jag är inte djup

En skoldag fylld med softning. Det tackar man inte nej till! Just precis en sådan dag har det varit idag. Klassråd, hemkunskap där vi gjorde glace au four (jättegott!) och gick igenom grejer till provet vi ska ha nästa vecka. Underbart! Sen hade vi bara engelska, svenska och digital bild, där vi var ute och tog kort typ. Lite halvkomplicerad uppgift, eftersom jag absolut inte är så djup av mig som krävs. Haha!

Resten av dagen kommer bestå av plugg, plugg och åter igen plugg. Vi har tyskaprov imorgon, jag fattar inte mycket. Jag och Louise fick dock en liten genomgång av lite krånglig grammatik av våran förra tyskalärare på matrasten. Haha, våran nya lärare är inte bra, man fattar inte. Då är det tur att den förra finns kvar på skolan, så man kan fråga :) Weiiiho. Så ja, nu förstår jag lite mer i alla fall. Förhoppningsvis blir det inte så svårt ändå, tyskaproven brukar vara lätta.

Kram!

Den sprang över fötterna på honom

Den här dagen började verkligen underbart. Jag hade precis kommit upp, ställde mig i köket o tittade i kylskåpet. Efter några minuter kom mamma in och sa "ehh... Annie" sen sa hon inget mer. Lite skraj måste jag erkänna att jag blev. Efter kanske en halvminut fortsätter hon.. "ööh.. det är en.. mus.. i köket".
HAHAHA, jisses. Kan ni ana vad jag skrek? Världens gallskrik, sen sprang jag raka vägen in till mitt rum och tog på mig tofflor, sen sprang jag ut till vardagsrummet och ställde mig i soffan tillsammans med Nellie. Där stod vi bra. Haha! När musen senare sprang omkring med världens fart runt i huset blev vi inte precis lugnare. Skrik, skrik och åter igen skrik. Behöver jag ens nämna att jag tycker möss och råttor är bland det värsta som finns? Till slut lyckades mamma fånga den med hjälp av en hink i alla fall. Slöa katter som måste bära in möss, utan att ha dödat dem! Åh. Blä... Förresten tycker jag sjukt synd om pappa, som upptäckte musen först av alla. Gissa på vilket sätt han märkte den? Jo, den sprang över fötterna på honom!

På grund av den lilla incidenten (stavning?) blev jag mycket sen och hann knappt äta frukost, vilket resulterade i en ganska tjurig dag. Jaja, skolan kom jag i af till, bra det. På gympan körde vi en farlig lek, jag och Hedvig krockade. Därför har jag nu svinont i knät, har vääärsta blåmärket. Haha! Men här ska inte klagas, det kunde ju blivit mycket värre.

image239

Haha, jag tänkte lägga in en bild på en riktig mus, men jag är så grymt rädd för dom så jag vågade inte öppna en bild på en riktig och spara, så det här blev nödlösningen :)


varför är jag marsbarn?

Men vad kul!
Är det inte underbart att jag råkade kika in på Ellos hemsida, och blev plötsligt helt shoppingsugen! Det känns som jag bara vill köpa massor. Och hur bra är det på en skala när man inte har några pengar? Eller okej. Nu ljög jag faktiskt väldigt mycket. Pengar har jag, men dom ska jag hålla i innan jag vet om jag får sommarjobb eller inte. Varför är jag marsbarn för? Jag vill fylla år efter sommaren så att jag också får pengar i sommar. Åh. Jag ska fråga på några ställen snart, jag måste bara samla färdigt allt mod. Jag hatar att jag är så feg. Jag vågar ju inte göra någonting! ÅÅHHHH.... Nä, nu ska vi vara glada :)

Ska snart börja lite smått med mina läxor. Jag har både tyskaprov och svenskainlämning tills på fredag. Så ja, det är nog bäst att sätta igång :)


big-annie and little-annie (där nere) ;)image238

träning

God kväll!

Jag är helt slut, och mitt huvud dunkar. Bra att sitta här? Näe.. Faktiskt inte alls. Därför ska jag sova alldeles strax! Jag har varit och tränat ikväll, det blev gymmet med Pauline under tiden mamma svettades sönder på Jonas intensiv-pass. HAHA! Han försökte allt lura in mig och Pao där, men nono. Aldrig i livet!
Det var rena rama släktträffen där inne. Mina två kusiner och en av deras fru var där. Fredrik smet snabbt in till oss när vi värmde upp. "Nu har jag något att skylla på för o vila i alla fall, annars tror ju bara Niklas att jag maskar..." Hahaha. Värsta tävlingen ;) Jag älskar att träna med någon, för då känns det typ som en tävling (för mig iaf, utan att den andra vet det). Jag tänker typ "ah, men nu klarade ju hon det.. då måste ju jag också göra det." så gör man det. Skitbra! Annars är det så lätt att bara slinka undan.. Jag och Pauline körde tävling på löpbanden, höjde tempot så att vi skulle vara snabbare än varandra. Haha!

