klantannie

hej allihopa :)

åh, jag gjorde en så klantig grej förut, tänkte mig helt enkelt inte för. gick ner till affären för att köpa ett värdebevis, eftersom jag bara hade 72 öre kvar, och har haft det hur länge som helst :P köpte iallafall ett värdebevis för 100kr. gick hem, jätteglad! när jag kom hem fyllde jag på den, det funkade.. inte det som var det klantiga.
nej, det är såhär att jag har telenor, och där kan man välja att skicka gratis sms till alla inom sverige för 99kr/månad, vilket jag tänkte att jag kunde göra, så jag beställde den tjänsten.
när jag fick ett sms där det stod att tjänsten var aktiverad så står det självklart "saldot måste överstiga 2kr för att tjänsten ska fungera" eller något. OCH, hur mycket pengar har jag kvar? jo.. 1.72, såklart!
såååå sur, så jag kan ju inte använda det nu. bajs. jag får helt enkelt fylla på den med en hundring till imorgon, så ska det funka :)

näe, nu ska jag gå. tror det görs fruktsallad i köket, MUMS!

ha det så bra, och om jag inte kommer in här mer innan jag åker så får ni ha det grymt kul på nyår :D

simba :)

haha, jag lyckas väldigt ofta med att skriva abbue istället för annie, jobbigt. det är det som tynger mig i mitt liv just nu, haha nej skämt å sido :)
har precis fått mat i "lella maggen" nu, smakade gott med lite pastasallad såhär efter alla dagars julmat :)
imorgon bär det av mot huskvarna, till min kompis amanda där jag ska sova i helgen, ska nämligen tillbringa min helg och mitt nyår på unite i jönköping. blir säkert superkul!

det jobbigaste med att åka hemifrån såhär är väl att min katt mår dåligt. MIN katt. eller, hon är inte min egentligen, men eftersom det i alla år alltid har varit mig hon har sovit hos, bara mig hon har gosat med och varit med så säger alltid familjen att hon är MIN katt. MIN simba, min älskade, älskade simba. det har trots allt varit hon & jag i tolv år av mitt femton års långa liv. mår hon dåligt så mår jag dåligt. hon är som en riktig kompis. det låter säkert skitlöjligt, men man får en viss kärlek till sina husdjur.

här är hon, min lilla älskling :)
image183

gympa

hej :)
gympan gick bra, faktiskt mycket bättre än jag trodde.
var otroligt omotiverad till att åka iväg efter att mamma hade blivit raaasande på mig för att jag inte var färdig (hade typ inte ens börjat förbereda mig) när vi skulle åka. haha, okej.. jag får skylla mig själv! så jag var jääättetjurig i bilen in och ja, mamma är mamma och ska därför tjata på något man har gjort fel läänge, så till slut blev jag arg och skrek att hon skulle sluta :P haha, jaja. det blev bra till slut!
min klarinettlärare var inne på samma pass, haha.. kändes rätt konstigt faktiskt, träffar ju alltid bara honom på musikskolan, det var liksom fel plats!

näe, jag måste nog sova nu. ska bowla med den hemmaboende familjen imorgon, så jag måste upp "tidigt", klockan tio! haha :)

godnatt :)

jul :)

jag sitter här, fullt påklädd.. okej, nu ljög jag. riktigt ordentligt. vi tar det från början... jag sitter här, i morgonrock. fortfarande. ja, klockan är halv sex. jag vaknade halv tolv, har bara inte orkaaat ta på mig kläder utan bara kört på en ren slappdag i morgonrocken hela dagen! nu känns det lite jobbigt att fortfarande gå runt i den, men det känns inte som det är så stor idé att ta på sig kläder nu, eftersom jag ska följa med mamma till f&s om en timma för o gympa.
HAHA, åh.. så ska man orka det också, lycka till!

nåja, min jul då.. ja, den har varit väldigt mysig! var i tidaholm hos mormor med släkten från mammas sida på julafton, helkul! tomtarna var misstänkt lika mina systrar. nästa år får det bli tjockesven istället för tomten, ny grej införd av släkten göhlin! på julafton mäter man allas magar, den som är tjockast får bli tjockesven, han/hon ska ha överkammad flint och gå i endast nätbrynja och y-front. sexigt, right? tur att inte jag har några anlag för att bli tjock iallafall :D
juldagen blev en lugn dag hemma hos oss med familjen och farmor :) mysigt!
och jag är nöjd, även om det inte ens känns som det har varit jul!


emelie, pauline och jag i bilen påväg till mormor!
image174
julmaaat!
image175
jag och nellie :)
image176
tomtarna ;D
image177
emelie, pauline och jag
image178
hahahaha, bäääävrar!
image179
våran julgran :)
image180
jag och toooomten på juldagen ;D
image181
tomtarna ;D
image182


GOD JUL :D

och nu är dagen här...
tänkte bara önska er alla en riktigt superbra jul innan jag ska sova :)
för sen blir det troligtvis inget mer datorsittande!

bara mys med familjen ;D

såja, ha en gryyymt bra jul!

jul, jul, strålande juuul...

det känns SJUKT!
det är verkligen julafton imorgon.

julkänslan har börjat smyga sig på lite nu iallafall, har klätt granen och gjort det julfint i mitt rum, dessutom var det lite snö ute förut, vet inte om det är det längre dock. ska bli så himla mysigt, samlas med familjen och släkten!
Näe, nu måste jag springa och duscha snabbt, måste göra mig iordning och hinna göra Janssons frestelse med pappa innan min söta storasyster kommer, typ halv sju-sju någon gång :) Har inte ens hunnit slå in julklapparna än! WOUuuuu.. stressad annie :) så, bäst att jag kilar.

