tjejfinal och julkalender

OJ, det BLEV andreas som fick åka idag.. det trodde jag aldrig, hur mycket jag än har hoppats!
så, det blir en tjejfinal. marie och amanda, jag håller inte direkt på någon längre.
amanda gjorde ett SÅ bra och känslofyllt framträdande med låten hallelujah, missade ni det, huujj.. då har ni gått miste om något ;)
både jag, mamma och pauline satt och nästan grät. eller, mamma grät inte nästan. mamma grät.
haha, sån tönt hon är :D hon gråter alltid till grejer på tv, haha!

tror jag måste sova snart, för jag måste följa traditionen att ställa klockan för att titta på julkalendern som börjar klockan nio imorrnbitti, får inte missas! första avsnittet ju. åh, snart är det jul. jag längtar verkligen, så himla underbart. jag gissar att det är många fler än jag som längtar. och längtan får vara i 24 dagar till, sen är det! åhhh.
nu hoppas vi bara på snö också, annars blir det ingen riktig, traditionell julafton. får inte vara som förra året! besvikelse, tyvärr. det här året ska det bli perfekt :D

tror det blir riktigt kul, för min kära storasyster emelie kommer upp till oss och firar, ska bli riktigt mysigt. hela familjen samlad :)

nä, nu måste jag sova. ha det så bra! godnatt, puss&kram /a

bowling

okejokej, hahaha.. bowlingen gick inte alltför bra :D
vi var tolv personer tror jag, och vem kom absolut jättesist om inte jag? :D hahahaha.... grym jag är!
jag är bra på bowling typ varannan gång jag spelar, förra gången jag spelade gick det jättebra! haha, att man inte alltid kan ha tur, attans ;)
men några strikar, desto fler spärrar fick jag till. så helt onöjd är jag inte :D haha..

hästen som spelar med fel fingrar, det är jag det. och då går det som det går!
jag ser tydligen ut som en häst när jag bowlar, TACK, vänner! xD
och alla tycker att jag är skitkonstig som bowlar med fel fingrar.. jag spelar med tummen, pekfingret och långfingret. haha, jag har ALLTID gjort det, och jag kan verkligen inte vänja mig av med det. så ni får fortsätta skratta :) för jag lär mig aldrig det vanliga sättet, jag vägrar! det har gått bra hittills i livet ändå ;) haha!

näe nu ska jag springa och fortsätta titta på idol, hoppas på marie och amanda! vore grymt kul att se dom två i final!

kommer kanske upp bilder från bowlingen så småningom! håll ut ;)

/a

bowling!

sjukt intensiv dag, haha... kom nyss hem från coop, sista dagen. fick sluta tidigare.
ska äta nu, sen åka iväg till tidaholm med tonår och bowla. KUL!

nä nu måste jag äta så jag hinner med...

puss :)

lyxfällan, muhammed och kusten :)

snacka om att man är seg på kvällarna när man har praoat hela dagarna.. jag orkar inte göra någonting, har typ bara tittat på tv och suttit här.
tittade på lyxfällan förut, rätt "skoj" att se hur katastrofalt noll koll en del människor har på sin ekonomi, det är ärligt talat SJUKT! äe, dags för folk att lära sig hålla koll på sina pengar, kanske?
ja, det kan ju vara en bra idé iallafall!

förresten tycker jag att det här låter helt sjukt. har inte läst artikeln här.. men jag läste om det i tidningen på jobbet förut, huj.. hahaa, som det stod där så tyckte jag bara att det lät skrattretande.. sjukt :)

nej nu ska jag nog sova :) ska ta bussen 07.20 imorrnbitti, underbara tanke :) haha

image130

mysig bild från sommaren -05 när vi var och hälsade på våra kompisar i Hunnebostrand :)

*sprut*

mamma står och stryker och använder en vatten-sprut-sak för att det ska bli lättare..
nellie: mamma, kan du spruta sånt i mitt öga?
mamma: *sprutsprut i ögat*
nellie: AAAAAJJEEEE! MAMMAAAA.. DET KLIIIIAAAAAAAAAAR!!!



hahaha, åh vad smart :D


krasch, senap överallt.

hejhej!
kom hem för en stundsen, har hunnit prata med min kära storasyster emelie i tällifååånen en stund. haha!
det blev rätt mycket skratt under samtalet..
"men ANNIE! sluta skratta!!! du låter som.... som... som ett missfoster!"
ohoj, schyssta klubben där ;)
har praoat idag, som vanligt. det var precis som vanligt, förutom att jag råkade klanta mig jättemycket precis innan lunchen. jag skulle bara ställa upp en enda vara innan jag skulle gå på lunch, o brevid där varan skulle stå stod det massa senapsburkar JÄTTEostabilt.. men jag var ju tvungen att plocka upp min vara.. haha. och PAAAAANG, krasch. så råkade jag välta ner en senapsburk (i glas!) som kraschade och all senap flög.. tillomed på mig, HAHA! usch, det staaaank senap överallt :D så det var bara att hämta grejer och skura, torka och allt vad vi behövde göra för att få bort stanken.. haha, usch säger jag bara!
sen gick jag och åt på donken iallafall! ;) mmmums. sen hade vi inte så mycket att göra, så alla praktikanter (vilket är typ ALLA där.. jag lovar nästan att vi är fler praktikanter än anställda :D haha) okej, nej men typ sju av oss kanske.. stod och spelade nalle phu spel på såndär automat... hahaha :D såg säkert skitbra ut!
när jag slutade kom amanda till bussen, för första gången på ett tag. så jag fick sällskap hem iallafall :D mycket trevligt!

