helg

igår när vi skulle in till skövde o möta jacob o martin, stog jag och erika o väntade på att åsa skulle komma o möta oss utanför pressbyrån på resecentrum.. det var lite långtråkigt, så jag stog mest o tittade runt på allt folk som var runt omkring (haha, mycket skumt folk det finns!) o helt plötsligt så står anna book där. hm, sorry.. men inte SÅ svårt att missa. oj, taskiga annie. men seriöst, hon är ju skitmkt större i verkligheten än vad hon ser ut på tv. haha, jag blev helt fascinerad eftersom jag typ aldrig har sett en kändis bara sådär på stan förut ;P haha.. händer inte alltför mkt sånt i skövde måste jag säga. så jag stog där o tittade på henne ett tag, sen kom åsa så vi sprang fram till henne och jag berättade den supercoola saken ;) haha. erika tyckte inte alls att det var coolt, bara för att hon typ jämt är i stockholm o ser massa kändisar. haha, jag har för katten inte varit i stockholm sen jag var under en meter lång :D nejmen, jag vet faktiskt inte när.. men jag var sjukt liten. kommer inte ihåg ett skit ;)
men iallafall, åsa tyckte att det var lika häftigt som jag (Y) jamenar, vi stog typ mindre än en meter ifrån henne ;)

vi stog där o väntade ett tag på att bankerydarnas tåg skulle komma, o när vi stog där.. så kom anna book förbi igen, och då upptäcker vi att det inte alls bara var anna book! det var ju sarah dawn finer och elin lanto också :D typ skitcoolt. haha, ännu mer fascinerade!

o sen gick vi iallafall ut o mötte jacob o martin, berättade den superhäftiga saken för dom ;) dom tyckte också att det var tufft ;D sen efter ett tag åkte vi hem. dom lämnade sina grejer hos mig, sen började vi gå mot bella.. mamma kom och hämtade oss efter ett tag.. så skjutsade hon oss dit. hos bellöpis var det trevligt :) tittade på talang 2007 o gojs, alltid lika kul :) spelade pingis också. jag typ ägde jacob, nästan inte alls. efter ett tag gick vi hemåt, det var läskigt! med dom samtalsämnena vi hade iallafall.. mamma kom o hämtade oss när vi hade gått en bit, vi kom hem.. tittade på a walk to remember. SÅ sorglig! älska ♥
hm, åsa åkte hem efter typ halva. skitans :( filmkväll i sommar? :D så jag fick sitta där o gråta själv när dom andra satt o tjötade ;) när den var slut, så tittade vi på ice age 2 :) haha, så kul! bara att jag hade riktigt sjukt ont i magen.. men jag överlevde :) sen när filmen var slut, var vi vakna i några timmar till, sen somnade vi.. typ fyra, lite senare tror jag. eh, intressant :) sov inte så jättelänge, men ah.. överlevde ;D idag har vi inte gjort mkt.. typ varit ute o så :) sen åkte dom hem vid fyra typ.. så gick jag hem, gjorde mig iordning efter ett tag o åkte till Susanne, min kusin som fyller 20 idag :) grattis! det var mycket trevligt. alltid lika roligt med hildingsson-släkten ;) host. haha! åkte därifrån typ lite innan nio.. hämtade pao, satte mig här, åt ett tag, tittade på tv, satte mig här igen :)

nejfy. nu ska jag sova..
men jag har iallafall haft en rolig helg hittills :) o imorgon blir det ytterligare ett kalas.. i habo för min kusin victor :) så vi åker till jönköping först ett tag, mysigt :)

menmen, ha det fint! pusshej ♥

fredag

nu sitter jag här, som vanligt ;)
gah.. jag hade ju tänkt på vad jag skulle skriva, så kommer Pao hem o stör o sjunger ashögt. haha, nu glömde jag :P

har iallafall precis stääädat, städat massor :) nu känner jag mig nöjd! mitt rum var nämligen som ett STOORT bombnedslag förut.
ska snart med bussen, vid tio i.. ska möta upp åsa, jacob o martin i skövde :) åsa från varnhem o dom andra från bankeryd.. vi ska till bella sen o grilla o så. sen ska jacob, martin o erika sova här :) det blir nog trevligt.