Om jag inte skriver mer här, så får ni se till att ha en RIIIKTIGT god jul allihopa! :D

dan före dopparedan

haha, just nu ångrar jag att jag gick och la mig halv tre inatt, verkligen. kan knappt hålla ögonen öppna, känns det som. ajajaj! osmidigt av mig att sitta uppe kanske?
var och sjöng i missionshuset med "kören" förut iallafall, det gick bra och vi fick beröm :) wou! sen åt vi gröt, det som jag älskar så mycket.. haha noot! inte risgrynsgröt iallafall.

sitter just nu med min tomteluva på mig, ser ut som en liten barnrumpa eller något, HAHA! men, jag försöker bara få lite julstämning. har ju inga julsaker uppe eller nåt än ju.. men imorrn så, då ska det vankas julstämning!
när granen kommer in, DÅ känner man julstämning :)
SJUKT att det är dan före dan före dopparedan ju. om bara några minuter (kanske när det här publiceras) är det ju dan före dopparedan! sjuktsjuktsjukt. men jag längtar otroligt mycket! så mysigt, med familjen. får träffa släkten från mammas sida på julafton också, mys!

(okej, jag glömde bort att publicera det här.. haha, så NU är det dan före dopparedan :D)

image101

städ..

Åh, sån riktig städdag idag!
Dagen började med att jag knackade i väggen, Nellie kom in och vi började sjunga "en elefant balanserade...", hon slutade sjunga när vi hade kommit till tjugo, men jag fortsatte. De gick ner till affären, jag stannade kvar, fortsatte sjunga tills de kom tillbaka, jag lyckades komma till 404 innan mamma blev irriterad, haha! Skickligt, nooot.
Åt frukost tillsammans med de andra som var hemma, som fikade. Lite småmys sådär, sen var det bara till att börja städa, allting ska städas. Wha, det är verkligen julafton om två dagar! Så ja, städning behövdes nog om vi ska få upp alla julsaker imorgon! Haha, synd att jag aldrig kan göra färdig någonting som jag har börjat med bara. Jag orkade inte städa längre nu, så alla mina grejer står utburna i hallen, och jag orkar inte bära in dom igen! Haha, bra. Det är som det brukar vara, då vet vi att jag inte har blivit sjuk iallafall :)
En dag SKA jag bli bra på att städa!

Nä, nu måste jag nog fortsätta, måste vara klar till typ fem, då måste jag börja göra mig iordning eftersom vi ska till missionshuset på grötfest (haha!) där jag ska vara med och sjunga vid sex :)

och här var det tänkt att det skulle vara en bild, men det funkade tydligen inte. bajs!

julkort

Hejdär :)
Har egentligen haft jättemycket tid att skriva här idag, men jag har helt enkelt inte orkat.

Igår blev det till att handla de sista julklapparna på stan tillsammans med min syster Pauline. Vi åt pizza på benidorm också, otroligt gott! På kvällen följde jag med mamma och pappa in till F&S för att träna på gymmet, skulle egentligen gympat, men jag orkade verkligen inte, var dessutom fortfarande proppmätt efter pizzan, haha. Det gick iallafall hyfsat bra. Satt uppe länge i natt, då jag hittade den här bloggen, som jag grät mig igenom. SÅ hemskt! Hoppas att lilla Felicia har det bra nu i alla fall, det är jag säker på att hon har det. Tänker på hennes familj!

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, har haft sjukt tråkigt hela dagen.

Har fått lite julkort förresten, tre stycken närmare bestämt! :D det är dock nu den jobbiga känslan kryper sig fram, det dåliga samvetet om att jag inte skickade några julkort i år för första gången i mitt liv.
Korten är dock URsöta! Det jag skrattade hejdlöst åt var Åsas fina hemmagjorda kort, där hon har målat mitt bananfodral med tomteluva på, HAHA! åh, hon bara mobbas för mitt fina bananfodral, som är så praktiskt ;) 

image172

julkalender

åh, idag har jag missat julkalendern, både på morgonen och kvällen. glömde helt enkelt av det på kvällen, så nu får jag ta och titta på den på internet. har inte missat ett enda avsnitt! spännande att se hur det slutar ju :D

följer du julkalendern? :)


dessutom har jag nog världens sötaste lillasyster, ÅH!
image170

jullov!

wha, den här veckan har varit otroligt skön. vi har typ inte gjort någonting alls :)

måndag: sovmorgon, började 09.35 med SO, hade vikarie och tittade på film (någon från typ andra världskriget, ingen tittade nog helt), fast jag satt mest och pratade med amanda. haha :)
sen hade vi musik, där gjorde vi verkligen INGENTING. fick gå typ direkt, så åt vi. efter maten hade vi svenska, tittade på "om en pojke", efter det hade vi SO igen. ny vikarie, annan film. sen slutade vi! riktig filmdag med andra ord.