nej nu ska jag gå och äta, ha det så bra!
puss :)


tabbe.. ;)

ärligt talat, snälla anonyma människor. VARFÖR?
hur värt känns det att skriva sånna kommentarer?
jag hade tagit åt mig sjukt mycket mer om du hade skrivit ditt namn, så om det var det du var ute efter, synd att du inte vågade stå för vem du var :) haha tönt.

idag gick jag och tänkte på min klarinett, och kom på att i inlägget jag skrev igår om min klarinett skrev jag att jag fick ont i vänstertummen för att jag hade hela klarinettens tyngd på den.. självklart är det högertummen :P haha, tabbe annie :)

idag var jag på coop iallafall, adam var också där. mycket roligare med sällskap! vi fick göra det vanliga, packa upp varor. men det är kul ;) haha..
näe, nu måste jag gå! måste sova, uhhh..

ha det så bra allihopa :) puss!

emelie, älskade emelie!

Haha, min älskade storasyster Emelie klagade på att hon inte lyckades hamna på någon bild i typ förrförra inlägget, så nuuu... nu bju'r jag på en sjukt snygg bild på mig och henne för maassa årsen!
jag ser iallafall grymt liten ut. haha!

image129


klarinett, eller inte?

hej allt folk (eh, alla ni som läser min blogg, ni är FÅ! haha :D), hoppas ni har det bra!
det har iallafall jag, jag mår bättre nu. mår dock fortfarande lite illa, men jag får hoppas att det har gått över helt till imorgon :)
jag har verkligen inte gjort något nödvändigt idag, bara suttit och tittat på tv typ. lyckades se slutet på en nicke nyfiken-film. naaawww, kommer ihåg att jag läste böcker om honom rätt ofta när jag var liten! och slutet var förstås lyckligt, så gulligt :) sen tittade jag på date movie, som även den gick på canal+, den var rätt rolig, men äcklig ibland. haha! sen tittade jag lite på dr. phil, men pappa ville hellre titta på hockey, så jag lämnade över tvn till honom eftersom jag har tillbringat större delen av dagen där, jag gick in och spelade klarinett på mitt rum istället. jag är grym ;) haha.. kanske inte riktigt. jag måste börja öva lite mer tror jag. men jag har iallafall spelat på musikskolan i hmm.. sex år om inte mer tror jag. rätt bra ändå ju ;) jag har dock börjat få RIKTIGT ont i vänstertummen, det kommer efter bara några minuters spelande.. jag håller ju liksom uppe hela klarinetten med vänstertummen, och det är inte bra. efter att jag har spelat klart så skakar hela vänsterhanden och tummen gör skitont, det är iiinte bra. ändå har jag sånt där gummiskydd på "tumhållaren" så att det inte ska göra så ont... hmm, något skumt är det. får väl se hur jag gör med mitt klarinettspelande, det är kul, ibland.. det går i perioder. ibland tycker jag att det är skiiiittråkigt, men ändå känns det kul att kunna spela. hmhmhm, jag får fundera vidare på den saken. för det vore ju inte så bra om jag typ "spelar sönder" tummen, det kan man säkert inte ens, men det gör ju asont :P

image128
min älskade klarinett <3 ;)

dans, jag säger då det.

image127
om några kan dansa, då är det jag och mina vänner!
bella, åsa, erika och jag.

kika vettja ;

http://www.elfyourself.com/?id=9616807633

håll i er.. det kommer bilder!! :O ;)

oj, snällt att jag lovade och inte höll det, förlåt om det är någon som sörjer ;)
jag fick stanna hemma från coop idag, för jag misstänker att det är något skumt med min mage.
den känns jättekonstig, o så mår jag jätteilla. inte bra, inte bra. kanske är det vinterkräksjukan som närmar sig? näe, jag hoppas inte det. stannade iallafall hemma, för säkerhets skull. inte så kul OM det nu skulle vara vinterkräksjukan, så kanske jag smittar massa kunder, och det vore verkligen inte bra. så jag har legat och sovit hela morgonen i soffan, nellie bäddade ner mig så sött med filten hon hade haft på sig innan hon gick till skolan!
helgen då? ja..i lördags förmiddag åkte jag och min syster ut till missionshuset (kyrkan) i brobacken, träffade lite andra människor där och så pratade våran pastor om dop med oss, eftersom ingen av oss är döpta.
människor brukar reagera väldigt stort när jag säger att jag inte är döpt, ingen förstår varför. haha, men jag är faktiskt barnvälsignad! eftersom jag är uppväxt i en kristen familj så valde mamma och pappa att jag och mina systrar skulle få välja själva när vi blev äldre om vi ville döpas istället. många kristna som gör så..
jaja, på kvällen åkte vi till light i varnhem (jag ÅNGRAR att jag inte åkte till church i falköping, eric var där :( men det visste inte jag), jag kände mig en aning missplacerad från början. men det blev bättre med tiden, efter mötet satt jag med mina vänner och skrattade, MASSOR :D haha, jag har alltid så kul med er!