Näusch, nu ska jag sova så jag orkar med dagen imorgon. God natt!

twister

Hejhopp :)

Den här dagen har varit den segaste på länge. Jag har verkligen inte gjort någonting alls. Eller jo, jag var ju med och lämnade Nellie när hon skulle på kalas förut. Hm, känns otroligt värt att skriva här överhuvudtaget. MEN, jag ska ju bli en bättre bloggare, då får man ta tag i det och skriva lite varje dag.

Min pappa hade tråkigt och frågade om jag ville hitta på något, jag kom då att tänka på hur kul det skulle vara att köra Twister med världens mest osmidiga familj. HAHA! Så förhoppningsvis blir det lite twister om en stund ;)


image237
haha, såhär många är vi dock inte riktigt ;) faktiskt bara fyra idag.

rubriker är inget för mig

Hejhopp!image236

KOLLA, jag skriver! Chockerande, haah? Ja, det är faktiskt sant. Jag har varit en urusel bloggare, jag skäms. Jag har inte ens haft någon anledning till att inte uppdatera, har helt enkelt inte orkat. Jag har inte ens suttit alls mycket vid datorn, känner mig riktigt duktig! :)

Gårkvällen blev kul, trashockey och semlefix. Trashockeyn gick väl lite halvbra. Jagmenar, det är inte lätt när man får motståndare som pappa eller Niklas, de är liksom typ dubbelt så långa, och trippelt (om inte mer) så starka som mig. HAHA! Det är inte lätt när man är liten och klen.. Dessutom hade jag ganska grymma humörsvängningar, när några försökte trycka mitt ansikte i min semla, HUJ. Mitt glada Annie försvann, snabbt. Jag sprang in och tjurade på toaletten, det är sjukt hur snabbt ens humör kan växla. Nåja, jag blev glad ganska snabbt igen!

Idag var jag på stan en sväng med mamma och pappa, sen åkte vi till pappas kompis eftersom han fyllde år idag. Sen var det bara att åka snabbt hem o äta, efter det åkte vi till missionshuset där vi skulle ha möte. Det kom inte jättemycket folk, men ändå mer än vi trodde. Härligt! Jag fick vara med och leda lovsång, lite halvläskigt sådär utan min andra hälft när det gäller lovsångsledning (ÅSA) haha. Men jag klarade det utan nervositet, kors i taket ;) Sen var det bara till att åka hem o titta på melodifestivalen, man missar ju liksom inte Björn Gustafsson. Det finns väl ingen som INTE smälter? Haha, åhhh...

Bilden är otroligt intressant. Jag har funderat på om jag någonsin har sett tjurigare ut, men jag kom fram till att jag nog nästan inte har det. Kanske i höjd med min grinighet igår efter semlehändelsen? Haha.

Nä, nu ska jag nog banne mig sova. Ha det så bra, så ska jag försöka uppdatera lite oftare :) Kram!

videoinlägg



förlåt, förlåt, förlåt för min usla uppdatering. nåja, jag ska börja skriva lite mer förhoppningsvis :)
dessutom är det ju väldigt bra att man inte ens hör att jag säger hej i videoinlägget.. Nåja, det är så det är ;)

Dessutom är det SJUKT kass kvalité, asmörkt o så. Men, stå ut :)

videoinlägg

Haha, nu kör vi.... ett nytt inlägg, LITE mer normalt än det förra kanske. Men ändå långt ifrån normalt. Både dialekten och rösten i vissa fall är grymt tillgjord. Fattar inte vad jag håller på med! Kan man inte vara normal framför en kamera? Haha :D

Det här är filmat med mobilen, därför är det askass kvalité. Stå ut!

engelskaprov

- OHJÄLP! Har du blivit helt kôôlsvart i hôvvet?
Haha, gullig kommentar man får när man kommer in till klarinettlektionen och hälsar lite glatt! Rätt konstigt också, eftersom mitt hår faktiskt bara har bleknat sen jag träffade honom sist. Haha!
Den här dagen blev inte lika skön som gårdagen, jag orkade knappt ur sängen och var helseg. Och bättre än så har det nästan inte blivit, huah! Men nu ska vi inte klaga, det är trots allt rätt skönt att komma in i rätt rutiner igen. Skoldagen var inte så speciell, gick delvis igenom min IUP (individuell utvecklingsplan) med min mentor, jag hade dock glömt vad mina mål var, men jag hade uppnått dem ändå, skönt! :) På ungdomskunskapen var det två tjejer från RFSL (oj, jag tror det var det! rätta mig om jag har fel) som pratade, de var bi-sexuella. Det var faktiskt intressant, och lite roligt :)

Nu måste jag faktiskt egentligen plugga inför mitt engelska-prov som vi har på Torsdag, vilket jag egentligen absolut inte orkar. Men det är ett måste så..... Kram :)

lycklig dag!