men nu ska pao prata, så nu får jag kila, så jag kan koncentrera mig :D

haj ♥

veckan

hm, längesen jag skrev nu.. men offcourse var iallafall mycket bra :)
mötet var inte riktigt lika bra som det brukar vara, men lovsången var braaao. visste vilka alla låtar var, då blir det mkt roligare :) åsa följde med mig på förbön, min första. vågade inte gå själv, så hon sa att hon kunde följa med :) så en tjej bad för oss tillsammans. helt underbart! var helt skakig i benen, o så helt plötsligt kommer min favoritlovsång! som jag har lyssnat på HELA tiden i någon vecka nu. under tiden jag står där, fatta hur glad jag blev eller! följde iallafall med hem till sagas moster när det var slut, sov där och sen tog jag, eric, kigge och saga samma tåg hem :) fast dom fick byta i falköping..
sjukt läskiga "tanter" med på tåget, helt onyktra, med varsitt skitlitet barn, i barnvagnar. den ena ville typ slå mig.. ellerja, hon såg skitsur ut, verkligen skitsur. fast jag inte hade gjort något.. o så lyfte hon upp händerna o slog knytnäven i andra handflatan, skithårt.. värsta smällen alltså :S och pekade på mig.. o så var hon påväg att gå in i min vagn, jag blev skiträdd o sprang därifrån o satte mig längst fram i min vagn istället. kände mig inge vidare trygg där iallafall :S usch.


jaja, skolan har iallafall varit helt okej i veckan :)
redovisade svenskan i måndags, fick sån otrolig panik så jag grät skitmkt. hade inte kunnat sova på natten heller för att jag var så orolig, rädd och nervös. jag bara vågade inte :s fy, så mesigt det låter. men det är seriöst HEMSKT.
Pauline (min svenskalärare) råkade gå förbi när jag grät som mest, o kom fram o pratade o så. eftersom det är henne jag har pratat med förut om att jag inte mår så bra o så.. så jag fick redovisa för en liten grupp istället sa hon :)
fick också reda på vad jag fick för betyg på redovisningen i veckan, VG med ett litetlitet minus. bara för att jag kunde ha berättat lite mer om saker jag nämnde, typ :P men i övrigt var det jättebra sa hon :) positivt (Y)

hm, så mycket annat har väl inte hänt.. :P
eller, jag orkar inte skriva mer xD  haj ♥

mamma och pappa :)

 (nej, pappa ser inte alltid ut så, rolig min på kortet bara)

jag måste bara skriva, lycka till idag på göteborgsvarvet, mamma o pappa :) jag håller tummarna för er! hoppas speciellt att pappa lyckas nå sitt mål att komma före mamma och under två timmar i år :o annars blir han SÅ ledsen.

jag hejar på er! ♥

lördag!

MAAAAAAAAH, idag är det Lördag, vilket innebär att det är OFFCOURSE idag, och där ska jag träffa eric o massa folk :D gaaaaaah, jag är nervösis. men det ska nog gå bra ;D

ska ta bussen som går 15.35, och jag har inte gjort mig iordning alls än! panik :)
men det hinner jag nog.

hade sjukt ont i magen imorse, alltså verkligen helt SJUKT. Kunde inte röra mig, hade vääärldens panik o bara typ skrek. svettades som ett as och usch, det var verkligen läskigt. var helt nära på att spy också, men det gick inte för jag hade ingen mat i magen! hm, magonten kan ju ha berott på att jag inte hade ätit på jääättemånga timmar. smart, annie! så jag åt lite, och tog två ibumetin, o sen var det nästan helt över :)
ska ta med mig ibumetin till bankeryd har jag bestämt.. japp!

menmen, jag får nog ta o gå nu, så jag hinner :P

ha det jättebra, haaaaj ♥


mmmmums

här sitter jag med mammas kanelbullar och ett glas mjölk! ÅH, jag bara älskar det.

jag dricker vanligtvis inte mjölk när jag är sjuk, fråga inte varför.. jag har fått för mig att jag får ännu ondare i halsen av det, fast jag inte ens får det. det är konstigt, jag vet, men det bara går inte dricka xD haha.
förutom när man äter bullar, då är det ett måste!

sitter och lyssnar på musik också :) madicken.. pilutta dig! haha, moget annie, mooget. men den är ju söt :)

min familj är iväg på tonår som är hos Hallbergs ikväll.. det är avslutning, så hela familjen fick följa med..
jag stannade hemma, tänkte att det vore smartast så jag blir frisk någon gång. tråkigt att missa avslutningen bara :/

haha, nu bytte det låt!
atom bomb - the blind boys of alabama  hahaha, värsta gubbarna som sjunger :D helskön låt ;)

menmen, snart är det Talang 2007. så det ska jag titta på, det är ett måste :) det är ju så kul!

haj ♥

:)

haha, ojdå. jag kom på att det kanske inte var en bild som visade hur kul och bra det är ;) men jag lovar, det är SKITBRA ♥


och folket som är där är skitbra. mmmmmmmmmmmmmm i love it :) så underbart!