tisdag: började halv nio, som vanligt. hade EA (eget arbete), och våran lärare sa att hon visste att vi inte hade några läxor såhär sista veckan, så vi fick sitta av tiden i klassrummet eftersom hon skulle begå tjänstefel om hon släppte oss. så jag, caroline, ellen och rebecka satt och spelade luffarschack, jag förlorade mot alla. blä!
sen hade vi tyska, tittade på film med svensk text, haha värt! sen var det engelska, där körde vi en liten lek. efter det skulle vi ha haft NO, men eftersom våran lärare är så bra så sa han att vi inte behövde ha det. så det blev inställt och vi fick extra lång matrast! efter rasten gick hela skolan till idrottshallen där det var julkul, inte så kul med tanke på all huvudvärk jag fick av alla ljud, men ahja :) sen fick jag gå till musikskolan, spelade klarinett, sen åkte jag hem. gick ut på promenad med mamma på kvällen, mysigt

idag: idag var det ju då julavslutning! otroligt skön dag. tog en tidigare buss för att hinna in till fackeltåget började.. råkade spy när jag kom in till skolan, uääh.. vet inte varför, som tur var var det ingen som märkte något. haha! det var bara att andas, sen var det hellugnt :) gick som sagt fackeltåg till kyrkan, hela skolan, med poliser och grejer, wou! ;) tradition på våran skola. mysigt. avslutningen i kyrkan var heeelbra! erik var allra bäst och sjöng hallelujah, fick nog de flesta tjejerna att gråta iallafall. så otroligtotroligt skiiitfint verkligen! efter avslutningen i kyrkan gick vi tillbaka till skolan, där samlades vi med klassen. åt mackor och så, stig (våran förra klassföreståndare som har gått i pension) kom dit och pratade om hans resa till antarktis. sen fick vi våra betyg och fick åka hem, slutade 11.15, kom med en knööökfull buss, och det var MÅÅÅNGA som inte kom på, mouhaha! gick av bussen vid nellies skola och gick med henne hem. och nu sitter jag här ;D


image169
jättesuddig bild (snodd från angelica), men det är iallafall min klass :)

hårfärgning

Hej hej :)

Idag har dagen till skillnad från igår varit väldigt slapp. Har nästan inte gjort någonting alls, bara gått omkring här hemma.. haha!
Håret har iallafall hunnit bli färgat, skönt. Så nu är det mörkt igen, utan en orange nyans som det hade råkat bli efter ett tag vid förra färgningen. I vissa ljus ser det nästan svart ut, men i andra ser det ut att ha en lila nyans. Haha, bra bra! Jo, men jag är rätt nöjd iallafall :)
Är bara otroligt trött på min frisyr, vet inte hur jag ska göra med min lugg. Jag testade lägga den åt andra hållet förut idag, för jag har verkligen tröttnat på min frisyr som jag har haft i massa år. Så jag ska låta luggen växa ut lite mer, och se hur det blir om ett tag när man lägger den åt andra hållet :) Får hoppas att det blir bra, annars vet jag inte hur jag ska göra med mitt hår. Tips? Tacksam för tips, absolut.

Snart ska jag till kyrkan nere i Skultorp med mamma, pappa och Nellie. Tror det var någon musikgudstjänst eller något, dom tyckte att jag skulle följa med, så så får det bli :)

image166

image167

 haha, och eftersom jag har börjat lära mig tycka om min profil lägger jag in den här, för att kämpa mot mitt komplex :P


intensiv dag

jisses, jag är otroligt trött nu. har knappt varit hemma idag, det gör mig fruktansvärt seg!
vaknade imorse och tittade på julkalendern (ett måste! alla avsnitts har setts), sen var det bara till att göra sig iordning för att senare åka in till skövde med mamma, pappa och nellie. jag fick inte med mig mycket hem, en liten söt flaska julmust, cashew-nötter, en chokladkaka och hårfärg! haha, det fick bli en tjockdag idag ;) gott var det iallafall!
när vi kom hem åt vi mat, direkt efter det åkte jag och pappa ut till farmor i borgunda, tog med henne in till skövde för att handla (hon har ingen bil, bor på landet och är 80 år, så hon behöver hjälp). så söt är hon! och glömsk. haha..
en chokladkaka rikare för min del åkte vi hem till farmor igen efter vi hade handlat, där visade hon glatt hur hon kunde böja sig ner med raka ben och nudda händerna i golvet. haha! det kan man inte tänka sig min farmor kunna, nejnej. inte ens jag kan det, hon bara skrattade åt mig när jag försökte, den elakisen ;D 
vi pratade lite om hennes glömska när vi var hos henne och fikade efteråt också.
- jo, det blir ju så när man blir äldre.. man blir ju lite glömsk. men jag är ju inte så glömsk, bara liiite *visar med fingrarna*

hahaha, nej hon är inte det minsta glömsk! frågade absolut inte åtta gånger hur mycket pengar hon hade kvar på kontot och frågade mig aldrig om hon la ner nyckeln i handväskan. näe, stackare. men hon är så söt!

jag älskar min farmor :) ♥ och jag skojar inte!