Oj, oj och åter oj!
Härlig dag måste jag säga, trots att skolan började idag. Att starta första skolveckan efter lovet med sovmorgon till  tio är inte fy skam, absolut inte! Jag vaknade först tjugo över fem, lät bli att titta på klockan för att jag gissade att den skulle ringa när som helst i alla fall. Jag kände verkligen på mig att den skulle ringa vilken minut som helst, men icke! Efter några minuter utan ringning så vågade jag kika på den, och gissa om jag blev lycklig? Jag fick sova i flera timmar till! Det kanske bidrog till min glädje idag? Bussen var jättesen och vi kom tio minuter för sent till lektionen, men det var lugna puckar (haha, säger man så?). Det var SO och vi började lite smått med andra världskriget, fick dessutom reda på våra SO-prov som vi gjorde precis innan lovet. Jag är lycklig, jag fick VG, dock med ett litet minus efter men. Fatta lyckan! Jag som har så otroligt svårt för det där med prov i vanliga fall. Phu, lättnad! Efter matrasten hade vi Svenska, där jag och Erika fick intervjua varandra lite smått inför våran klassbok. Vi gick runt i klassen och frågade vad alla tyckte om oss, haha! Det blev dock inte så jättepositiva ord. Jisses, vilken negativ klass vi har! Efteråt var det SO igen, alla var glada och nöjda. Kanske inte riktigt? Men jag var i alla fall det! Sen var det musik och vi gick igenom musikhistoria på en powerpoint-presentation. Otroligt intressant. No way! Haha :) Men det är bara att stå ut.

Här hemma har jag mest umgåtts med familjen och så. Övat lite på klarinetten och bara slappat. Var ute och gick en promenad med pappa förut också, som vanligt :)

Nä, nu känns det som det har blivit ett väldigt långt inlägg. Så, tjingtjing ;)

nu börjar det igen!

Lovet är slut, alla är glada. Är det inte så? Jag känner mig faktiskt ganska taggad för det där med skolan, ovanligt nog. Det känns som det kan bli riktigt kul. I alla fall imorgon då det förhoppningsvis blir en ganska soft dag. Vi går från 10.00 till 14.30, har jag för mig. Så det blir rätt skönt, har bara fyra lektioner också. Jaja, nu ska jag gå och äta litegrann, jag måste försöka somna tidigt ikväll. Kan bli en aning svårt med tanke på att jag har suttit uppe väldigt länge under lovet. Nåja, ha det så bra. Kram!

spännande fia-match

Oj, oj. jag skäms faktiskt lite över att jag la ut det där videoinlägget förut, huah. Menmen, gjort är gjort. Nu är det ju ändå en del som har sett det såatteee... haha, jag ville inte ens lägga ut det först, men min syster sa åt mig att jag skulle göra det, hon tyckte det var så sött för att jag lät precis som när jag var liten och skulle förklara något. Jisses!
Dessutom låter det inte ens som jag. Näe vet du va! Tror jag får försöka mig på det där när det är dag någon gång istället, o när jag vet vad jag ska säga :)

I alla fall, satt bänkad framför tvn imorse självklart. nyhetsmorgon med delvis blondinbella och stina-lee. kul o se :) Efter det åkte vi ut till farmor, fikade semlor och annat gott. Mums! Sen blev det självklart en fia-match mellan mig, farmor och Nellie. Jag var dock inte jättebra på det, jag förlorade. MEN, det var otroligt jämt och alla trodde att jag skulle vinna hela tiden. Skenet kan bedra ;) Haha!
Ska snart ut och gå med pappa. "ska vi gå SNABBT idag kanske, Annie?" HAHA, mina föräldrar ÄLSKAR att mobba mig för att jag inte har någon kondition!


jag vann på Kasta gris igår, wou ;)
image235

mitt första videoinlägg

haha, okej. Nu är det dags för mig att skämma ut mig.
Mörkt, askass kvalitét och ja... en snigel-wannabe som ser ut som en.... barn......unge.
Haha, ojoj. NU förstår jag varför folk säger att jag pratar så långsamt. Jag hoppas dock att det här var ett extremfall.

Mitt första videoinlägg... wou  (det skulle dock visas igårkväll, men bloggen funkade inte!)

jag ska bli kille

Det finns vissa dagar då man bara vill försvinna. Eller varför inte bli kille? Ja, kille vill jag bli. Varför detta då? Jo, mensvärk gånger sjuttiosju är inte allt för roligt. Inte att leka med alls, faktiskt! Nä, den dagen jag blir kille ska jag jubla, dansa och stå upp o kissa. OHJA! Hela tiden.

