WOW, här uppdateras det!

Haha, nu var det galet längesen men jag tänker inte ursäkta mig eftersom jag bara skriver när jag har lust :)

Nu har höstlovet snart gått och det har faktiskt varit riktigt skönt, såntdär "göra-ingenting-bara-vara-hemma-och-slappa-sönder-lov". Och det uppskattas, tro't eller ej!

Nå, vad har hänt då?
Helt ärligt kommer jag inte ihåg allt. Det har nog hänt en heeel del. Bland annat The Church som var i Falköping förra helgen. Min syster var även uppe då och det är sååå GRYMT roligt när hon är uppe! Jag älskar henne, det gör jag.

Sen har jag även gått och blivit en riktig Idol-nörd. Sitter och läser idol-bloggarna och tittar på alla videoklipp om och om igen. Det känns inte riktigt som jag. Det känns inte rätt. Men det är KUL! För en gångs skull är jag faktiskt riktigt inne i Idol. Dock tycker jag synd om min familj som tvingas lyssna på mitt Idol-skvaller dagarna i ända. HAHA!
Men ärligt talat, det är galet kul!

Nu ska jag gå och kika på tv:n igen. Skräll på den.

Har jag glömt säga att min syster fyller år idag? Ja, det har jag nog. GRATTIS PAULINE!

Är du nöjd nu när du har fått dig ett inlägg, Jonna? :D


vart tog mjölet vägen? i alla fall inte i mina muffins.

Hej och hallå!
Det var ett tag sen nu, ja. Illa Gunilla, som man säger.

Idag har det varit studiedag och jag har haft ganska tråkigt, om jag ska vara ärlig. Jag skulle varit med Åsa, men hon blev sjuk. Sen försökte jag tvinga med mig min syster till stan, men hon skulle till stan med sin kompis. Jaha? Och jag då?

Jag tänkte baka muffins, ställde fram alla ingredienser och slängde ihop smeten. NEJ, bakformar!? Vi hade inga. Cykla häcken av sig ner till affären och köpa. Kom på när jag cyklade hem att jag inte ens hade satt på ugnen. Smidigt! Klickade i smeten i formarna, funderade på varför det blev så få muffins mot vad det hade stått i receptet att det skulle bli. När jag tänkte ta ut mina muffins kom jag på varför.
JAG HADE GLÖMT MJÖLET! Fattar ni? mjölet. Typ den viktigaste ingrediensen. Och den glömde jag. Åh. Irritation!
Behöver jag ens nämna att jag inte ens åt någon utan slängde dom?

Efter ett tag fick jag med min min syster till stan, jag köpte ingenting men var grymt sugen på både några koftor, några jeans, några mössor och någon halsduk. Haha, beslutsångest. Därför blev det ingenting! Förutom mat på donken... för första gången på lääääääääänge. Jag har inte ätit där sådär "bara-för-att" på några år, endast sådär "semester-mat" med familjen. Haha! Men gott var det. Eller, hm. Jag tycker egentligen inte att det är gott. Fast, idag var det gott.

Åh. Nu svamlar jag! Bäst att avsluta.

Tjing


RSS 2.0