:)

image34

ser det inte härligt ut?
det tycker iallafall jag.

offcourse :)

japp, offcourse i bankeryd imorgon :) nu är nog allt bra planerat. tror jag :o
åker tåg med åsa och erika, troligtvis fredrik också.. kommer fram till bankeryd 17.53 för att vara exakt ;) då kommer jacob, niclas, felix, albin o hm, jag vet inte vilka det är mer.. o möter oss vid stationen, hoppas jag.

umgås med dom först.. eric, kigge o saga kanske är med också. det får vi se :)
sen vid åtta börjar oc, i attarpshallen. gött! så mycket folk att det inte fick plats i kyrkan, haha.
är väl där med massa folk gissar jag, sen vid tolv åker åsa, erika och troligtvis fredrik hem med åsas mamma.. och jag stannar kvar :P följer med eric o dom till typ sagas moster eller vad det var, som bor i bankeryd :) sover där, så åker jag hem nästa dag. vill ju vara med eric så mycket som möjligt <3 , eftersom vi inte ses så ofta. så det fick bli så :)
tar tåget hem på söndag :) yäh. det blir nog super!

grekland!






Det är ju helt otroligt, vi åker om mindre än en månad. 10 juni! fy vilken längtan alltså :)
man vill ju bara iväg. nu på en gång! jag vill inte vänta, vill inte vara kvar här.

bara kunna softa och ta det lugnt i hela två veckor, och sen när man kommer hem så har man sommarlov!
det kan ju i princip inte bli bättre. STOR LÄNGTAN!
missar ju skolavslutningen, men det är bara att "tejka the pain", som jag och erika skulle säga :) haha!
åttans skolavslutning är ändå inte så jätteviktig.

för er som undrar, så är det resan till Thassos, Grekland med familjen jag pratar om. var meningen att emelie (min äldsta storasyster som inte bor hemma längre..) skulle följa med från början, resan var bokad o så, men efter vissa funderingar kom hon på att det vore bättre och lugnare om hon inte följer med, för hon är SÅÅ flygrädd!
men det blir med all säkerhet bra iallafall :)
var på samma ö 2003, samma hotell o allt :) men det gör inget, för det var så bra!

hm, sitter här nu och mår inte alltför bra. dumma sjuka! tycker synd om pappa, han börjar också bli sjuk nu :/ pga mig.. och han ska springa göteborgsvarvet imorgon och har sett fram emot det SKIIITlänge. han har ju så stora mål, att han ska komma i mål före mamma (som kom före med tre minuter förra året!) HAHA! okej, jag tycker synd om honom. men jag hoppas inte att han blir jättedålig, utan att han kan springa ändå :) annars får jag dåligt samvete. även om det inte är mitt fel men..
usch, jag fattar inte hur man orkar springa så sjukt långt! det är ju för sjutton 2,1 mil! MIL! jag blir trött efter 1km.. HAHA :) nej okej, kanske inte jätte. men lite ;) uh, sjuka föräldrar :'D jag ska också bli bra på att springa. HAHA, dream on, Annie!

drack nyss kaffe med maaassa mjölk i, usch jag gillar ju inte kaffe egentligen! varför dricker jag det? :S hm.. det har bara blivit så. sjukt konstigt.. men jag är iallafall lite piggare nu :)

mamma sa åt mig att gå och ta på mig kläder så jag kan gå ut en sväng, har ju inte varit ute sen i tisdags.. kanske är därför jag är så segt trött? ;) haha.

jaja, nu ska jag nog dra mig :)
ha det så bra, hej ♥


jaha..

aldrig får man några kommentarer.. fy vad tråkigt!

jag börjar fundera på om jag är så tråkig.

skäms.

sjuksjuksjuk..

fy katten vad tråkigt det är att vara sjuk.
jag har ingenting att göra!
har inte varit ute sen i tisdags.. när jag gick till och från bussen till skolan, yes!
vilket liv man får när man är sjuk :S VAD KAN MAN GÖRA!?
tips tack.

jag hatar att vara sjuk. speciellt den här veckan. offcourse på lördag ju! då kan jag bara inte vara sjuk.
jag får inte svika allt folk!


ska vara med massa folk jag inte har träffat förut typ.
från crossnet, yäh. internet xD haha! jag har bara sett dom i verkligheten förut typ. pratat litegrann med några av dom xD

bara massa killar och jag, åsa och erika tror jag. o fredrik skulle nog följa med också, men han är kille ;) haha.

o sen kommer jag träffa ERIC!!!!! blaaaaaaaaaaaaah. vad glad jag blir :'D jag får bara inte vara sjuk. fårfårfår inte!