Nåja, idag har jag inte gjort så jättemycket. Har hunnit med en härlig vårpromenad med mamma och pappa. Det var dock svinkallt, det är ju för sjutton minusgrader! Men åh, så soligt :) Kanske ska till Bella ikväll, det beror lite på min mage. Den styr mina planer, gahh.
Kvällen i Kinnarp i förrgår blev mycket kul i alla fall. Filmtittande i en hög på golvet, massa popcorn-kastande, pizzaätande, blåsboll, badtunna, kompisar och massa skratt var lite av det som hände där. Trevligttrevligt! Följde med Åsa hem, efter några timmars pratande mitt i natten så somnade vi, och åt inte frukost förrän typ halv ett igår. Min buss gick fem över ett, wou. Snabbis fick jag bli! Kom hem och gjorde inte allt för mycket, softade massor. På kvällen kom Erika, vi mös och tittade på en officer och gentleman, så sjukt bra film. Den MÅSTE ses igen, många gånger. Dock ganska läskig vissa scener, då är det bra att ha händer så man kan hålla för ögonen - ohja! :)

Jaja, nu ska jag nog gå här ifrån och typ lägga mig ner. Eller hitta på något annat. Ha det så bra, kram!


ekollon

Jahapp, håret är klippt och jag kan inte direkt säga att jag är nöjd utan att ljuga. Eller, jag vet faktiskt inte. Det känns bara tråkigt och konstigt. Kanske är det bara så att jag är ovan, jag vet inte. Idag vaknade jag av att Erika ringde, haha elaking ;) Jag följde med henne in till stan en snabbis. Snart ska jag iväg och möta Åsa vid busshållsplatsen, vi ska åka till Kinnarp, sen sover jag hos Åsa inatt :) Mys! Och imorgon blir det till att hitta på något med Erika, får se vad det blir :) Jaja, jag måste springa och packa ihop lite grejer nu.

image227

image228


ha det bra, kram/ ekollon-annie

snart blir det lugg

Ojoj, imorgon ryker håret. Det blir lugg, läskigt värre. Tur att håret växer snabbt, annars hade jag aldrig vågat!
Förresten, gympan gick bra trots att jag fick stanna upp flera gånger för att inte spy, haha. Det var jobbigt och jag mådde illa (=ingen bra kombination). Fick ju testa mina nya gympaskor också, de satt som smäck ;) Haha, nämen de var assköna! Det var dock inte det passet som skulle vara, det var ledarbyte. Ajajaj, vi åkte ju in för att jag skulle testa det passet så var det inte det ändå, surt! Nåja, slutpratat om gympan :) Blev inget med Erika ikväll heller, lite tråkigt. Hon hade mått så illa hela dagen så det var bäst att stå över det, jag måste dock säga att hon har blivit sjukt snygg i håret! Hon vågade sig på att klippa lugg idag, jag är avundsjuk. Men imorgon, DÅNI!
Imorgon blir det förhoppningsvis att åka till Kinnarp och träffa massa folk, kulkul! Kanske blir övernattning hos Åsa efteråt också, mys. grrrr ;)

Naaw, det här hade småbarnen (i Nellies klass gissar jag) svarat på den frågan, den satt uppe på deras dörr. Så sött!
image226

skratt!

Haha, att man kan ha så kul åt ingenting. Jag och Pauline satt precis och åt maten vi hade lagat (som för övrigt inte blev helt perfekt, HAHA!), och vi bara skrattade åt allt och ingenting. Vi skrattade så vi tjöt. Under nästan hela tiden! Tårarna bara rann och skratten blev högre och högre, så kul hade vi inte haft åt ingenting på jättelänge! Helt sjukt verkligen. Haha! Nu ska vi ner och hämta våran lillasyster Nellie från fritids. Ikväll kanske jag går till Erika och hjälper henne vara barnvakt, efter att jag har tränat då. Kulkul!
Måste kila, puss!

haha, otroligt snygg bild på mig och min favorit-martina (erikas lillasyster) <3 :D
image225

tisdag

God morgon, god morgon!

Nåja, vad ska man hitta på idag? Jag känner verkligen för att hitta på något. Fast njae, jag måste följa med mamma in till F&S sen, vid halv sex. Tror bestämt att det var ett medel puls-pass, förhoppningsvis blir det väl kul :) Vill hitta på något mer. Hmhmhm... Ikväll ska jag titta på tv också, 21.30 tror jag att det första avsnittet av Klass 9A skulle vara, handlar tydligen om en skola i Malmö där de har sämst betyg i Sverige (tror jag det var.. inte säker), skolan har även varit nedläggningshotad. Det låter ju verkligen som en superbra skola, haha! Jaja, det ska jag i alla fall titta på :) Matlagning får det bli om en stund också. Känner mig faktiskt lite nervös, haha! Hur ska det här gå? Vi får se, vi får se :)


Kram

full insyn hos grannarna, HAHA!

