos henne och fikade efteråt också.
- jo, det blir ju så när man blir äldre.. man blir ju lite glömsk. men jag är ju inte så glömsk, bara liiite *visar med fingrarna*

hahaha, nej hon är inte det minsta glömsk! frågade absolut inte åtta gånger hur mycket pengar hon hade kvar på kontot och frågade mig aldrig om hon la ner nyckeln i handväskan. näe, stackare. men hon är så söt!

jag älskar min farmor :) ♥ och jag skojar inte!


när vi kom hem gick vi nästan direkt bort till mammas och pappas kompisar som bor ett kvarter bort. god mat fick vi, men jag orkade inte vara kvar så länge, så efter ett par timmar gick jag hem. så nu sitter jag här i min ensamhet, eller min syster kom nyss hem.. men den osocialisen gick in o la sig.

tror jag ska göra det, jag också. japp! så får det nog bli. sov så gott, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0