en kväll i jönköping

Hejhopp!

Är hemkommen från Jönköping och Emelie nu. Det blev en trevlig kväll med mycket skratt och glädje! Det är alltid lika kul att träffa sin syster nu när hon inte bor hemma längre. Det är först då man förstår hur mycket ens syskon verkligen betyder. Det bjöds på tacopaj och semletårta, det var mycket gott. Tackar verkligen för att det var vaniljkräm i en av tårtorna istället för mandelmassa! Fick smycken av Emelie också, ett halsband (HAHA! Jag höll på att skriva halspand, precis som när man var liten) och ett par örhängen, eftersom hon jobbar på ur&penn så passade hon på att fynda lite till familjen. Snällis, man tackar :D
Lite tråkigt att pappa är sjuk och var tvungen att stanna hemma bara, stackarn.. Nåja, förhoppningsvis blir det bättre snart :)

Hemvägen blev ganska intressant, en mormor som satt och ojade sig för hur fort mamma körde (haha, absolut inte egentligen) på ena sidan och en sovandes Pauline på andra. Och farmor som satt i framsätet och malde på om allt och inget. Hon är så söt!
jag ; Åhh.. det kliar i halsen!
(några minuter senare har farmor rotat klart i sin handväska)
farmor ; Här! Ta en tenor om det kliar i halsen!

Haha, naaaaw. Man fick ALLTID tenor av henne när man var liten. När vi hade lämnat av mormor och var påväg ur Tidaholm så låg det en bil helt på sidan i diket, den hade PRECIS kört av vägen, det såg riktigt läskigt ut. Verkligen. Som tur var hade en annan bil kommit precis samtidigt och stannade, så vi slapp. Alltid läskigt med bilolyckor, man blir ju riktigt chockad, så det var nog bäst att några andra hann stanna innan. Mamma blev chockad!


Imorgon har vi studiedag, woho! Men jag ska nog sova nu ändå. Sov så gott allihop :)

tretton månader idag. , det känns fortfarande otroligt ledsamt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0