Jag är ganska tragisk som sitter här fortfarande. Lovet är inte till för att vara vaken på natten, utan att man ska spendera tid på kul grejer på dagen. Haha, har jag äntligen lärt mig det kanske? Nja, skulle inte tro det. Jag ska i alla fall vara duktig och gå o lägg mig nu.
Haha, fy vad fult att jag ser RAKT in i våra grannars (på baksidan...) fönster. Jag såg bara hur något började röra sig där. Då vet man att man inte är vaken ensam i grannskapet i alla fall ;) Haha! Nu kom jag på en otroligt smart grej för det. Kanske man ska dra ner persiennerna INNAN man byter om? Jag menar, så väl som jag såg honom (tror jag det var) så borde ju de se mig lika väl. Fast det är väl alltid trevligt att titta på folk som byter om? HAHA, nä usch Annie. Jag tror det är dags att gå o lägga sig nu. Sov så gott! Nu gick min granne och la sig. Han släckte i alla fall lampan. HAHA, fy vad kul det var ;) Åh, lättroad gånger tusen typ.

promenad och tonfiskrullar

Hejsanhejsan

Ska jag vara ärlig så har jag gjort precis som man ska göra på lov den här dagen - inte gjort någonting! Bara tagit det lugnt. Jag var med pappa ute en liten sväng förut också, vi promenerade runt i lilla Skultorp som vanligt. Skönt! Det var inte ens kallt, verkligen perfekt promenadväder, ÅH! Jag vill ha vår nu.
Jag är hungrig.. Märkligt. Jag åt ju nyss. Jag var snäll och gjorde tonfiskrullar till mig och pappa förut. MUMS! Det är typ det enda jag kan göra, men det är otroligt gott! Haha :D Imorgon ska jag laga mat, pasta med ärt- och baconsås, jag vill hemskt gärna ha ett lycka till, för jag kan inte laga mat! Hahahaha..


Pappa och jag för lääääängesen. HAHA, jag älskar pappas frisyr och mustasch ;)
image224

videoinlägg, eller inte?

Jag har funderat på det där med videoinlägg, det vore rätt kul att testa. Och nu när min syster (Emelie) har gjort sitt första, så blir jag ännu mer sugen. Haha, man märker dock på Emelie att hon inte är så van, dessutom låter det absolut inte som hon. Märkligt, märkligt. Nu är frågan bara om jag någonsin skulle våga? Det skulle ju kännas heldumt. Ni som vet, känns det inte lite stelt? Haha.

Nåja, vill ni ha ett videoinlägg framöver kanske? ;) Själv älskar jag när andra gör videoinlägg, vet ni några som videobloggar? Jag vill ha tips :D


rekord, wow!

Nu, kära läsare.. Kan jag berätta en glad nyhet ; ni har slagit rekord!
HAHAHAHA, hela femton stycken har ni varit idag. Det är starkt jobbat.
vilka är ni? jag vill vetaaa.. åh.

blinka, lilla stjärna?

Shit, det var bland det äckligaste jag har varit med om. Har inte känt någon form av huvudvärk på hela dagen, så gick jag precis på toaletten, men precis när jag kom in där så började allt bara snurra och det kom huuur många stjärnor som helst som bara for framför ögonen på mig. Fy, det var verkligen äckligt. Vad sjutton kan det ha vart? Jag låste upp dörren illa kvickt, ifall det skulle hända något så att mamma hade varit tvungen att komma in, som tur var hjälpte det att bara ställa sig o luta sig mot väggen och försöka fokusera på någonting med blicken. Nä, huah. Det var verkligen läskigt...

image223

barnvakt

God morgon!
Jag har dock varit vaken sedan 9.15, ungefär. Då Nellie kom in och väckte mig, eftersom vi skulle vara ensamma hemma idag. Barnvakt med andra ord, nåja.. hon var snäll och kom och la sig hos mig en stund, så vi låg där och körde namn-leken och skrattade massor! Vi har även hunnit med att äta frukost och titta på ett jättelångt bildspel som hon fick när hon slutade dagis, haha. Så sött :)
Nu funderar jag på om det kanske är dags för att klä på sig? Eller ska man sitta i morgonrocken hela dagen? Nja, jag tror inte det...
Förvånansvärt många läsare har jag haft redan idag, HAHA. Hela elva stycken, whosch. Undra vart alla de kom ifrån ;) Kanske man ska ta och hitta på något idag? Frågan är bara vad... Har ni några tips? :)

Jag och Nellie, bilden tagen för någon månad sen.
image222


Kram!

Björn Gustavsson (eller om det är med f...)



Åh, finns det någon som inte gillar den här killen? HAHA, han är ju för rolig. Och söt. Oj vad vi skrattade igår när vi såg det här!

hår, hår, hår.. vilket problem!

Jag måste erkänna att idag var en del av håret påväg att åka av, en liten del av luggen, så det skulle bli en raklugg. Jag har gått och funderat på det här i någon månad nu, men jag har aldrig vågat. Och så väl idag så bestämde jag mig, jag menar håret växer ju, och om det nu skulle bli jättefult så får jag väl sätta upp det, svårare än så är det ju inte. MEN, till problemet.. Mamma ville inte klippa den, för hon hade så ont i tummen. Och själv tänker jag verkligen inte göra det. ÅH, kom och klipp mig, någon! Haha, mitt hår ser hemskt ut. Frågan är bara om jag verkligen skulle passa i lugg.. hmm, åh himla tankar. Varför är man så feg? Det är ju bara att testa! Nu schööööö-ön ;)
Näe, varför kan jag inte själv? hahah.. åh vilket problem :)

Ett annat problem är att min katt just nu står PRECIS framför skärmen och sträcker på sig, så jag har ingen aning om ifall jag skriver rätt! Haha, kulkul.