när vi kom hem gick vi nästan direkt bort till mammas och pappas kompisar som bor ett kvarter bort. god mat fick vi, men jag orkade inte vara kvar så länge, så efter ett par timmar gick jag hem. så nu sitter jag här i min ensamhet, eller min syster kom nyss hem.. men den osocialisen gick in o la sig.

tror jag ska göra det, jag också. japp! så får det nog bli. sov så gott, puss!

barnvakt

phu, nellie har somnat så nu sitter jag här. visserligen var det någon timma sedan hon somnade, men ändå.

vi har haft en jättemysig kväll, mamma och pappa tyckte att vi var så söta innan de åkte. haha, dom säger alltid att vi ser ut att ha så kul ihop, och tro mig.. det har vi faktiskt. även om det är åtta års åldersskillnad. hon är så klok, och man kan prata mer och mer med henne om vardagliga problem för varje dag som går. som idag till exempel, så pratade vi om fattiga barn i andra länder som inte kan gå i skolan osv..
"Men, vi är ju snälla och hjälper dom iallafall. Typ i kyrkan o sådära, när man skänker pengar så hjälper ju vi dom :)" ja, sant!

vi lekte lite på hennes rum först, sen satte vi oss och spelade lite på datorn :) när vi hade gjort det en stund ringde vi och beställde pizza, gick ner och hämtade den. mys! när vi kom hem igen sa nellie att hon ville se på film (KORS I TAKET! hon tittar ALDRIG på film annars, bland det tråkigaste hon vet!), så det gjorde vi. Vilddjuren blev det, så söt! och sorglig, nellie blev jättetrött och somnade precis innan filmen slutade ihopkurad i min famn. naaaw, åh så söt hon var! jag älskar min lillasyster.


och just nu är jag fruktansvärt trött. men jag lovade nellie att jag skulle vara kvar här ute när hon sov, för jag klarar inte bära in henne med min rygg (haha, jag låter som en tant!). jobbigt. så nu måste jag troligtvis sitta här och vänta tills mamma och pappa eller pauline kommer. undra hur lång tid det kan ta.. wha, lång gissar jag. jaja, jag får väl lägga mig i andra soffan o sova sålänge :) börjar få fruktansvärt ont i huvudet igen. ohno!

pusshej.

lucia

sådär, ja. nu kommer lite bilder som jag fick av min klasskompis Caroline :)


stjärngossar, vad vore tåget utan er? ;)
image155

lucian Rebecka. haha, mig ser ni halv uppe i vänstra hörnet ;)
image156

tärnor. haha, jag fick till en otroligt snygg min. men ja, så kan det gå när man sjunger :)
image158

sofie, louise, therese och angelica var renar ;D sofie var rudolf med röda mulen! så söta, haha!
image159

haha, det blev mycket skratt!
image160

och så pepparkaks-rapen så klart ;)
image161

sjungsjungsjung.
image162

hahaha, oj vad roligt alla ser ut att ha det! även jag xD
image163

image164

också uttågningen. här var dock inte jag med, för lärarna hade kommit och hämtat mig där under trappan (a) man skymtar dock stolen som jag fick sitta på där bakom :D hahaha.. pinsamt :$
image165


huvudvärk

hej!
det får bli ett ganska kort inlägg här, förklaring kommer i inlägget ;D

jaoo.. jag mådde inte särskilt bra igårkväll efter svimningsattackerna som ni kunde läsa om igår, hade jätteont i huvudet och så. men jag la mig och sov tidigt i förhoppning om att jag skulle må bättre idag. när jag vaknade imorse hade jag jätteont i huvudet och orkade egentligen inte gå upp, men jag tvingade upp mig själv och gick in i duschen. sa till mamma att jag inte mådde bra, men vi kom fram till tillsammans att jag skulle gå iväg och vara i skolan så länge jag klarade av det.
så, jag åkte iväg. hade läsning första lektionen. skitbra mot huvudvärk. NOOT! efter det hade vi svenska, tittade på filmen Om en pojke som jag har sett massa gånger tidigare, haha. film är inte heller något direkt bra botemedel mot huvudvärk. så jag började bara må sämre, så ja.. jag pratade med min lärare om det och sen åkte jag hem. tror jag gjorde rätt i det, när jag kom hem satte jag på en film och somnade direkt. när jag vaknade kändes huvudet bättre, men ändå inte bra. så just nu sitter jag här med jättehuvudvärk och skriver = inte bra med dator!
så jag ska gå härifrån nu, snart.

blir hemmamyskväll med min lillasyster ikväll, de andra skulle bort så jag får agera barnvakt. blir pizza! mmmums.

kanske ska lägga in lite luciabilder först? ja...

kram!

bonde söker fru

HAHAHAHA, kan man vara mer blåst än Jessica i bonde söker fru?
näe, knappast!

dom hade suttit och läst i menyer på en restaurang, utomlands då..
och efter några klagomål om att hon inte fattade någonting utbrister hon :
"JOOOOOO, JAG FATTAR! JAG FATTAR. lite. nu!
Kolla här, här är det ju kött, och här är det fisk!"

o sen förklarade hon sig själv framför kameran..