Henke, våran pastor då.. han var också i varnhem på kvällen, så sa han typ "ja, vi var ju i brobacken i förmiddags och pratade om dop, nej doping.. eftersom jag hade sett på annie att hon hade börjat se väldigt biffig ut på senaste tiden, så vi fick ta ett snack där.." haha, kuldär!

I söndags åkte jag med den hemmabodda (haha! inte emelie alltså) familjen till stan, nellie fick träffa tomten.. Jag fick träffa (EMELIE, OM DU LÄSER DET HÄR.. så skriver jag det för din skull :D) Ola (jag nämner inte efternamnet!). haha! ;) lite internt sådär.. en t-shirt från h&m fick följa med mig hem, en lila med svart mönster på. eller om den är svart med lila mönster på? haha, kommer inte ihåg. sen kommer jag inte riktigt ihåg vad jag har gjort mer, men NU ska jag lägga in lite bilder tänkte jag. håll i er ;)



okej, det blev ganska många bilder. haha!
1. jag praoar ju på coop forum, och har därför fått en urläcker orange skjorta ;) HAHA!
2. egokort i spegeln, haha..
3. jag och min söta syster pauline vid missionshuset efter "doping"pratet.
4. min knäppa katt sally!
5. mina vänner erika och åsa skrattar hejdlöst! det är ungefär så man brukar sitta med dom. moa i bakgrunden också!
6. min söta syster nellie, och min söta kusin alexandra som har klätt ut sig.
7. nellie och alexandra igen.
8. pauline, nellie och jag i bilen påväg till våra kusiner.
9. vi var vid morfars grav (jag har inte vart där på skitlänge!) och tände ljus. saknar dig! världen är bra orättvis.
10. mina vänner emma och bella efter mötet i lördags!
11. åsa efter mötet i lördags ;)
12, 13, 14, 15. jag... haha :P på sista kortet är min nya t-shirt btw!

nej nu har jag suttit och skrivit här alldeles för länge. måste försöka få i mig något att äta, igen!

puss :)

snöbild!

hejhej :)
hoppas allt är bra, det är det iallafall med mig!
var sjuk igår, eller jag vaknade med massa huvudvärk, så jag tog mig inte iväg till coop. tråkigt, men jag hade inte missat något kul sa adam idag :) haha, tur det!

åkte dit idag iallafall, och det blev kul :) jobbade med min storasysters klasskompisar.. haha, spännande ;)
packade mest upp varor och så, ingen större förändring mot vad jag har gjort förut, men det är kul. tur att man har sällskap bara, om jag hade varit ensam hade det varit sjukt tråkigt :P
jag missade dock min buss när jag skulle hem, den åkte precis när jag kom. gahh, så jag fick sitta ute i MINUSGRADER och såndär jobbig snö som bara blåste in i busskuren i över en kvart, huah! snacka om att jag frös om mina ben sen :P men jag lever, så nu ska jag inte klaga.
hann inte riktigt mer än att komma hem förut innan pappa kom och hämtade oss för att vi skulle åka till kyrkan på junior-avslutning. det var roligt iallafall! när vi kom hem tittade vi på idolomröstningen, lite förvånad jag blev när andreas och marie satt säkert! kul ju :D jag tycker att marie är bäst nu, så det var bra!

funderar på att lägga in lite bilder nu, har varit väldigt ont om det de senaste dagarna, fy på mig!

eller nej, jag orkar inte. tror jag måste sova, men det kommer imorgon, jag lovar!

image111
en mysig snöbild på mig och min favorit, åsa, kan jag iallafall bjuda på!

haha

http://www.elfyourself.com/?id=9574467461

ojoj, kolla här.. är vi inte otroligt snygga, jag och mina systrar? :D


prao på coop

förlåt för jättedålig uppdatering, om det är någon som sörjer eller så ;)
haha...
men jag har sååå långa dagar nu, så när jag kommer hem så orkar jag inte göra någonting!

praoar nämligen nu, på coop forum i skövde. haha! faktiskt rätt roligt, det är ju som tur är en till från min skola där, adam. har lärt känna honom nu, och det är bra kul! haha :)
orkar inte berätta något om dagarna, men vi har mest bara packat upp varor och sånt iallafall.