hm.. ska nog gå och ta på mig kläder och sen gå ut o titta posten :)

o sen SKA jag hitta på något. frågan är bara vad...

om någon läser så vill jag ha TIPS!

yeahyeah, haaj

onsdag

jag är en dålig bloggare, jag vet :)
men jag har ändå inte många läsare, mahaha. attans!

iallafall, jag sitter här och är sjuk. så jobbigt! helförkyld och uh. måste snyta mig hela tiden x) skitjobbigt.
hostar gör jag också massor. vet inte hur många gånger jag vaknade inatt pga hosta o så. knarka halstabletter hela natten (Y)

började känna mig dålig i måndags, stannade hemma från skolan eftersom vi skulle på någon lägerdag i Böja, som ligger ganska långt härifrån.. så om jag skulle bli sämre, så skulle jag inte kunna åka hem, därför tänkte jag att det var smartast att stanna hemma.
gick iväg igår, fast jag kände mig riktigt dålig. helt täppt i öronen, eller nåt. ont gör/gjorde det iallafall. klarade inte av allt högt ljud i skolan, alla skriker så. och eftersom jag har så ont i öronen så blev det bara ännu värre än vanligt..
så jag åkte hem. fast det var bara två lektioner kvar men. eller för mig var det en och inte ens en halv xD för jag skulle åkt tidigare egentligen..

jaja, kom hem, åt lite o så. och satt o sjukade mig, uschkans!
sen kom mamma hem, och vi åkte direkt till Falköping, skulle till sjukhuset och röntga ryggen. Skövdes röntgenavdelning har nog typ stängt eller nåt, ombygge tror jag. Det gick skitsnabbt, inte ens på fem minuter :P sen fick vi åka hem igen.. haha, kändes rätt värt att åka så långt för fem minuter och sen åka direkt hem igen xD

på kvällen gjorde jag typ ingenting. satt vid datorn tror jag :P hade fått feber. UH!
ringde Eric, han berättade någonting som egentligen skulle bli en överraskning, men han kunde inte hålla sig!

HAN SKA TILL OFFCOURSE PÅ LÖRDAG!
fatta att jag blev chockad eller! människa, jag trodde han ljög. men det gjorde han inte :D gah.
så jag ska träffa honom på Lördag :) wiiiihooooo. och Kigge o Saga dårå :)


jaja, nu sitter jag här och äter skorpor. jag har absolut ingen matlust alls. men skorpor var gott :) mmums.

jag funderar på vilka som läser min blogg egentligen. det är några få, men.. hm! jag undrar ändå vilka det är :D
jag känner ju typ bara Jenny som har blogg xD haha.

vilka är ni människor? ;)

yes!

helgött.
jag och pao skulle beställa mobiler förut, så mamma kom o tänkte hjälpa oss.
o så sa jag typ ; men asså, jag vet inte om jag vill eller kan köpa den nu. det kanske är bättre att vänta till efter sommaren, så jag har pengar?  (jag har över 2000 sparat, men tänkte att jag kanske skulle ha dom till sommaren)
o mamma ba ; men ni har 800kr var sparade på ett konto som jag tänkte på, ni kanske kan använda dom? det var från nåt gammalt miljonkonto där man kunde vinna pengar, och där hade ni 800kr kvar var på.

ÅH, helgött :D plus att jag ska få 200kr av pengarna som vi ska få tillbaka av carola, för att jag inte följde med på cupen.. och att jag har 200kr sparade från när jag var liten och tappade tänder ;) haha. jag var så värd och sparade alla tior jag fick ;) så dom är fortfarande kvar. så jag borde överleva iallafall ;D

så det blir troligtviiis en mobil nu snart iallafall :)

torsdag

yäääh. idag äre torsdag.
ingen sovmorgon, uh!

kom till skolan iaf, hade syslöjd med iwy. ja, underbart! snart klar med min ram, HEJA MIG!
sen hade vi so, med thord (vikarie..) HAHA! det var ju som det var, som alltid när man har lektion med honom.
gjorde ett diagram typ, som redan fanns i boken. SÅ VÄRT! ;)
sen hade vi mat, fiskgrattäng. MUMS! usch
efter det hade vi no, erika var jobbig så jag blev arg :P eller irriterad. mycket irriterad tillomed. uh ;)
sen hade vi engelska, alla fick reda på sina kommunprov. fast jag har bara gjort två av tre än, så jag fick bara reda på vad jag har för poäng hittills, innan jag har gjort grammatikdelen. har 51 sammanlagt nu, 60 är godkänt xD men så har jag ju ett prov kvar.. nio poäng borde jag ju klara ;) HAHA! så godkänd blir jag säkert iallafall :)
jaja, sen hade vi spanska. gjorde häftet som vi egentligen skulle haft i läxa till imorgon ;) HAHAA! men ingen sa något till mario förrän i slutet, han bara ; ojdå!