"ahmen jag tänkte såhär att det stod ju fish, och då var det ju fisk där.. och sen stod det meat, och det är ju kött.. så ah, då tog ju jag en köttbit dårååå..."

hahahaha, med värsta blåsta rösten och gahhh. näe, usch ;)

karl-petter och jessica ska det inte vara! xD

lucia

hej!
idag är det ju som säkert alla vet lucia, det betyder att det inte är långt kvar fram till jul :D
min dag, jo.. den har varit rolig, men ändå riktigt jobbig och läskig. ska jag ta det hela ifrån början kanske?

jo, det började underbart genom att jag vaknade av klockan tio i fem eftersom vi skulle vara i skolan klockan sex, för o göra iordning allting innan det första tåget för lärarna kvart över sju. iallafall, så hade jag jättehuvudvärk och mådde illa när jag vaknade, inte bra! men både jag och mina föräldrar trodde att det var pga nervositet, så jag åkte iväg iallafall. jättefina ljus utmed hela vägen genom skultorp och enda in till skövde, jättefint!
första framträdandet gick jättebra, i aulan för lärarna. vi lyckades tillomed få några av lärarna att gråta, haha ;)

innan andra framträdandet som skulle vara för åttorna och niorna i trapphallen mådde jag inte bra, var illamående och hade jätteont i huvudet, men jag gick med iallafall. det gick bra ganska lång tid, men sen fick jag släcka ljuset och sätta mig ner på scenen (tur att jag stod i det bakre ledet), så sprang det fram massa lärare o frågade hur jag mådde, dom hämtade vatten o så också. snällt!
jag klarade av det i slutet och kunde gå med upp iallafall.

innan tredje och sista framträdandet som skulle vara för sexorna och sjuorna mådde jag SÅ fruktansvärt illa så jag var hur nära som helst på att spy.. blev genast tveksam till om jag skulle klara av att gå med över huvud taget. men efter lite övertalning gick jag med trots allt, och när vi hade kommit ner på scenen kom en snäll lärare och ställde en stol på scenen bakom mig :) stod upp och sjöng några låtar, sen klarade jag inte mer, blev helt yr. så jag släckte ljuset och satte mig ner. tydligen hade jag blivit väldigt blek, så dom sa åt mig att sätta mig med huvudet mellan bena, haha.. måste sett sjukt snyggt ut ;) sen tänkte jag vid sista låten, vid uttågningen alltså, att jag skulle ställa mig upp, tända mitt ljus och gå med upp. men då kom det några vänliga lärare och drog med mig av från scenen, under trappan och in i biblioteket där dom la mig på golvet och höll uppe fötterna, så att jag inte skulle svimma.
haha, jag hade ingen aning om att jag var så nära på att svimma och att jag var helt blek.. men när jag hade legat där i typ över fem minuter så sa en av lärarna "Men nu ser det väl ut som hon börjar få tillbaka färgen?" huahhh... läskigt.
jag klarade ta mig upp för alla trappor och byta om, sen gick vi ut till matsalen typ femtio minuter innan den öppnade, men vi fick gå in och äta eftersom jag inte mådde bra.


så, idag måste jag tacka alla snälla lärare.. tur att ni finns! (och det här är inget fjäsk, eftersom ingen av mina lärare läser det här ;D) men jag är VERKLIGEN jättetacksam för alla era idéer och eran hjälp. tack!

gympa

lite snabb uppdatering. ska skriva mer ikväll, tror jag att jag kan lova :)
men jag är sjukt trött nu, men måste iväg och träna.. ska gympa på f&s med mamma och pauline. haha, har inte tränat på flera månader! hua....

nej, nu måste jag packa väskan! måste åka om 10min... bra förberedelse, annie. *klappklapp*

luciaövning och NO-plugg

undra hur många gånger mitt pluggande inför alla NO-prov har slutat i tårar och panik. hm, väldigt svårräknat om man inte helt enkelt bara säger alla.
likaså blev pluggandet igår, bra!
det kändes som jag satt och pluggade hela dagen, vilket jag inte riktigt gjorde. men jag förstod ingenting, kändes det iallafall som. gah, när jag hade läst kapitlet en gång var jag tvungen att gå ut på en promenad med pappa för att få lite ny energi, ork och fått ha prata av mig jättemycket. när vi kom tillbaka blev det ännu mer pluggande, tills jag helt enkelt inte orkade mer alls, så jag gick och la mig. spännande dag, not! NO är nog bland det värsta som finns, jag fattar aldrig någonting. kanske beror det på våran lärare? hm, kan vara så.

idag då, ja skolan var väl ungefär som vanligt. förutom att vi fick tyskan inställd eftersom inte våran lärare kom, skönt! engelskan var fruktansvärt sooooft. var utan lärare, eftersom hon satt utanför och pratade betyg med elever. fick även ett fysikprov avklarat, hur det gick får väl visa sig.. hmmm, får hoppas på ett g iallafall! haha.. åt fisk med cornflakesöverdrag till mat, blä. okokt potatis till dessutom. och amanda kallade mig för seg, eftersom vi satt ensamma kvar med fyra lärare i hela aulan. hon kallade mig dessutom snobb, blä på henne. endast för att jag håller glaset och håller lillfingret rakt ut. så kan det vara. efter maten blev jag klar med bilden, skönt!
sen var det luciaövning efter skolan i några timmar, som gick lite halvbra och var otroligt seg. det blev inte bättre av att jag måste stå brevid en tjej som inteinteinte kan sjunga (kören skrattar åt henne eftersom hon sjunger solo :/), och sjunger högst av alla. och till saken hör den att hon inte ens kan texterna. blä.