Det här blev ju också ett otroligt värt inlägg. Men snälla nurå, ska jag klippa lugg?

jag låter som en barnunge, jag vet..

Just nu är jag lyckligare än på länge. Egentligen är det lite konstigt. Men jag och mina två underbara vänner Amanda och Erika har kommit underfund (stavning?) med att vi alla har tänkt på samma sak länge. Vi har alla tre saknat tiden då vi var som tightast. Vi har liksom sakta med säkert glidit ifrån varandra, vi som förr har varit så nära varandra. Vi har helt enkelt gett upp, suttit och tyckt synd om oss själva för att det har blivit som det blivit. Och det är fel. Så ska det inte vara.

Så, skärpning på oss. Nu får vi se till att göra något åt saken istället för att bara sitta och skriva. Det ska bli som förr, om inte bättre. Håll gärna tummarna för oss ;)

Så på Torsdag (alla hjärtans dag) blir det troligtvis bio för antingen alla oss tre, eller mig och Erika beroende på om Amanda kan. Hoppashoppashoppas att hon kan. Jag låter som en liten barnunge, men jag har verkligen insett hur mycket jag saknar dem, och hur mycket de betyder för mig.

Två år gammal bild på Amanda, Erika och mig.
image221

Man liksom fastnade i den..

Halloj!
Idag har jag inte gjort alls mycket, läste ut boken Såld som handlar om trafficking och är en sann historia, sorten av böcker jag gillar allra bäst. Mycket spännande, men även obehaglig. Man liksom fastnade i den, kunde inte sluta läsa. Allt sådant  känns så overkligt, så långt bort. Men det är närmare än vi tror, det är ganska skrämmande faktiskt. En läsvärd bok i alla fall.
Sedan har jag även hunnit med att duscha i svinkallt vatten, på grund av att någon hade duschat slut på varmvattnet, det förstörde en del av min dag. Jag blev sjukt tjurig, haha. Men ärligt, jag kunde inte ens stå I duschen, jag var tvungen att stå utanför och böja huvudet så att bara håret duschades, hahaha. Och när jag skulle duscha kroppen, huah. Panik! Verkligen svinkallt. Nåja, nog pratat om min duschning. Eller, det är väl intressant förresten? Haha!
Jag har även hunnit med en promenad med mamma och pappa, vi gick bara i Skultorp. Det var mycket skönt, även om jag behöver öva upp min kondition ganska mycket för att orka med deras tempo. Huah, pust och flås.
Åh, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på mer nu. Umgås med familjen? Hmm.. vi får se :)



1. Osminkade Annie läser såld, helt inne.
2. Boken, jag rekomenderar den verkligen!
3. Min älskling, min Simba.
4. Jag och Simba, hon står på handfatet som vanligt. Jag älskar dig!
5. En liten gårdagens outfit tagen med mobil i spegeln (= helkass)
6. En liten bäck, tagen med mobilen när jag, m&p var ute förut.
7. En väska jag köpte igår, jag vet dock fortfarande inte om jag gillar den. Men den såg så smidig ut, så jag köpte den. Vad tycker ni, ska jag behålla den?
8. Jag köpte nya gympaskor igår, välbehövt. Ska testa dem i veckan! :)


Kram, ha det bra!

jag blir så trött på alla rubriker...

God morgon!
Jag har dock varit uppe i ca två timmar, somnade jättetidigt igårkväll. Mådde inte helt bra på hela dagen, jätteont i magen och i huvudet. Jag var helt hängig, fast i skolan märktes det kanske inte så mycket, tur det! Jag somnade under Lets dance-utröstningen, ellerja.. nivet? Tror det var vid tio någon gång. Haha, helt slut verkligen! Men jag vaknade vid åtta imorse och kikade på mobilen, 5 olästa meddelanden. Jisses, jag måste ha sovit riktigt hårt. Vaknar alltid när den vibrerar annars! Nä, nu måste jag springa och göra mig i ordning. Ska nog följa med m&p in till Skövde, mamma tyckte jag skulle titta på gympaskor. Så så får det bli!

Ska försöka orka uppdatera sen, det var ju ett tag sedan nu..

Kram! :)

virussökning, gah!

Halloj!

Sitter just nu och gör virussökning, åh vad jobbigt. Kom upp en ruta om "brådskande tillsyn" och att fem objekt behövde fixas till. Så ja, vi får hoppas att det går fixa till nu! Fick logga in på mammas användare, så nu kan jag inte vara inne på msn eller nåt. Mobbatmobbat! Och tråkigt.
Pluggade nästan hela dagen igår, därför blev det inte mycket uppdaterat. Hade SO-prov idag, och det gick nog bättre än jag trodde. Fast okej, jag är fortfarande nöjd om jag får ett G...