idag har dock varit en HEMSK dag, jag har haft sån otur så det finns inte!
det började med att jag tog bussen från skultorp ca halv åtta, för jag skulle spela klarinett på musikskolan i skövde klockan åtta (fick ändra tiden till det för att det skulle stämma), spelade i typ en halvtimma, sen gick jag snabbt ner mot stan för att ta bussen vidare till coop, meeen.. hann jag med bussen eller? NÄÄ! den åkte preciis när jag kom :( åh, så jag fick vänta ett tag tills nästa buss kom, men det var lugnt. mobilspel <3 haha.
kom till coop typ halv tio eller något, skulle börja åtta egentligen. började packa upp varor direkt :) jag orkar inte berätta om all otur jag har haft idag, men en sak kan jag berätta.
jag hade med mig en matlåda, med ris och kycklinggryta. locket hade dock spruckit, så mamma la den i en plastpåse så att det inte skulle läcka eller så.. när jag kom till coop, så hade maten tinat och såsen hade runnit ut i plastpåsen.. GAHHH, så jag fick stå och torka massor innan jag kunde värma maten. sen värmde jag min mat, och skulle ta burken och gå och sätta mig.. meen, SÅ TAPPAR JAG DEN! åh, den vek sig för att den var för mjuk, och ALL mat åkte ut på golvet.. jag blev så sjukt irriterad så näe, det går inte beskriva med ord. så det var bara att lägga sig på golvet och torka.. sen springa ner från lunchrummet snabbt och köpa kexchoklad, det fick bli min lunch. himla skit! och jag som trodde att jag skulle svimma av hunger och vattenbrist innan, huah! som tur var lyckades jag ta mig igenom dagen :) phu..

efter jobbet, klockan FEM(!!!!) kom mamma och hämtade mig o vi åkte till lidköping, de la gardiegymnasiet hade öppet hus. kollade på florist, det såg riktigt kul ut! åhh... jag måste försöka få lite bättre betyg bara, hmm..
nej nu orkar jag inte skriva mer, ska snart sova. tidiga dagar :( ska ta bussen tjugo över sju imorgon.. bläää!
men jobbarkompisarna är urkul :D speciellt en, hon är jättesöt och fick jättedåligt samvete av allt som coop slänger när det finns människor som inte har någonstans att bo eller inte har något att äta, helsöt är hon :)

näe, pusshej!

fega anonyma typer!

du fega anonyma människa som skrev att jag har världens mest egocentriska blogg, tjaadu... jag har inte mycket mer att säga till dig än att du kan ta dig i röven!
om det nu är så du tycker, så ska du bannemig stå för din sak och skriva ditt namn... TÖNT!
hur nödvändigt är det med sånna kommentarer? nä, precis. inte ett skit!
jag kan gissa vem det var som skrev det, och om det nu var du, så ja.. stick!

jag har den här bloggen för att JAG tycker att det är kul att skriva, och det känns skönt att skriva av mig ibland.
min blogg - mitt val av innehåll. eller är det inte så?
så fruktansvärt onödigt att hålla på sådär. och jag vet, de största bloggerskorna får sjukt mycket mer elaka kommentarer, stackare! förstår att det är svårt att låta bli att ta åt sig.
synd om människor som inte har något bättre liv än att dom måste klanka ner på andra. bra medmänniskor det där, mycket bra! jag blir så irriterad.
och om du som tycker att jag är världens mest egocentriska blogg kikar in här igen så kan ju du förklara för mig vad som gör mig så egocentrisk? pffff....


jaja, ikväll har jag iallafall varit hos pappas kompis i stan. åt mat o så, gott! tittade på deal or no deal, efter det gick jag och mamma ut o gick :) trevligt. sen gick vi tillbaka, mamma satte sig och spelade betapet på datorn, nellie låg i ett annat rum och sov, pappa och hans kompis satt och tittade på fotbollen och jag la mig och somnade i en av sofforna. haha, fy vad socialt!

en sak som jag har funderat på ett tag är varför nästan alla killar sitter och pratar med tvn när dom tittar på fotboll? :D hahaha... så himla fult!
"MEEEEEEEENNNEEEEEE, VARFÖR GÖR HAN SÅ!?" och blablabla, heela tiden :D
så sitter iallafall alltid pappa och hans kompisar när dom tittar på tv. hahah :P

uh, min hals har bara blivit värre och jag hostar hela tiden. så jag måste nog sova nu.

och ursäkta början på det här inlägget, inte riktigt meningen. men jag blir så besviken...

är min blogg verkligen så egocentrisk? :S

öppet hus

hejsan hejsan :)
det blev en rätt jobbig natt, svårt att sova. såå förkyld, ont i halsen!
o så vaknade jag imorse typ halv åtta eller nåt, när min syster var uppe och var jättestressad. haha, hon sprang runt här uppe och kunde inte vara tyst. usch, trodde aldrig att jag skulle somna om efter det, men jag lyckades :) när jag vaknade var det bara att göra sig iordning, sen åkte jag, mamma och pappa in till skövde för vi skulle på öppet hus på ett av gymnasierna i skövde. tittade inte på så mycket, kom jag på nu! haha :D har redan varit på massa sån gymnasieinformation. verkar som det blir handel för min del, lite jobbigt eftersom båda mina storasystrar har gått det också. haha, folk tror att jag väljer det bara för att dom har gått det. gahh, såäreinte!
på onsdag ska jag till lidköping, de lagardiegymnasiet eller hur det stavas. ska kika på florist, om det kan vara något för mig.
ahja, sen gick vi ner till stan. jag köpte skor :) kollade i nästan alla skoaffärer i stan, sen orkade jag inte mer så jag köpte dom bästa av dom jag hade sett. haha, på din sko fick det bli :)
sen åkte vi hem, och nu sitter jag och dricker kaffe och äter klementin. haha, gott!

sen ska jag följa med mamma och pappa in till deras kompis i stan, för min systers kompisar kommer hit och firar henne ikväll, och då får inte vi vara hemma :P möhöö.. ajajaj.

tips på gymnasielinje, tack!

näe, nu orkar jag inte skriva mer. känner att det var längesen jag la in bilder här också. kanske tar bilder ikväll, får se :) pusspuss!