nu orkar jag inte skriva mer, otroligt spännande inlägg, nej. men jag skriver för att komma ihåg dagarna :P

puss!

lussekattsbak

haha, den här dagen har det inte blivit mycket med.
jo förresten.. jag, pauline och nellie bakade lussekatter. det blev dock en oerhört.. ehh.. intressant bakning.
slutade med att jag sprang iväg jättetjurig och ledsen med mjöl i håret, vad kunde det bero på? jooo, mamma! gahhh. osmart gjort att slänga en mjölig lussekatt i håret på mig, jag som är så långtjurig. haha, jag var tjurig JÄÄÄÄÄTTElänge efter det. men nu är jag iallafall glad :)

var i kyrkan och tittade på nellies o deras luciatåg förut också, så mysigt och sött! naawwww.

skulle gått ut med pappa ikväll också lovade jag imorse, men nu orkar ingen av oss, så jag ska ringa eric istället :) haha..

ao, så nu ska jag gå och ringa. pussohej!

9 december

godmorgon!
vaknade för en liten stund sen. skulle egentligen följt med mamma och pappa på möte i bolum, men jag kände att jag behövde sova lite mer, så jag fick stanna hemma.
ursäkta att jag inte la in några bilder igår som jag sa, men jag la in lite på bilddagboken istället. man måste ju ha lite uppdatering på båda ställena :) hur stavas det? ställerna? ställena? hmm.. fundera på det, du.
jag ska nog snart ta och äta lite frukost, är verkligen inte sugen. men man måste ju såatteeee :)

förresten är det ju andra advent idag, det hade jag helt glömt! whops. får tända ljuset sen när jag sitter och äter frukost. måste även öppna min chokladkalender, har inte gjort det på många dagar nu. fy på mig.

ska försöka komma ihåg att uppdatera lite senare igen.
ha en bra dag, puss!

smålands storstad

whaaa, jag tror jag svimmar av värmeslag eller något. haha, okej det kanske var lite överdrift i den meningen. men det är fruktansvärt varmt här! kanske borde jag ta av mig fleecefilten som jag sitter invirad i? smart idé, annie!
sådär, av. genast lite skönare!

gårkvällen blev mycket mysig hos bella m. familj med tonår och bakade julgodis, blev även idol-tittande. jag visste inte vem jag hejade på, men jag är glad för maries skull :) grattis till henne! hon är sjukt duktig.
godiset blev gott, vi lyckades med kolan! wohoooo

idag åkte jag till jönköping med familjen och hälsade bl.a på min syster emelie som jobbade på a6, inne på ur&penn. jag var nog inne hos henne över fem gånger, hahaha. kändes lite dumt efter ett tag. jag hittade iallafall några julklappar, så nu är jag lugn. vi åkte även förbi mediamarkt, oooouuuh vad mycket grejer! pauline gjorde nog en av personalernas dag. hahaha, massagestolar <3 där köpte även mamii and papiii julklapp till mig, fast det vet inte jag, absolut inte :) dessutom fick jag reda på att jag hade 400kr mer på kontot än vad jag trodde, haha.. jag hade egentligen ingen aning om hur mycket jag hade, men jag chansade. på 400kr för lite dårå, så jag blev muuucho glad! jag tänker inte dricka colan som finns och köpa utanför IKEA mer iallafall. stort minus på den eftersom den var äcklig, och dessutom fick mig att spy. så, stort minus till den!

ikväll har jag tittat på junior eurovision song contest med mamma ibland, pappa ibland och nellie ibland. haha, ingen orkade titta hela tiden. grattis till frida sandén som kom åtta iallafall. och grattis till vitryssland som kom etta :) alla systrarna sandén sjunger så otroligt bra!

efter den här dagen kan jag konstatera att man får sjukt ont i fötterna, benen, höfterna och ryggen efter att ha gått en hel dag utan inläggen i skorna på a6. uhh, det känns vill jag lova!

kommer ett inlägg snart med lite bilder, håll ut :)

annie against rädslan ;)

efter lite velande om ifall jag skulle klara av att gå iväg till skolan gick jag iallafall iväg, det fick gå så länge jag klarade det helt enkelt, tänkte jag. eftersom jag hade varit borta två dagar, och hade två prov, en inlämning och en redovisning att göra i skolan idag så vore det bäst att klara av dagen!
första lektionen fick det bli redovisningen för min del, höll ett tal. hahaha, åh. okej, det gick väl kanske bättre än förväntat efter alla tårar och paniktankar, men ändå inte överdrivet bra. min lärare sa iallafall att det var jättebra av mig, så.. JAG VANN MOT RÄDSLAN! känner mig nöjd, även om det kanske inte gick överdrivet bra :)
lämnade även in so-uppsatsen på morgonen, får väl se hur det gick med den. haha, jag orkade verkligen inte anstränga mig.. har haft så mycket!
efter det hade vi engelska, tittade klart på filmen meet the parents. åhhh, den är kul!
sen var det tyskaprovet som gällde, min lärare var söt och förstod mig när jag sa att jag inte hade hunnit öva och så. hon förstår mig verkligen! gick väl lite sisådär. får hoppas på det bästa :)
efter maten hade vi no, gjorde färdigt nästan alla uppgifter. sen var det gympa, som inte jag och erika var med på (min mage!) så vi fick sätta oss och plugga istället, och så blev det. matte! efter gympan hade vi matteprov, hahaha... gick nog inte så jättebra :D men jag överlever. matte är inte hela världen. sen var skoldagen avklarad, och jag lyckades vara kvar hela dagen även om det kändes som magen höll på att ge sig totalt under matteprovet. höll ärligt talat på att ge upp efter halva provet, pga den där himla magen!