Ska in och träna på Friskis&Svettis snart, får bli ett medel puls-pass med mamma, hoppas det blir bra! Har inte tränat på evigheter, eftersom jag har varit sjuk och så. Men NU SJÖÖÖÖÖEN ;) Hahaha.
Och imorgon blir det det andra nationella provet i svenska, hoppas det går bra. Ska sitta och skriva en uppsats i tre timmar, huah. Mardröm! Men det blir nog bra :)

Nu ska jag kika lite kul saker, kan inte sitta här och skriva i all evighet!

Kram!

image212

pluggpluggplugg..

pappa ; simba hade spytt på filten, så jag la den i tvättmaskinen.
mamma ; jag såg det, och det brukar bli renare om man sätter på den, så det gjorde jag.

Hahahha, himla smart pappa är alltså ;)
Jag är tröttare än tröttast, det känns som mina ögon bara slås ihop vilken sekund som helst. Hmm, kanske är dags att sätta sig o plugga lite? Har ju SO-prov imorgon, vore kanske bra att kunna något!
Första nationella provet idag gick bra, det var jättelätt så ah.. Blev dock jättestressad och mådde skitilla innan, kom sent dessutom och kunde inte hjälpa att tårarna kom. Åh, att jag alltid ska bli sån.. Jag blir så trött på det! Men provet gick galant i alla fall, trots att jag skakade igenom de första sidorna. För övrigt var skoldagen skön, inte något jobbigt direkt.

Nu måste jag plugga, ha det så bra. Kram!

apelsiner? hm, kanske..

image211Något skumt är det. Funderar på om det kan ha med apelsin att göra? Mina ögon har helt plötsligt börjat klia alldeles otroligt mycket. Bara sådär. Dessutom rinner dom och så känns det som de är på väg att svullna upp. Kan det bero på att mamma precis åt apelsin bredvid? Jag har ingen aning, men det vore väl mest troligt. Har dock aldrig reagerat så förut. Jag vet inte ens om man kan reagera på det sättet om man inte äter det själv. Hm, någon som vet? För det här känns väldigt läskigt. Hoppas inte att de svullnar upp.. Hm, jag måste nog sova. Kanske försvinner det?
Imorgon är det svenska nationella, så önska mig lycka till, tack!


fryser som en ko

Det blev som jag trodde, min studiedag har gått åt till att bara slappa röven av mig helt enkelt. Har inte gjort ett skit, och jag måste erkänna att det har varit sjukt skönt! Ville ju in till stan, fast jag orkade verkligen inte. Hade inte varit kul att gå på stan med en tjurig Annie gissar jag, så jag sket i att fråga mamma. Skulle dessutom ha tränat på gymmet ikväll, men det var ingen som kunde följa med och så kände jag inte för det. Ville bara sjunka ner i soffan och bli varm, jag fryser som en... en.. ko? Ja, en ko. Så får det bli.

Imorgon har vi ett av de nationella proven i svenska, jag tror det kommer gå bra. Är inte nervös eller orolig ett dugg, känner att jag inte behöver vara det. Känner mig faktiskt hellugn, duktigt Annie. Har nästa nationella i svenska på Torsdag, det går förhoppningsvis lika bra. Och på Onsdag har vi prov i SO, samhällsekonomi. Hm, det oroar jag mig dock mer för. Får plugga hela dagen imorgon, för jag har verkligen inte orkat än.


Nu ska jag nog gå och sätta mig vid tvn igen tror jag, så skönt att bara sjunka ner i soffan. Kanske ska fixa mig lite varm oboy också? Mmm, ja det får det nog bli. GOTT!
För vem älskar inte varm oboy?

idag saknar jag det här folket, och unite!
Simon, jag, Amanda, Vaster, Eric och Vidar. Underbara människor!
image210

blir det en tripp till staden?

Pappa satt i telefonen och pratade med farmor, när de skulle lägga på...
farmor - Jaha, då får du hälsa flickorna och ge dom varsin kram. Eller justeja, det var bara en hemma ja.. Då får du ge henne två!

Haha, naaaw. Godmorgon förresten, fick sova ut idag. Sov nog över 10 timmar inatt, skönt! Vaknade efter elva någon gång, pappa hade saknat någon att prata med här uppe. Haha, så vi satt och pratade om allt möjligt i över en timma, ganska trevligt faktiskt!
Åh, dagen har ju precis börjat så jag vet inte vad jag ska skriva mer.. Vet inte vad jag ska göra idag heller. Kanske kan lura med mig mamma till stan en sväng när hon kommer hem? Nja.. får se.

Nu ska jag i alla fall läsa mina favoritbloggar, ha det så bra. Kram!


en kväll i jönköping

Hejhopp!