öroninflammation?

för det första, så upptäckte min mamma och syster förut att det står "mitt" två gånger på min header. haha, inte meningen ju! ska göra en ny någon dag, när jag orkar..

åh, usch.. jag har ingen matlust alls.
dessutom kan det vara så att jag har fått öroninflammation.
har verkligen aaasont i ena örat, kan knappt le utan att det gör ont. och tugga eller bita ihop ska vi inte ens tala om.. ueh.. om det inte har blivit bättre, eller om det har blivit sämre imorgon så får vi åka till sjukhuset och kolla upp vad det är, fuuun!
dessutom är det öppet hus på gymnasierna i skövde imorgon, så dit måste jag! sen ska jag titta på skor tror jag.
näe nu ska jag gå och titta på idol :)

ha det så bra, puss!


sjuk

hej hej!
tänkte skriva igårkväll, men jag vet inte vad det var med mig. min kropp skakade aaaaasmycket hela tiden, det gick inte sluta. och tårarna bara rann, dom gick inte heller stoppa. asäckligt var det, eftersom jag inte kunde göra någonting.
sen när jag skulle gå in och lägga mig var jag jättenära på att spy, men som tur var klarade jag mig undan från det när jag försökte lugna ner mig.. näe, det var verkligen asläskigt. har aldrig varit med om att skaka så fruktansvärt mycket förut. jag kunde typ inte ens skriva på tangentbordet när jag satt här :S hmm.. nu är det iallafall borta, och jag hoppas innerligt inte att det kommer tillbaka!
imorse när jag vaknade hade jag huur ont i halsen som helst, och hade sån där äcklig o jobbig hosta. o kände mig helt dålig, så jag klarade inte gå iväg till skolan.
himla skit, jag skulle hållt tal i svenskan OCH skulle haft tyskaprov idag.. åhhhh, jag ville ju verkligen och kände mig redo! varföööööör? himla skitskitskit.

den här förkyldningen kan gå och dö. jag har varit förkyld i typ fyra veckor nu, om inte ännu mer. och det har brutit ut och blivit jättejobbigt TREEE gånger. jag förstår inte varför. det är asjobbigt ju, gahhh.. nej nu får det vara slut på den här förkyldningen!

de två närmaste veckorna äre prao som gäller, ska vara på coop forum. haha, får väl se om det blir roligt :P hoppas kan man!

näe nu ska jag nog snart få mat, vet inte vad.. något som mamma har hittat på, kassler eller något tror jag att det skulle bli. gott!

pusshej


sur annie, MYCKET sur.

okej, nu är jag fruuuuuktansvärt irriterad. då är jag INTE rolig över huvud taget.
du kan verkligen gå mig på nerverna, du är sååå irriterande. ursäkta, men jag måste bara få klaga. du stör mig så enormt mycket. kan du sluta klaga på vad jag säger och gör hela tiden och tänka över dina egna fel någon gång?
det är inte alltid roligt att höra de där kommentarerna. jag vet inte vad som har hänt med dig. du har blivit konstig, fruktansvärt konstig. iallafall mot mig. kanske är det bara som det känns.
men du kan iallafall låta bli att säga de där kommentarerna och SLUTA KLAGA! för jag hatar det. när någon klagar sådär mycket, då blir jag sånhär... shit, jag måste verkligen sluta med det här nu. men jag blir så irriterad.
jag tror ärligt talat att jag börjar gråta när som helst, bara pga irritation. jag är så arg!
jag orkar inte med dig längre. jag tror att jag ska skita i dig, fullständigt.
ja, så får det bli. jag ska skita i vad du säger nu, jag tänker inte ta mer skit.
jag tänker inte säga att jag hatar dig, för det är ett väldigt starkt ord. men jag tycker verkligen inte om dig!


så, nu har jag fått skriva av mig litegrann iallafall.........

skönhetsoperation.

hejhej :)
blev inget inlägg igår, men ahja. lite dålig uppdatering har ingen dött av ;)
satt mest med läxorna igår. jag tröttar ärligt talat ut mig själv av alla läxor.
gjorde iallafall engelskaprov idag, tror att det kan ha gått rätt bra. iallafall första delen..

nu sitter jag och pluggar också. ska hålla tal om skönhetsoperationer i svenskan på fredag.
har knappt börjat... gahh. vet inte vad jag ska säga. TIPS!?

det ska ta minst fyra minuter, och mitt tar än så länge 23 sekunder. otroligt bra jobbat, annie!
nej, nu måste jag fortsätta.

meeeeeen, har ni några tips på vad jag kan säga så lämna gärna en kommentar.

vad tycker ni om skönhetsoperationer?

godnatt

jättekort inlägg här..

har varit borta hela dagen, det har varit helbra idag!
jättekul hos kusinerna.

nu ska jag sova.. godnatt!