förresten, igårkväll var jag på min lillasysters luciatåg, så grymt sött :D haha!

näe, nu ska jag gå härifrån. ska snart till tonår, vi ska till bella och dom och baka julgodis! mmums :D

puss

hicka

härmed kan jag konstatera en sak.
hicka är fruktansvärt jobbigt!

haha, vet inte varför jag har fått hicka. brukar alltid få det när jag har druckit kolsyra, men det har jag ju inte gjort! skumt.
jag brukar tycka det är äckligt med hicka, men idag är det ännu värre än vanligt eftersom jag har så ont i magen också :P hahaha..

men jag lever iallafall!
jag är sjukt trött. måste sova. nej, jag måste göra läxor! nuuuu.... ta tag i det nu, annie!

fadder

jag tittade precis på Oprah Winfrey show på trean, Bill Clinton var där och pratade om sin bok "att ge".
De pratade om en tjej som jag dessvärre inte kommer ihåg vad hon hette, när hon var elva år tror jag det var, så hade hon iallafall skänkt sjukt mycket pengar, av sina egna sparpengar! hon hade kommit ner till sin mamma och sagt "mamma, har vi något frimärke?", utan att dom visste vad hon gjorde. hon hade senare startat en insamling där andra människor fick vara med och hjälpa till, skänka pengar.
Tidigare på dagen när Clinton skulle till Oprah Winfrey hade han besökt tjejens skola, men ingen visste något!
så hela skolan hade samlats på ett o samma ställe, så hade han ropat upp tjejen på scenen och beundrat henne, sen sa han att hon skulle följa med honom till Oprah Winfrey show direkt för att prata om vad hon håller på med.
Det var känslosamt, jag blev riktigt berörd av att se när hon berättade om vad hon hade gjort och skänkt massa pengar till människor som behöver det bättre.
Jag vill också! Jag vill bli fadder. Helst nu på en gång, men det går inte riktigt nu. MEN, en dag SKA jag bli fadder. det lovar jag! Jag vill kunna hjälpa till på något sätt, så det ska jag verkligen.

Nu känner jag mig verkligen motiverad till att skriva på min so-uppsats om fattigdom, som ska vara inlämnat på fredag. perfekt att jag såg det här nu ju, då blir jag glad och vill skriva om det!
så nu ska jag gå och göra det. eller, äta lite först.. har inte gjort det än :P


pussokram, ta hand om er och hjälp gärna till ni också, det hjälper verkligen! /a


bakbilder ;)

det är inte rättvist.
bara för att jag hade en så otroligt bra dag igår, så mår jag självklart dåligt idag. har jätteont i magen, gissar på mensvärk. jag önskar att jag var en kille, åhh.. det känns som knivar i magen, ibland. plus att jag mår jätteilla.
det blev därför ingen skola för min del idag, jag vill inte missa mer nu! efter det här SKA jag vara i skolan varje dag fram till lovet, jag ska ska ska.

igår hämtade vi min syster i skövde, när hon kom med tåget. sen åkte vi hem igen och bakade pepparkakor.
vi (jag, emelie, pauline och nellie) satt med massa mjöl i våra ansikten, tomteluvor, lyssnade på julmusik och bakade samtidigt som mamma sprang runt med plåtar, haha stackare :)
det var iallafall väldigt kul, det blev även så att jag råkade skämma ut mig lite genom att ha format degen som en stor klump längst ner, o sen tryck på degen längre upp så att det blev som en lång, tjock korv. (syns på bild längre ner) jag tänkte dock inte på vad det såg ut som... ehhh. sen lyckades jag med att röra handen fram och tillbaka, och kläckte ur mig :
- åhh, det här känns som en såndär.. eehh..en såndär.. vad heter det nu igen?

alla skrattade, och trodde att jag menade en snooopp. hahaha, jag menade inte det :( jag menade en joy-stick. åh, vad man kan klanta till det. men nu ska jag titta på tv lite, sova lite kanske. äta också kanske. sen ska jag börja med läxor!

hähä, nu var jag tjuvaktig och smög mig in på min systers användare och snodde några bilder, eftersom inte jag tog några igår..


image146
emelie glaaaaad ;)

image147
syster pauline med mjölig näsa!


ehhh, min JOY-STICK. ingenting annat.


vi kan vara söta, haha. men håll i er......


.....vi kan vara fula också!