Är hemkommen från Jönköping och Emelie nu. Det blev en trevlig kväll med mycket skratt och glädje! Det är alltid lika kul att träffa sin syster nu när hon inte bor hemma längre. Det är först då man förstår hur mycket ens syskon verkligen betyder. Det bjöds på tacopaj och semletårta, det var mycket gott. Tackar verkligen för att det var vaniljkräm i en av tårtorna istället för mandelmassa! Fick smycken av Emelie också, ett halsband (HAHA! Jag höll på att skriva halspand, precis som när man var liten) och ett par örhängen, eftersom hon jobbar på ur&penn så passade hon på att fynda lite till familjen. Snällis, man tackar :D
Lite tråkigt att pappa är sjuk och var tvungen att stanna hemma bara, stackarn.. Nåja, förhoppningsvis blir det bättre snart :)

Hemvägen blev ganska intressant, en mormor som satt och ojade sig för hur fort mamma körde (haha, absolut inte egentligen) på ena sidan och en sovandes Pauline på andra. Och farmor som satt i framsätet och malde på om allt och inget. Hon är så söt!
jag ; Åhh.. det kliar i halsen!
(några minuter senare har farmor rotat klart i sin handväska)
farmor ; Här! Ta en tenor om det kliar i halsen!

Haha, naaaaw. Man fick ALLTID tenor av henne när man var liten. När vi hade lämnat av mormor och var påväg ur Tidaholm så låg det en bil helt på sidan i diket, den hade PRECIS kört av vägen, det såg riktigt läskigt ut. Verkligen. Som tur var hade en annan bil kommit precis samtidigt och stannade, så vi slapp. Alltid läskigt med bilolyckor, man blir ju riktigt chockad, så det var nog bäst att några andra hann stanna innan. Mamma blev chockad!


Imorgon har vi studiedag, woho! Men jag ska nog sova nu ändå. Sov så gott allihop :)

tretton månader idag. , det känns fortfarande otroligt ledsamt.

glad morgon :)

God morgon!

Eller, morgon? Nejnejnej. Jag har ju för sjutton varit uppe länge nu! I alla fall över en timma. Vaknade innan 10 någon gång, kom att tänka på våran härliga Greklandsresa och låg och längtade tillbaka till stranden. Och tavernan på stranden, åh! Så himlahimlahimla mysigt. Jag vill tillbaka, helst NU.
Jag har dessutom hunnit med att titta på gudstjänsten på tv:n med pappa, pingstkyrkan i Örebro var det ifrån idag. Det var bra, jag blev glad! Jag blir glad av saker med kristet budskap. Haha, okej det där lät jättedumt, men jag visste inte hur jag skulle uttrycka mig. Kanske ni förstår ändå? Det var mysigt i alla fall.
Frukost har jag också hunnit med, gottgott. Funderar på att gå och duscha nu, och sedan städa mitt rum. Det är ganska välbehövligt, åh.. Varför, varför, varför är jag så stökig av mig? Nä, ändring på det nu Annie. Skärpning.

Ja, duschen nästa!

Pauline, jag och Nellie. Grekland -07!
image209

nästa - I en annan del av Köping?

Förresten så tycker min storasysters kompis Edith att jag ska vara med i nästa "I en annan del av Köping", tack.. det värmer :D Bara för att jag levde mig in lite för mycket i sången jag sjöng igår och klappade järnet och stampade takten.. Kanske lite i otakt? Haha!
- ehh, annie.. du platsar i nästa säsongs I en annan del av Köping!

Man tackar, man tackar! Så jag var bara tvungen att kolla på lite klipp därifrån på youtube, hittade min favorit. Tobbe, han är ju så söt! Eller, dom är så söta allihopa :)

kolla här, naaaw :)


- Jag har lite problem med tåån, den har gått sönder.
- Fast det har den ju inte, va?
- Nee..

lördag

Har inte hunnit uppdatera på ett tag nu, var inte hemma alls mycket igår. Var i skolan till halv fyra, det var rätt soft för vi hade vikarie på tre av sex lektioner :) Efter skolan kom mamma och hämtade mig, skönt att slippa bussen. Phu! Åkte till tonår på kvällen, första gången för i år. Vi var inte jättemycket folk, men några stycken blev vi allt. Vi åt lite korv, vissa mer, andra mindre (efter att alla satt och pratade om vad en korv faktiskt bestod av, nöffnöff. EUW!). Eftersom det inte var något vidare drag i kyrkan så åkte vi upp till ledaren Niklas (min kusin) hus. Folk spelade lite tv-spel och så. Jag satt mest och hjälpte Jimmy att sms:a med hans kompis, eftersom han var totalt upptagen med sitt spelande.... "ska hon få ett hjärta? och en puss? ja.. så får det bli, nu blir hon nog glad!" haha, måste erkänna att det kändes lite skumt att sitta och skriva massa söta saker till en tjej som jag inte känner :D det blev i alla fall en trevlig kväll!


Idag vågade vi oss ut i snöstormen, huah. Jag åkte in till stan med mamma, Nellie och Pauline för att delvis köpa present till Emelie, som vi åker till imorgon :) Jag hittade litegrann. Hoppas hon blir glad!
Jisses. det är verkligen snöstorm ute.. läskigt.


såhär snygga kan man vara i bilen, underifrån! HAHA :D
image207



och en annie...
image208



ha det så bra, uppdaterar kanske sen igen :) Puss och hej/ A

RSS 2.0