"yes lord, yes lord, yes yes lord....."

hej och ursäkta för lite dåligt uppdaterat idag.
men jag har varit i stenstorp sen klockan halv tre tror jag, så jag har inte kunnat :)
kikade på innebandy och träffade folk, det ena av våra börna-lag lyckades spela till sig en andraplats! duuuuktigt av dom, grattis :D
mycket skratt har det blivit hela dagen. roligt!
när innebandyn var slut fick vi skjuts av pastor henkelibenk till kyrkan, vi satt fem stycken ihopmosade i baksätet ;) hahaha... "VI HARE BRA, VI HÄR BAK I BILEN OCH VILL EJ VA MÄ OM NÅN KROCK, dobidobidoo.. bidobidamdam, bidobidamdam, bidobidamdamdam!" satt vi och sjöng, och någon krock blev det inte heller för den delen! hahaha.
satte oss och fikade litegrann, klockan åtta började ungdomsmötet. kul var det, en ungdomskör från lidköping var där och sjöng, bra var dom!
gött möte, med en grym avslutande låt av kören. hahaha!
"YES LORD, YES LORD, yes yes lord, YES LORD, YES LORD, yes yes lord, YES LORD, YES LORD, yes yes lord. AMEN! *dansa aaaaaaaaassnyggt*"

HAHAHA, det var riktigt kul :D

efter mötet kom våran pastor som hade lovat att han skulle köra hem oss fram till pauline (min syster) o bah ;
- ah, du får ha det så bra då, pauline. hälsa hem till madde och gunnar, så ses vi förhoppningsvis snart!

pauline såg jätteledsen och rädd ut och sa ;
- meen :/ jaha... skulle inte du köra oss? :/ :/ :|

HAHAHAHA, då började han bara skratta... han är så himla härlig, han skämtar om allt! och ja, sen vet man aldrig med honom när han är seriös eller inte, det är läskigt!
men det var iallafall kul att se paulines reaktion.. HAHAHA!

nu ska jag sova, ska till min syster imorgon och sedan åka på kalas för min kusin, robin i habo :)

GODNATT! hoppas ni har haft det lika roligt som jag..


slut med pepsi.

okej, det känns som jag skriver här väldigt ofta. men skit samma :P
jag måste bara skriva det här för att ha det som "bevis" för mig själv om att jag ska sluta med en sak.

det är såhär, att jag äälskar pepsi. blir dock att jag dricker kolsyrat och sött alldeles för ofta mot vad jag mår bra av. så, jag måste sluta. NU! det får bli vatten till maten idag.

blev jättesugen på pepsi nyss och sprang till kylen, där det fanns pepsi... ajajaj. hade nog varit gladare om det inte hade funnits faktiskt. för nu gör min mage väldigt ont. den mår inte bra av allt sött jag äter och dricker varje dag.. gahhh.

mår jätteilla nu, det är INTE bra.

så, nu ska jag sluta dricka kolsyrat. iallafall på ett tag. hmm.. önska mig lycka till. för det lär behövas..


nu ska jag springa och duscha, hej!

snusmumriken, sedärja!

haha, jag gjorde precis ett test som jag hittade i en tjejs blogg.
testet var på norska och man fick reda på vilken figur från mumindalen man är ;) hahaha...

jag blev snusmumriken.


Resultat:

Snusmumriken

Du er Snusmumriken! Du er modig og rolig. Du er også selvstendig og kan ta vare på deg selv, men du er likevel venn med alle.

haha, det låter ju ganska bra ;)

image110

godmorgon

godmorgon!

eller, morgon kanske det inte direkt är. jag gick upp för ett tagsen, åt nyss frukost o så.
det är riktigt jobbigt, för jag gillar inte frukost. därför blir det väldigt svårt att uppskatta det som finns att ätas. usch, jag måste ta tag i det där.. måste börja lära mig att tycka om frukosten! det är ju faktiskt dagens viktigaste mål, eller är det bara något jag har fått för mig? haha.

eehhhmmm, erika ringde precis. tänkte ringa henne förut efter frukosten, men det blev inte så. haha ;) fy på mig! ahja, nu vet hon ju iallafall om det som jag skulle ringa och berätta för henne ;D
idag ska jag åka till stenstorp. först äre innebandyturnering mellan  massa kyrkor som jag ska kolla på, efter det är det ungdomsmöte i kyrkan typ :) det blir nog kuuul! brukar vara kul där.

nej  nu orkar jag inte skriva mer, puss.

vänner

det är sjukt, två dagar hemma pga kraftig förkyldning och jag tror att jag saknar ihjäl mig efter umgänge!
jag vill bara hitta på något, NU, med någon.

jag saknar mina kompisar, jättemycket verkligen. känn er träffade om ni läser det här!
vi glider bara ifrån varandra mer och mer känns det som. MEN, när jag inte träffar er på länge.. då saknar jag er verkligen. jättemycket. vi får se till att lösa det här på något sätt, tjejer. vi måste ta tag i våran vänskap!


och jag längtar efter gymnasiet.. jag vill dock inte gå i skövde, jag vill gå i någon annan stad. men ändå bo kvar här. jag orkar inte gå i skövde, man vet vilka de flesta är här känns det som. tråkigt! jag vill lära känna nytt folk.