PEPPARKAKOOOR!

image153
emelie är i full gång ;)

image154
pauline och jag.

nu ska jag äta, kram!

glad dag!

den här dagen har varit bra, väldigt bra faktiskt. jag kan dock inte säga varför, men jag har varit glad. på humör! oj, ovanligt. jag har dessutom klagat otroligt lite känns det som :D åh, vad skönt det är att vara glad på allt!
jag vaknade med jätteont i magen, vilket jag även somnade med igårkväll. men jag gav mig sjutton på att jag skulle klara skoldagen, så jag tog mig i kragen och jag klarade det banne mig! det mesta har blivit mycket bra idag. dock inte för min älsklingserika.. åh, stackare <3 gillar inte att se dig ledsen. jag vet inte heller vad jag kan säga till dig, det är så svårt i sådana situationer. men jag hoppas du förstår mig!

det är skönt att göra goda gärningar, det är skönt att vara glad och trevlig mot människor, samtidigt som man förhoppningsvis glädjer en annan människa så blir man så otroligt glad själv! jag älskar att vara snäll mot människor, tror dock att jag visar det alldeles på tok för sällan.

hade luciaövning idag i skolan, gick bra. haha! sen hade vi tyska där vi började skriva dialoger som ska spelas upp på fredag (vi får göra det nästa vecka eftersom jag har tyskaprov på fredag), vi fick också komma ut och prata med våran lärare om betyg. hon sa att jag egentligen verkligen är en MVG-elev, men att hon vet att jag har haft det jobbigt och inte får känna så mycket press. så hon sa att vad som krävs av mig är att jag slappnar av och läser igenom lite grammatik i boken och låter allting falla på plats, så skulle jag få ett mvg. haha, frågan är ju bara hur det kommer gå.. är nöjd med mitt vg också :) hahaha, i dialogen vi skriver iallafall så ska jag vara morfar och komma in på ett hotell (i alperna, i tyskland.. vi skulle på skidsemester) med en badring och säga typ "ååh, äntligen här i egypten!" gah, pinsamt ju.. :P

sen hade vi engelska, tittade på en film som jag såg senast för typ en veckasen. haha, kul! meet the parents eller vad den heter. kul är den!
efter det var det no, och vi jobbade jättebra ;D nästan. jobbigt att en uppgift är a-ö.. haha!

sen var det maaaaat...TACOOOOOS! mmmums. det var inte fel alls :D med chips dessutom, glad annie!
sen hade vi bild, pratade med eva litegrann om betyget. får hoppas på ett vg nu, men jag får väl inte ha för höga förväntningar.. haha!
efter skolan gick jag och spelade klarinett, brabra! jag var glaaad och mådde bra. åh :D

nu är jag hemma och sitter här, ska snart äta hoppas jag. sen ska vi baka pepparkakor! ÅÅÅÅHHH JUL!

sen kommer min älskade storasyster emelie hit och ska vara här till på torsdag kväll.

äntligen ska jag få plockade ögonbryn igen! HAHAHAHA, det är bara därför jag vill att du kommer ;) mouahaha.

näe nu ska jag äta! kramkram.

image145
hahaha, jag mitt uppe i lussebullsbaket förra året ;)

kortkort inlägg

får bli ett jättesnabbt inägg här.
har inte kunnat skriva något idag, för vi har varit i mullsjö och firat min kusin som har fyllt arton :) grattis!
mitt kusinbarn ebba var där, så fruktansvärt söt! ett halvår typ, eller något. ÅÅHHH!

nej nu måste jag sova, skola imorgon för första gången på två veckor :P haha.. läskigt

kommer bilder någon annan dag.

kram /a

bowlingbilder

image131image132
















Bild 1 (stora). självklart är det hästen (eh, så stolt över det är jag inte, men det är väl så jag lär bli kallad när jag bowlar nu för tiden :P) själv på bild, haha!
bild 2 (stora). bitchpose a lá annie, eller något. haha!
bild 1 (liten). bella the bowler ;) hahaha.. okej, så får hon kallas :P
bild 2. dubbelhaks-erika med kexchoklad!
bild 3. erika bowlar!
bild 4. bellaaa bowlar.
bild 5. bellas tröja ;D
bild 6. Lisa i det andra laget bowlar!
bild 7. det blev discobowling :D
bild 8. resultatet efter ett tag..
bild 9. kusin jimmy posar i discoljuset ;)
bild 10. resultatet efter alltihop, grym jag är. hahaha!

städning

hejhej.
ställde klockan imorse, och sprang upp direkt invirad i täcket för att titta på julkalendern, det får man inte missa. definitivt inte första avsnittet! vet inte riktigt hur det verkade, svårt att säga efter bara en kvart ju :) men den blir säkert mysig!
var tänkt att jag skulle städa idag, och jag har faktiskt börjat! (kors i taket, skulle de flesta som känner mig säga)
alla kläder är iallafall upplockade ;) men självklart kommer de onödiga sakerna emellan, eftersom de är mycket roligare och jag HATAR att städa. dock är det en underbar känsla efteråt, då känner man sig så stolt!
måste få upp ljusstaken idag, så jag måste städa.

åh, jag måste nog fortsätta nu. jag har en förmåga att ALLTID skjuta upp allting jag ska göra, läääänge...

RSS 2.0