HAHAHAHAHA. han hade glömt att det var läxan vi gjorde :D

sen åkte jag hem, sen har jag suttit här och glott typ hela tiden. åh vilket liv!

onsdag

uh, jobbigt med skola efter så lång tid utan den. var där senast torsdagen för två veckorsen. på fredagen hade jag världens migrän och veckan efter hade vi prao ;)

men det startade som vanligt iallafall. sovmorgon till kvart över nio.. då hade vi spanska.
efter det hade vi matte, sen hade vi tyska. och tillslut hade vi no, och efter det slutade vi, kvart i två :)

gick till klarinetten, hade sällskap med alexsandra eftersom hon också skulle till musikskolan.
lektionen gick bra, inga större fel alls :) se vad bra det kan gå UTAN övning. ;)

åkte hem, kommer inte ihåg vad jag gjorde :P säkert lite dator.
sen efter ett tag följde jag med pappa, nellie och farmor in till skövde, för vi skulle handla med farmor :)

virrigt men kul ;) haha! farmor är så virrig :D men så gullig!

menmen, sen gjorde jag typ ingenting.

haj ;P

tisdag



dagen startade hos åsa, vi låg och pratade ganska länge. sen ringde mamma och frågade om jag ville följa med dom till silverfallet, vilket jag ville så dom kom och hämtade mig efter  ett tag, och vi åkte dit :) det var trevligt, men vi var inte där så länge. fikade lite, kände på vattnet och tittade på vattenfallet, det var inte mycket att se det här året eftersom det inte har varit mycket  snö som har kunnat smälta. men det var mysigt ändå :) när vi var nöjda åkte vi hem, kommer inte ihåg vad jag gjorde då men. sen på kvällen åkte iallafall jag och mamma in till friskis&svettis.
gymmade först, inte riktigt allt som jag skulle, men sen gympade jag efteråt. så det blev utjämnat :) gick lite bättre den här gången på gympan, första gången var rena skandalen! fattade inget. men nu gick det bättre, riktigt skönt! har värsta träningsvärken nu men (två dagar efter..)

sen på kvällen var jag jättenyttig och åt fiberhavregrynsgröt :) det var ganska gott, med banan på! mmmums.

det var min dag ;) haj.

valborg

valborg var bra, åkte till varnhem, till kyrkan vid typ tre :) övade lite inför kvällen,
för jag, åsa, fredrik och henrik skulle spela/sjunga i varnhemsgården på kvällen.

sjöng gamla godingar som ; pärleporten, ovan där och högt på ett berg.

iallafall, vi övade, tills vi kunde det :) sen gick jag och åsa hem till henne, jag hade ju aldrig varit
där innan! det var trevligt. martin utan h och hans föräldrar kom precis när vi kom dit också :)

vi åt lite och så, sen efter ett tag gick jag, åsa och martin tillbaka till kyrkan för lite till övning ;)
det gick också bra, sen åkte vi med henrik bort till varnhemsgården.
startade med värsta bästa kören där, HAHAHA säger jag bara! alla satt bara och skrattade
åt dom :P eller iallafall vi vid vårat bord xD iallafall, sen sjöng vi. det gick ju skitbra, bara
att jag typ tappade rösten. hm, lyckat! vi fick massa beröm iallafall :) piggaste inslaget sa de
flesta ;) hahaha!

när det var slut där var det fackeltåg till brasan, åsa skämdes ihjäl för det var typ bara småbarn
som köpte facklor, och hennes PAPPA :D hahaha! det var jättekul :)
iallafall, så stog vi där vid elden ett tag. fredrik försökte lyfta upp mig och slänga in mig i elden!
sen stannade vi tills typ alla andra hade gått, då gick jag, åsa, fredrik och martin
också. till kyrkan gick vi :) med en liten paus på lekplatsen, HAHA! det var kul :'D
fast jag fattade inte hur man skulle åka dom där grejerna, så fredrik fick visa mig och det var läskigt!
sen var vi iaf i kyrkan, lyssnade på musik o så. sen efter ett tag gick jag, åsa och martin hem
till åsa igen :) åt fruktsallad och tittade på hm.. tonårsliv tror jag det var?
fast jag sov typ i slutet, och martin åkte hem efter typ halva. sen vid ett eller nåt gick jag och åsa
upp o la oss :)


RSS 2.0