jag vill komma till en stad där det bor många kristna ungdomar. det är svårt att stå upp för sin tro när man är ensam om det, nästan ensam iallafall. MEN, jag tror fortfarande på gud, och det hoppas jag att jag alltid kommer göra.
det är inte alltid man orkar ta till bibeln eller någon liknande bok när man är ledsen och allt känns skit, men när man väl tar tag i det, då känns allt MYCKET bättre.

jag skulle kunna göra vaaad som helst för att få fler kristna kompisar.

okej, det var inte alls det här inlägget skulle handla om egentligen.
men ja, nu vet alla det också.. jag är kristen!

ny bloggdesign

jisses, nu har jag suttit och försökt få till bloggen någorlunda snyggt.
vet inte om jag lyckades särskilt bra, men jag är iallafall stolt som lyckades lite ;D

headern ska inte vara så stor, men det var faktiskt den allra första jag gjorde. och nu orkar jag inte göra om någonting! det får bli ett senare moment, när jag orkar :)

haha, vad tycks om bloggdesignen nu? ;)

ja, det märks med all säkerhet att jag är nybörjare på det där. har faktiskt inte orkat bry mig om hur bloggen ser ut förut, och inte förstått någonting heller. men nuså, nu ska det bli ändring på det :)

hej!

blogghjälp.

bara för att komma ihåg det här, så måste jag länka till en grymt bra blogg, som troligtvis kommer vara till mycket hjälp under min bloggningsperiod.

http://designadinblogg.blogg.se/

det kan vara väldigt bra att komma ihåg den bloggen ;D

SNÖÖÖÖÖ! :D

vem var det som nyss skrev ett inlägg om att hon ville ha snö och jul?
jo, det var jag!

att julen kommer tidigare än väntat är svårt att ordna. MEN, vet ni i vilken stad det snöar?
JOO, HÄÄÄÄÄÄÄR! i skövde :D

åh, lycka. det är nog dock inte sådan snö som stannar kvar. det har inte lagt sig något på marken heller, men ändå.. det SNÖAR! och jag som nyss skrev ett inlägg om det, ååhhhh.. vad glad jag blir :D
nu längtar jag ännu mer efter julen!


image103
snodde en bild från google. såhär mycket snö är det dock absolut inte, även om jag önskar det.
nej, så bra har jag inte fått det. men man får vara glad för det lilla :)

åhhh.. snö!

jul..

godmorgon!

jag hade ju hoppats på att jag skulle orka gå iväg till skolan idag, men det blev inte så.
jag är lika slut idag som jag var igår, plus att jag har jätteont i magen idag också.
tänkte att jag skulle kunnat åka iväg och göra provet iallafall, men jag klarade inte åka iväg.
får göra provet nästa vecka istället förhoppningsvis! känns som att det skulle kunna gå bra iallafall.

vädret är tråkigt, jättetråkigt! vet inte riktigt om det regnar..
men, jag vill ha SNÖ! mycket mysigare ju.
ja, nu vill jag att det ska snöa och att det blir jul!
jag längtar verkligen efter julen. det är så sjukt mysigt!

image101
jag pyntade granen förra året, dagen innan julafton som vanligt! åh.. jag längtar

image102

haha, jag ser riktigt uttråkad ut.. det tar på krafterna att ha det mysigt ;)
julafton förra året. syster pauline, jag, syster nellie, syster emelie och söta farmor!


någon mer som längtar efter julen?



negativa tankar, förlåt :P

det är mycket som kretsar i mitt huvud just nu.
bland annat gymnasieval, jag vet inte vad jag vill gå. handel i skövde, eller florist i lidköping.
det är jobbigt, tur att jag har några månader på mig att tänka!
sen undrar jag ständigt VARFÖR jag alltid säger så onödiga saker.
jag vill att det ska vara som förut, då när du förstod mig. jag vill kunna ringa till dig och veta att jag inte stör vad det än är för viktigt du gör, jag kom nästan alltid i förstahand. okej, kanske var inte det så jättebra med tanke på hur det blev. men jag gillade det, jag var lycklig nästan hela tiden. det mesta av tiden iallafall!
du gjorde mig lycklig. när jag träffar dig blir jag lycklig.
helst av allt skulle jag vilja vara med dig JÄMT. skita i allt annat och bara vara med dig, då glömmer jag bort alla bekymmer och problem. synd bara att det inte går..

nej nu måste jag börja tänka positivt! imorgon ska jag klara mitt engelskaprov.

så nu ska jag gå och plugga röven av mig.

ha det bra, hej!

sjuk

det är långt ifrån kul att vara sjuk. jag orkar katten ingenting. även om jag inte ens har feber.
jag är helt slut. har inte gjort något vettigt alls idag, bara legat i soffan precis heeeela dagen. vilket liv.

jag får ångest av att vara sjuk, att vara hemma. men den här dagen hade jag verkligen inte klarat i skolan.

jag måste börja öva till mitt engelskaprov som jag har imorgon.
jag har en förmåga att skjuta upp allting, jag hade blivit bättre. men övningen inför engelskaprovet har blivit uppskjuten så pass. jag måste skärpa mig, NU.

