håll i hatten- annie bloggar!

Oj.

Jag måste säga att jag fick lite av en chock när jag loggade in för första gången sen det förra inlägget skrevs, och insåg att det var över två månader sen jag färgade håret. Har jag gått runt grönhårig i över två månader?
HAHA. Skärpning nu, Annie. Jag tror att det är dags att köpa hårfärg, mhmm...


Är det inte typiskt att bara för att man inte har skrivit på flera månader, så får man ett sug efter att blogga preciiis när man har som mest att göra? Jag har prov på 24 blommor imorgon, som jag ska kunna svenska och latinska namn, säsong, färg, hållbarhet, behandling, allergi och blablabla... jag kan i alla fall namnen! Haha.
Jag börjar känna lite smått panik. Och vad passar sig då bättre än att sitta vid datorn istället för att plugga? Gah. Jag blir så trött på mig själv. trött. Nu är det skärpning som gäller!

Den här terminen ska bli bra, lika bra som förra om inte ännu bättre. Frågan är om det går med det schemat vi fått... sluta fyra tre dagar i veckan och halv fyra en dag är inte riktigt vad jag behöver just nu känner jag. Skoltröttheten är grymt nära! Och jag vet hur det var sist jag var sådär sjukt skoltrött, då man inte ens orkade gå till skolan en hel vecka för att allt var så jobbigt. Så FÅR det inte bli igen. FÅRFÅRFÅR inte.

Kommentarer
Postat av: linn

fin blogg:)

2009-01-11 @ 19:39:35
URL: http://leyni.blogg.se/
Postat av: Kajoo

Du klara det Annie. Hoppas det går bra för dig med alla blommor. Jag håller tummarna för dig. :)

Kram Caroline

2009-01-12 @ 17:14:58
URL: http://carolineannnalevander.blogg.se/
Postat av: Anonym

Himla bra blogg!! :)

2009-01-12 @ 17:17:17
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0