så, nu ska jag snart gå och försöka börja läsa på inför provet, och så hoppas jag verkligen på att jag klarar ta mig iväg imorgon, annars får jag ännu mer ångest.

min frånvaro har bättrats sen förra året iallafall, det är positivt. hjälp, det här inlägget blev väldigt pessimistiskt, men sån får man vara ibland.

hejdå.

ullared/bua.

jag tänkte att nu när jag ändå är sjuk (är jääätteförkyld och helt och hållet slut! sov hela natten, gick upp tjugo i sju och duschade.. blev HELT slut av att bara duscha. kom fram till att jag inte skulle klara av att gå till skolan. somnade igen klockan åtta och sov till halv tolv, i soffan. haha :P) så kan jag kanske berätta lite om min ullared/bua-resa på höstlovet ;) men bara lite kort, kommer inte ihåg så mycket.

 måndag ; gick upp i rimlig tid, packade med mig det jag skulle. pappa som hade varit på jobbet kom och hämtade upp oss typ elva kanske, kommer inte riktigt ihåg. så åkte vi till ullared :) när vi kom dit åt vi på burger king, vrålhungriga! efter det gick vi i lite affärer utanför, sen gick vi in. bland alla galna tanter, och alla gubbar som ställer sig med kundvagnarna MITT i gångarna. om det är någonstans jag blir irriterad och inte klarar av att vara särskilt länge så är det DÄR! usch, klarar verkligen inte av ullared egentligen :P köpte inte speciellt mycket där, inga kläder överhuvudtaget.. bara en jacka, skön är den! annars bara lite smågrejer :) åkte därifrån, vet inte vad klockan var riktigt men.. vi åkte iallafall mot bua, när vi kom fram till jonna fick vi lite kvällsmat o så. satt och pratade, sen åkte min familj hem. jag och jonna satte oss och tittade på tv, sen somnade vi efter ett tag ;)

tisdag ; på dagen åkte vi till varberg. åt pizza, gick på stan litegrann :) trevligt . sen följde jag med jonna till tandregleringen, det gick på typ två minuter där inne.. haha, sen åkte vi hem igen. när vi kom hem gick vi ut o gick har jag för mig. på kvällen träffade jag eric :) vi var ute och gick i flera timmar, han och jag. haha! jättekul att träffa honom igen, den mysisen. hähä ;) får ses igen, tycker jag allt! snart. vi gick hem till jonna, som hade varit ensam dom timmarna vi var ute ;P haha. satt och pratade lite, sen gick eric och jag blev ledsen. haha, okej kanske inte riktigt. :P vi somnade iallafall sen..

onsdag ; jag, jonna och jonnas lillasyster nathalie åkte med deras pappa till kungsbacka, bowlade :) jättekul var det! och jag vann första serien ;) mouahaha. grymmis är jag! efter bowlingen åkte vi till kungsmässan, åt mat. buffé, SKITgott :D åt dock för mycket, så det blev lite jobbigt ;) senare åkte jag med jonna på luciaövning i väröbacka. när vi kom hem därifrån gick vi till jonnas kompis, danielle där det var massa folk :) tittade på film. jag fick dock så otroligt ont i magen så vi var tvungna att gå hem. gick och la oss nästan direkt :)

torsdag ; vi slöade hela morgonen och förmiddagen, orkade ingenting någon av oss. jag var på dåligt humör, kanske inte märktes men. haha, ajaj! danielle och johanna kom iallafall sen. senare kom även vaster och anton, vi spelade spel och sånt, kul! sen gick vi ut lite.. till skolan och tittade på innebandy, eller skulle tittat, men vi gick hem istället. jonna, jag och vaster gick hem till jonna igen. vaster spelade gitarr, och jag beundrade honom. hahaha! okej, jag VILL verkligen kunna spela gitarr. han försökte lära mig litegrann, haha! gick kanske mindre bra. men jag bestämde mig för att jag ska lära mig! :) sen vare dags för hemfärd. jonnas morfar körde oss till varberg, när vi kom dit såg vi att tåget mot göteborg var försenat, en halvtimma! jag fick panik, eftersom jag troligtvis inte skulle hinna med tåget från göteborg till skövde sen. efter många samtal till SJ kom tåget iallafall, typ 40min efter orginaltid :P men det var många resenärer som skulle vidare med samma tåg som jag, mot skövde/stockholm. så vårat nästa tåg hade som tur var väntat in oss! blev jätteglad, phu. sån lättnad :) hade blivit så jobbigt annars. jag kom hem ungefär samma tid som jag skulle gjort annars, gick och la mig!

skitkul hade jag i bua iallafall :) nu orkar jag inte skriva mer, ska kolla klart på filmen jag kollar på.

bilder finns i min bilddagbok :)

pusshej!

godnatt

alltså förlåt, jag ska uppdatera, snart..

men inte nu, jag måste sova. och hoppas på att jag kan gå till skolan imorgon också.
har en sådan sjuuuk mensvärk, och har för mig att det brukar vara värre andra dagen. så ja, jag får försöka bita ihop och ta mig iväg!

nu ska jag sova, godnattpuss :)

RSS 2.0